Warta Industri

Apa bedane sekring cepet lan alon?

2022-08-01
"Juli cepet lan jotosan alon": Nyatane, iki nuduhake sekring saka macem-macem kategori panggunaan, sing ana gandhengane karo peralatan listrik sing dilindhungi. Ingsekringdigunakake kanggo proteksi piranti semikonduktor umum (SCR, diode, triode, silikon rectifier) ​​umume diarani minangka cepet-tumindak, lan kategori panggunaan kalebu kategori "aR".
Umumé, alon-jotosan nuduhake "sekring kelas", kang nuduhake sekring karo sawetara lengkap kapasitas bejat ing kategori panggunaan umum. Biasane digunakake kanggo overload line utawa proteksi short-circuit. Sekring pabrik normal kalebu pukulan cepet lan pukulan alon. Bedane utamane amarga bedane wektu nanggepi. Nyatane, loro kasebut beda-beda ing indikator I2t, lan sekring cepet tumindak umume digunakake kanggo nglindhungi produk sensitif saka karusakan.
Yen sekring alon-jotosan dipilih kanthi salah, bisa nyebabake karusakan ing peralatan lan ora bisa nglindhungi. Mulane, basis kanggo milih sekring gumantung ing syarat nyata saka sirkuit dilindhungi.