Warta Industri

Apa tegese Slow Blow Glass Fuse?

2022-08-01
Sekering Kaca Slow Blowuga disebut sekring wektu tundha. Karakteristik wektu tundha nuduhake yen sirkuit kasebut tetep utuh nalika sirkuit duwe arus pulsa sing ora ana kesalahan lan bisa menehi perlindungan kanggo kakehan jangka panjang. Ing sawetara sirkuit, saiki ing wayahe ngoper kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang saiki operasi normal. Senajan nilai puncak arus iki dhuwur banget, katon kanggo wektu cendhak. Kita nyebataken arus pulsa lan ugi nyebat arus inrush utawi arus surge.