Gawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet
  • Gawe sekring Keramik Acting CepetGawe sekring Keramik Acting Cepet

Gawe sekring Keramik Acting Cepet

Desain kanggo UL 248 -1 / -14, cocog kanggo macem-macem jinis sirkuit piranti elektronik liwat perlindungan saiki. Digunakake kanthi umum ing industri Lampu, Pasokan daya lan aplikasi adaptor, lsp. Iki babagan gegayutan Plumbum Serat Seramik Mimpin Cepet, Muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Fuse Keramik Serat Cepet Cepet.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Gawe sekring Keramik Acting Cepet

6.35x32mm Leuse Cepet Tumpukan Keramik F3A250V Kanggo Perlindhungan Overcurrent


Features Of The 6.35x32mm Gawe sekring Keramik Acting Cepet


UL CUL Certified

Tanpa timbal utawa paksi sing ditunjuk
Voltase rated 250V
Jembar saiki 100mA ~ 50A
Mecah Kapasitas:

35A ing 250V AC (BMF Ing 100mA ~ 1A);

100A ing 250V AC (BMF Ing kisaran 1.25A ~ 3.5A);

200A ing 250V AC (BMF Ing kisaran 4A ~ 10A);

750A ing 250V AC (BMF Ing kisaran 12A ~ 30A)

1000A ing 250V AC (BMF Ing kisaran 32A ~ 50A)

Nomer kastam 8536101090


Application Of The 6.35x32mm Quick Gawe sekring Keramik Acting Cepet


Perlindhungan Multimeter

Kanggo pangayoman sirkuit cendhak mung


Size Of The 6.35x32mm Gawe sekring Keramik Acting Cepet (mm)



Specification Of The 6.35x32mm Gawe sekring Keramik Acting Cepet


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Persetujuan Agensi

  

  

BMF0100A

100mA

250V

35A @ 250V AC (100mA ~ 1A);


100A @ 250V AC (1.25A ~ 3.5A);


200A @ 250V AC (4A ~ 10A).


750A @ 250V AC (12A ~ 30A).



1000A @ 250V AC (32A ~ 50A)

BMF0160A

160mA

250V

BMF0200A

200mA

250V

BMF0250A

250mA

250V

BMF0300A

300mA

250V

BMF0315A

315mA

250V

BMF0350A

350mA

250V

BMF0400A

400mA

250V

BMF0500A

500mA

250V

BMF0630A

630mA

250V

BMF0750A

750mA

250V

BMF0800A

800mA

250V

BMF1100A

1A

250V

BMF1125A

1.25A

250V

BMF1150A

1.5A

250V

BMF1160A

1.6A

250V

BMF1200A

2A

250V

BMF1250A

2.5A

250V

BMF1300A

3A

250V

BMF1315A

3.15A

250V

BMF1350A

3.5A

250V

BMF1400A

4A

250V

BMF1500A

5A

250V

BMF1600A

6A

250V

BMF1630A

6.3A

250V

BMF1800A

8A

250V

BMF2100A

10A

250V

BMF2120A

12A

250V

BMF2150A

15A

250V

BMF2200A

20A

250V

BMF2250A

25A

250V

BMF2300A

30A

250V

BMF2320A

32A

250V

BMF2500A

50A

250V


Operating Characteristics Of The 6.35x32mm Gawe sekring Keramik Acting Cepet


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

135% * Ing

1 jam maksimal

200% * Ing

5 sec Max


Packing Quantity Of The 6.35x32mm Gawe sekring Keramik Acting Cepet


Bulk 200 pcs saben kantong poly;

10 kantong poli ing saben kothak batin;

4 kothak utama ing saben karton njaba


Cara Nguji lan Ganti sekring Keramik gelombang mikro


Langkah 1 - Goleki wadhah Serat Keramik

Priksa manawa nganggo sarung tangan karet. Mesthekake lumahing sekitar gelombang mikro garing kabeh. Copot kabeh kabel listrik sing nyambungake. Saenipun, sampeyan kudu mateni pasokan listrik sing utama. Yen ruangane rada peteng, gunakake senter. Uripake oven microwave supaya mburi bisa diakses. Ing kene, sampeyan bakal bisa nemokake piring logam kanthi aman ngawut-awut.

Sawetara model sing luwih lawas bisa duwe kothak sekring khusus sing ana ing ngisor gelombang ngisor gelombang mikro. Gunakake obeng kanggo ngeculake sekrup kasebut lan copot mburi-plate. Trek kabel listrik sing bakal nuntun sampeyan menyang sambungan listrik utama. Biasane, wadhah sekring microwave ana ing sacedhake pira kabel listrik kasebut dipasang ing njero.


Langkah 2 - Goleki lan Coba Fuse Keramik gelombang mikro
Klip wadhah sekring dumadi saka baja musim semi sing entheng lan ora kudu ditekuk. Nganggo sekrup cilik sekring kasebut kudu gampang dirampok saka wadhah. Yen sekring katon macet, gunakake pliers kanggo iki. Priksa manawa ora bisa nyebabake meksa kakehan utawa bisa uga ngrusak sekring podo. Sampeyan kudu nyoba apa sekring keroncong wis diunekake. Kanggo nindakake iki, gunakake voltmetermmeter. Iki perlu kanggo sekring keramik amarga dheweke ora bakal katon warna ireng kayata sekring kaca sing ditiup.

Gunakake probing test voltmeter kanggo nyoba ujung sekring meteo. Voltmeter nuduhake resistor sekring. Sampeyan kudu menehi wacan saka nol utawa ana. Ing sekring sing ditiup, wacan kasebut luwih dhuwur utawa tanpa wates.


Langkah 3 - Priksa sekring Anyar

Sawetara sekring ora bisa nggawa labeling voltase utawa amperase. Iki nggawe angel mbuwang panggantos sing cocog. Luwih becik sampeyan njupuk sekring sing ditiup menyang toko pasokan listrik kanggo entuk pengganti sing tepat. Saenipun, sampeyan kudu tuku sekring ekstra kanggo wektu sing cedhak.

Langkah 4 - Ganti sekring Keramik

Sampeyan ora butuh alat kanggo nginstal sekring anyar. Mung lebokake ing slot darmabakti ing wadhah sekring. Yen sekring ora pas karo slot, ngresiki wadhah sekring lan slot sekring. Kanggo iki, gunakake kain garing sing dibungkus ujung ujung obeng warata. Gunakake tip sing ditutupi kanggo nutupi permukaan sekring. Lebokake maneh sekring ganti. Ngamanake tutup mburi gelombang mikro lan ngencengi sekrup.

Hot Tags: Plumbum Serat Keramik Cepet, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Quotation

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.