Warta Industri

Apa tegese slow blow fuse? Apa sing ditindakake?

2022-08-01
Slow-blow fuse uga disebut time-delay fuse. Karakteristik wektu tundha nuduhake yen sirkuit kasebut tetep utuh nalika sirkuit kasebut duwe arus pulsa sing ora ana kesalahan lan bisa menehi perlindungan marang kakehan jangka panjang. Ing sawetara sirkuit, saiki ing wayahe ngoper luwih saka kaping pirang-pirang saiki operasi normal. Sanajan arus iki nduweni nilai puncak sing dhuwur, nanging katon ing wektu sing cendhak banget. Iki diarani arus pulsa utawa arus impuls utawa arus surge. Sekring biasa ora bisa nahan arus iki. Yen sekring biasa digunakake ing sirkuit kasebut, bisa uga ora bisa diwiwiti kanthi normal. Yen sekring luwih gedhe digunakake, iku ora bakal direksa nalika sirkuit overloaded. Leleh saka sekring wektu tundha diproses khusus. Nduweni fungsi nyerep energi. Nyetel jumlah panyerepan energi bisa nggawe ora mung bisa nahan arus impact nanging uga menehi perlindungan marang kakehan. Standar kasebut duwe pranata babagan karakteristik tundha. Yen karakteristik standar kasebut ora bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa hubungi pabrikan kanggo solusi.