Warta Industri

Apa prabédan antarane PTC sekring marasake awakmu dhewe lan piranti proteksi over-saiki kayata sekring biasa?

2022-08-01
Bentenipun paling gedhe antaranePTClan sekring biasa minangka ciri pemulihan dhewe, loro-lorone bisa nyedhiyakake proteksi arus, nanging yen sekring biasa diunekake, kudu diganti kanggo njamin operasi normal baris kasebut; nalika PTC wis ciri poto Recovery, bisa nyedhiyani kaping pangayoman Stream. PTC lan sekring keramik resettable loro resettable sekring, prabédan utama dumunung ing resistance dhisikan, wektu nanggepi lan ukuran. Ing kasus iki kanggo nggunakake PTC, sekring biasa, utawa sekring poto Recovery Keramik, iku kudu dianggep miturut solusi pangayoman sirkuit nyata lan titik dikarepake customer.