Warta Industri

Apa fitur saka Micro Fuse?

2022-08-01
Micro Fuse nglindhungisirkuit dening fusing dhewe dening panas Joule saka saiki mili ing awak logam fusible kanggo Cut mati sirkuit.

Sekring mikro digunakake minangka unsur protèktif kanggo peralatan elektronik, lan sekring tabung kaca wis digunakake kanggo dangu. Nanging, amarga ukuran gedhe, gampang rusak, lan ora bisa nyadari instalasi otomatis, panjaluk sekring mikro ing industri saya tambah akeh.

Sekring tradisional umume digunakake kanggo nglindhungi bagean input daya minangka tujuan utama. Saiki, sawetara owah-owahan wis kedadeyan, lan sekring wis entuk akeh panggunaan anyar, kayata proteksi papan cetak internal lan peralatan IC, proteksi sirkuit input lan output, lan liya-liyane, sing uga nambah panggunaan sekring miniatur saben taun. taun.

Micro Fuse nduweni karakteristik ukuran cilik, sensitivitas dhuwur lan proteksi kanthi cepet. Biasane digunakake kanggo ngoper pasokan listrik, pangisi daya, lan papan kontrol piranti omah cilik.