Fius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur
  • Fius Keramik Cepet Tumindak DhuwurFius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur
  • Fius Keramik Cepet Tumindak DhuwurFius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur
  • Fius Keramik Cepet Tumindak DhuwurFius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur
  • Fius Keramik Cepet Tumindak DhuwurFius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur
  • Fius Keramik Cepet Tumindak DhuwurFius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur
  • Fius Keramik Cepet Tumindak DhuwurFius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur
  • Fius Keramik Cepet Tumindak DhuwurFius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur

Fius Keramik Cepet Tumindak Dhuwur

Garing Serat Keramik 6.35x32mm kanthi cepet tumindak sekring Mini-Fuse Mini Fuse karo tabung keramik sing ora transparan. Fius iki nduweni peringkat sekring sing dhuwur kanggo perlindungan semikonduktor.Ing ngisor iki babagan Fuse Seramik Serat Cepet Tegangan Tinggi Voltage, Aku pengin mbantu luwih ngerti Fius Keramik Cepet Tegangan Cepet Tegangan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tumpukan Keramik Akting Keramik Cepet kanthi cepet 6.35x32mm 250V 300V 500V 600V 750V 1000V


Dhèskripsi saka Fius Keramik Akting Keramik Cepet 6.35x32mm

Tumindak kanthi cepet, kapasitas istirahat sing dhuwur ing sangisoré 250Vac
Ukuran fisik 6x32mm
Tabung Material Teknik Khusus, konstruksi tutup tembaga bersalut perak
Dirancang kanggo UL 248-1
Bahan gratis lan Halogen gratis

Aplikasi saka Fius Keramik Cepet Tumindak 6.35x32mmHigh


Penyetor daya - adaptor
Pangisi daya baterei
Desktop / notebook
Cetak B-SS 5MM sekring 2007-02
TV / tampilan
Sistem game
Setel kothak ndhuwur
AC kondisioner
Balast cahya
Papan sirkuit dicithak


Ukuran Fus Keramik Akting Keramik Cepet 6.35x32mmHigh (Unit: mm)


Spesifikasi fius keramik Akting Keramik Cepet 6.35x32mmHigh


P / N

Dipasang

Dipasang

Breaking

Kadhemen Khas

Khas

Khas

Tegangan

Saiki

Kapasitas

Resistensi

Tegangan

Pre-Arcing I²t

(V)

(A)

(KA)

(mOhms) ²

Selehake (mV)

(A²Sec) ³

6.300.0.2

250Vac / dc 300Vac / dc

500Vac / dc

600Vac / dc

750Vac / dc

1000Vac / dc

0. 2.

1KA

1830

780

0.0036

6.300.0.25

0.25

1760

760

0.004

6.300.0.4

0.4

1650

700

0.059

6.300.0.5

0.5

1260

650

0.23

6.300.1

1

1040

600

0.4

6.300.1.25

1.25

390

560

0.55

6.300.1.5

1.5

300

540

0.6

6.300.2

2

110

400

3

6.300.2.5

2.5

80

300

4.5

6.300.3

3

60

270

4.8

6.300.4

4

40

230

10

6.300.5

5

30

200

28

6.300.6

6

20

186

52

6.300.8

8

17

175

100

6.300.10

10

16

170

120

6.300.12

12

8.8

120

148

6.300.15

15

7.5

110

158

6.300.20

20

4.5

140

1005

6.300.25

25

6.0

130

2000

6.300.30

30

2.8

120

3000

6.300.40

40

2.5

115

4220

6.300.50

50

1.6

100

12000


* DC Cold Resistensi are measured at <10% of rated current in ambient temperature of 25°C

* Khas Pre-arcing I²t are measured at 10In Saiki


Multimeter Application Image of the 6.35x32mm High Tegangan Fast Acting Ceramic Fuses



Cara Gampang Cara Nguji Saringan Kanthi Multimeter


Iku gampang banget kanggo nguji sekring. Fuse minangka kawat sing tipis, bisa uga ilang utawa nguap nalika arus saiki ngluwihi peringkat sekring. Kering sekring nipis bisa digawe saka aluminium, tembaga sing ditutupi timah utawa nikel. Hasil mbukak ing sirkuit mandheg saiki kanggo mili. Ing peralatan elektronik, paling sekring yaiku kaca silinder utawa jinis keramik kanthi topi logam ing saben pungkasan! Rating lan voltase saiki uga bisa dideleng ing salah siji saka rong tutup logam.



Ana rong ukuran fisik sing populer: 1 “X ¼ - inci lan 5X20mm. Ukuran kanthi ukuran 1 “X ¼ - inci ing pirang-pirang mobil. Sampeyan bakal nemokake loro ukuran ing pirang-pirang peralatan elektronik, nanging sing paling cilik 5 X 20mm dadi luwih umum. Fuse kasedhiya karo rating saiki saka 1/500 Ampere nganti atusan amperes.


Sadurunge nuduhake sampeyan carane nyoba utawa mriksa sekring, luwih dhisik sampeyan kudu ngerti tujuan sekring. Fuse sekring yaiku mandheg luwih dhuwur tinimbang arus normal kanggo mili menyang sirkuit elektronik - dirancang kanggo nglindhungi peralatan lan ngirit komponen elektronik saka rusak lan uga mandheg panas, sing bisa nyebabake geni. Kadhangkala, nalika serangan kilat ana peralatan, sampeyan bakal kaget amarga sekring rusak lan dudu bagian pasokan listrik utawa komponen.

Ana rong jinis dhasar sekring yaiku jinis jotosan sing cepet lan alon. Fuse akting cepet bakal mbukak kanthi cepet nalika peringkat saiki tinamtu luwih. Iki penting banget kanggo multimeter analog, sing cepet bisa disirnakake nalika arus banget, amarga wektu sing sithik banget.

Hot Tags: Fius Keramik Acting Kerat Cepet Dhuwur, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.