Warta Industri

Apa tips anti bledug kanggo wadhah sekring?

2022-08-01
Minangka komponèn pangayoman penting saka sirkuit, wadhah sekring banget elegan ing nggunakake lan panyimpenan. Bab iki fokus ing carane ngreksa wadhah sekring.

1. Wadhah sekring minangka piranti pelindung sing digunakake kanggo nglindhungi sirkuit elektronik. Fungsine wis jelas. Sembarang bledug lan barang sing dicolong liyane tiba ing permukaan logam. Sajrone wektu, bakal nyebabake oksidasi permukaan, karat lan fenomena liyane. Ing saiki, akeh manufaktur nduwèni sekring manca wis nemokke lan diprodhuksi housings instalasi; macem-macem jinis tutup protèktif digunakake kanggo nyegah logam saka kang kapapar.

2. Wadhah sekring nggunakake lenga anti-karat kanggo nyuda kontak langsung karo hawa:
(1) Salah sawijining fungsi pelumas lenga anti-karat yaiku kanggo nyilikake kontak langsung antarane permukaan logam rel pandhuan lan udara utawa obyek liyane. Ngurangi tingkat oksidasi lan nambah kinerja. Nyegah karat logam. Pelumas anti-karat sing mili uga nduweni peran ing siram.
(2) Ngurangi nyandhang wadhah sekring lan nyuda getaran.
(3) Nyegah crawling ing kacepetan kurang lan beban abot. Ngurangi distorsi termal.
(4) Ngurangi panas gesekan nalika clip safety mlaku.
3. Pilihan lenga anti-karat kanggo nduwèni sekring
lenga anti-karat rel opsional digunakake minangka medium hidrolik ing wektu sing padha:
(1) Lubricant digunakake minangka medium konduktif lan anti-karat
Miturut kabutuhan macem-macem jinis papan kabel. Sampeyan kudu nyukupi syarat ril pandhuan uga syarat sistem sirkuit.
(2) Pilih sarung wadhah sekring miturut ukuran papan sirkuit.
(3) Nalika milih nggunakake sarung nduwèni sekring, pilih miturut aplikasi nyata saka posisi papan saka wadhah sekring. Sampeyan uga bisa ndeleng conto aplikasi praktis sing ana ing omah lan ing luar negeri. Supaya ora nggunakake papan sing dikuwasani, sumber daya papan sing ora cukup, lsp.
Kabeh sing duwe sekring sesuai karo langkah-langkah pengawetan sing ketat, pangguna bisa yakin tuku, lan sampeyan bisa takon karo pitakonan sing luwih spesifik!