Warta Industri

Carane Power NTC Thermistor Thermal Resistor Works

2022-08-01
Thermistor minangka jinis unsur sensitif. Nilai resistance termistor bakal owah kanthi owah-owahan suhu. Beda karo resistensi tetep umum, kalebu jinis resistensi variabel lan akeh digunakake ing macem-macem komponen elektronik. Ora kaya termometer resistensi, sing nggunakake logam murni, bahan sing digunakake ing termistor biasane keramik utawa polimer. Thermistor koefisien suhu positif nduweni nilai resistance sing luwih gedhe nalika suhu luwih dhuwur, lan termistor koefisien suhu negatif nduweni nilai resistance sing luwih murah nalika suhu luwih dhuwur. Loro-lorone kalebu piranti semikonduktor. Thermistor biasane entuk akurasi dhuwur sajrone sawetara suhu sing winates, biasane -90 ° C nganti 130 ° C.