Warta Industri

Ing endi bisa digunakake Thermal Fuse?

2022-08-01
Sekring termal, uga disebut sekring termal, minangka piranti potong sirkuit sensor suhu. Sekring termal bisa ngrasakake overheating sing ditimbulake sajrone operasi produk listrik lan elektronik sing ora normal, saéngga ngethok sirkuit kanggo nyegah geni. Biasane digunakake ing: pengering rambut listrik, wesi listrik, rice cooker, kompor listrik, trafo, motor listrik, dispenser banyu, pembuat kopi, lan sapiturute. Sekring termal ora bisa digunakake maneh sawise dilakokno, lan mung dianggo sapisan ing leleh. suhu.