Fuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm
  • Fuse Keramik Keramik 3,6x10mmFuse Keramik Keramik 3,6x10mm

Fuse Keramik Keramik 3,6x10mm

Fuse Seramik Keramik 3.6x10mm yaiku rega 125V / 250V kanthi kapasitas istirahat kanthi dhuwur ing 50A, sekring kanthi cepet dirancang khusus kanggo perlindungan sirkuit sisih primer aplikasi 250V kompak.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pigtail Tunggal3.6x10mm Garing Serat Keramik Axial Lex Keramik 5A 250V


Fitur Fuse Keramik Keramik 3.6x10mm


Seksi cepet, sekring awak seramik ing paket kompak

Dirancang kanggo ketemu IEC 60127-3

Bentuk timah axial tunggal

Pb gratis, RoHS netepi

Kapasitas istirahat dhuwur

Standar sesuai UL 248 -1 / -14

Sertifikasi UL CUL

Kapasitas beban - Nalika fuseloadsthrough 100% sing dirating saiki, kudu dibukak 4 jam.

Rating Ngganggu - Mecah Kapasitas: 50A ing 125V / 250V AC.

Aplikasi saka Fuse Keramik Keramik 3.6x10mm


Lampu LED

Unit Bekalan Daya

Aplikasi adaptor


Pilihan Model Fuse Keramik Akar Kerep 3,6x10mm


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

Persetujuan Agensi

  

  


HFP 0100A / B

100mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.0015

HFP 0125A / B

125mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.0025

HFP 0160A / B

160mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.0042

HFP 0200A / B

200mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.0065

HFP 0250A / B

250mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.010

HFP 0300A / B

300mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.018

HFP 0315A / B

315mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.020

HFP 0350A / B

350mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.025

HFP 0400A / B

400mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.035

HFP 0500A / B

500mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.060

HFP 0630A / B

630mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.150

HFP 0750A / B

750mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.350

HFP 0800A / B

800mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.5

HFP 1100A / B

1A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.6

HFP 1125A / B

1.25A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

1.2

HFP 1150A / B

1.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

1.6

HFP 1160A / B

1.6A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

1.8

HFP 1200A / B

2A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

2.4

HFP 1250A / B

2.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

3.2

HFP 1300A / B

3A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

6.0

HFP 1315A / B

3.15A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

7.0

HFP 1350A / B

3.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

7.5

HFP 1400A / B

4A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

8.0

HFP 1500A / B

5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

15

HFP 1600A / B

6A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

24

HFP 1630A / B

6.3A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

28

HFP 1700A / B

7A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

36

HFP 1800A / B

8A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

38

HFP 2100A / B

10A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

42

HFP 2150A / B

15A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

45


Karakter Operating Fuse Keramik Keramik 3.6x10mm


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

60 sec Max


Nggambar Ukuran Fuse Keramik Akar 3.6x10mming mm




Napa milih sekring keramik kayata sekring 5 Amp Keramik?


Alesan iki, sampeyan kudu milih sekring keramik, yen dibandhingake sekring kaca, amarga asring duwe kapasitas saiki. Fius seramik populer ing aplikasi rumah tangga, kayata peralatan. Sekring iki dadi legap lan asring ngemot pasir. Wedhi digunakake kanggo nyegah film konduktivitas saka sekring. Fius kaca asring minangka pilihan sing paling dipercaya.


Napa milih sekring keramik?


Sekring keramik, dibandhingake sekring kaca, asring duwe kapasitas saiki sing luwih dhuwur. Fius seramik populer ing aplikasi rumah tangga, kayata peralatan. Sekring iki sekring lan asring ngemot pasir sing digunakake kanggo nyegah film konduktivitas saka sekring. Fius kaca asring minangka pilihan sing paling dipercaya.

Hot Tags: Fuse Seramik Keramik 3.6x10mm, China, Pabrikan, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.