Warta Industri

Pambuka 6.3A kothak alon-jotosan miniatur sekring

2022-08-01
Miturut wujude, ana sekring miniatur bunder lan sekring miniatur persegi. Miturut kacepetan leleh, ana miniatur sekring tumindak cepet lan miniatur sekring tumindak alon. Model sekring miniatur 6.3A kothak alon-alon yaiku JFS1630TR, yaiku sekring fusing wektu tundha, dirating Saiki 6.3A, lan voltase dirating duwe rong model, siji yaiku model biasa 250V, lan liyane yaiku a 350V model voltase dhuwur. Kapabilitas segmentasi rong sekring miniatur iki yaiku 63A / 350VAC lan 63A / 250VAC.
6.3A kothaksekring miniatur alon-alonbebas timbal, bebas halogen, ukuran cilik, nyuda syarat papan PCB, lan bisa langsung disolder utawa dilebokake, diakoni sacara internasional, resistensi internal kurang, casing safety tahan kejut, lan anti-getaran. Wilayah aplikasi utama sekring miniatur 6.3A kothak alon-alon yaiku pangisi daya baterei, elektronik konsumen, pasokan listrik, lan pengontrol industri.