Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur
  • Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan DhuwurGaring Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur
  • Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan DhuwurGaring Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur
  • Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan DhuwurGaring Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur
  • Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan DhuwurGaring Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur

Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur

Fuse Seramik Keramik 5x20mm yaiku sekring bukti Letupan ing njero pasir Quartz bisa nahan voltase kanthi dhuwur nganti 700V lan kapasitas bejat sing dhuwur. Ing ngisor iki ana gegayutan karo Fuse Keramik Keramik Cepet Tegangan Cepet Voltanase Dhuwur .

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur

Explosion Proof 5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur 10A 250V 300V 500V 700V


Description of The 5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur


Fact Keramik 5x20mm Ganti Keramik kanthi awak keramik nyedhiyakake perlindungan sing luwih dhuwur kanggo ngrusak piranti pangukuran nalika dipicu tinimbang sekring kaca biasa.

Sekring sing ditiup bisa uga mung diganti sekring jinis lan spesifikasi sing padha kanggo njamin keamanan piranti lan supaya safety pangguna nalika ngukur.
5.250 / 300/500/700 Seri minangka 500VAC paling cilik lan paling cilik lan sekring 300VDC ing kelas kulawarga sekring 5x20mm. Iki dirancang kanggo perlindungan sirkuit ing area aplikasi energi sing dhuwur.

Kanthi karakteristik DC lan AC, Seri iki cocog kanggo aplikasi energi energi utawa daya dhuwur lan 3-phase pangayoman listrik.

Kajaba iku, wis ngganggu peringkat (0.5A nganti 16A) ing 500Vdc sing njamin sirkuit dilindhungi kanthi syarat DC.

Features of The 5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur


DC ngganggu saiki

100% patuh Pimpinan lan RoHS 100%

Persetujuan agensi UL lan CSA



Applications of The 5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur


Input saka 3 Pasokan Daya phase

Inverter ing unit lampu layar LCD

DC sisih unit kondhisi udara


Size of The 5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur



Specification of The 5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur


Seri 5.250 minangka versi 250V, seri 5.300 yaiku versi 300V, seri 5.500 yaiku versi 500V lan seri 5.700 yaiku versi 700V.



Katalog

Ampere

Tegangan

Breaking

I2TMelting

Ora.

Rating

Rating

Kapasitas

Integrasi (A2.S)

5.5000100A / B

100mA

250V

300V

500V

700V

10000A @ 125 V AC (200mA ~ 10A); 35A @ 250V AC (200mA ~ 1A); 100A @ 250V AC (1.25A ~ 3.5A); 200A @ 250V AC (4A ~ 10A); 100A @ 500V AC (4A ~ 10A).

0.002

5.5000125A / B

125mA

0.003

5.5000160A / B

160mA

0.005

5.5000200A / B

200mA

0.01

5.5000250A / B

250mA

0.02

5.5000300A / B

300mA

0.04

5.5000315A / B

315mA

0.045

5.5000350A / B

350mA

0.055

5.5000400A / B

400mA

0.07

5.5000500A / B

500mA

0.1

5.5000630A / B

630mA

0.2

5.5000750A / B

750mA

0.35

5.5000800A / B

800mA

0.45

5.5001100A / B

1A

0.9

5.5001125A / B

1.25A

1.3

5.5001150A / B

1.5A

1.6

5.5001160A / B

1.6A

2.5

5.5001200A / B

2A

5.8

5.5001250A / B

2.5A

7.6

5.5001300A / B

3A

8.1

5.5001315A / B

3.15A

11

5.5001350A / B

3.5A

19

5.5001400A / B

4A

28

5.5001500A / B

5A

40

5.5001600A / B

6A

50

5.5001630A / B

6.3A

64

5.5001700A / B

7A

107

5.5001800A / B

8A

133

5.5002100A / B

10A

242

5.5002150A / B

15A

368

5.5002160A / B

16A

388

5.5002200A / B

20A

442

5.5002250A / B

25A

568


Electrical Characteristics of The5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur


UL248-1 / 14

% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

135% * Ing

1 jam Max

200% * Ing

5 sec Max


IEC60127

% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

210% * Ing

30 min Max

275% * Ing

10ms - 2s


Package of The 5x20mm Garing Seramik Keramik Cepet Tegangan Dhuwur


Bulk, 500pcs saben tas lan 5000pcs saben kothak.


Cara Milih Gegaran Tengen


Piranti listrik lan elektronik kabeh kudu sawetara jinis pangayoman, sing biasane asale sekring. Ora kaya sirkuit sirkuit, sekring minangka perlindungan kaping pindho sing kudu diganti sawise nglayani tujuane. Fuse sawetara saka tabung kaca cilik menyang peralatan layanan listrik utama. Umumé sekring dirating ing voltase sing bisa dikontrol, kecepatan gangguan lan ukuran. Kadhaptar ing sumber daya minangka bagan kanggo aplikasi rating kasebut menyang aplikasi tartamtu. Ngenali pendekatan metode isih perlu kanggo milih jinis sekring, apa sing dadi pengganti utawa aplikasi anyar.
Langkah 1

Ngenali jinis voltase sing dilindhungi. Fuse dirating ora mung kanthi jumlah voltase nanging yen arus langsung (DC) utawa saiki gantian (AC). Sawetara seksi bisa direncanakake dual-rate, bisa ngatasi daya DC lan AC. Rating kasebut, bakal beda karo kekuwatan sakabehe sing bisa digunakake kanggo perlindungan sing tepat. Pilih sekring sing bakal tiba ing sawetara voltase ing sirkuit tartamtu.


Langkah 2

Mirsani amperage sirkuit listrik sing sekring sing dilindhungi. Sirkuit sing kalebu motor utawa lampu neon nggunakake penggulungan kawat coil. Nalika miwiti, gulungan kabel kasebut bakal duwe "reged" saiki. Cepet-cepet bakal luwih gedhe tinimbang daya nyata sing digunakake yen piranti wis mlaku. Pilih sekring sing digawe kanggo miwiti motor utawa sing duwe rating wektu tundha. Iki bakal ngidini beban listrik bisa dilindhungi nalika saiki sing cepet-cepet bisa ngluwihi rating gangguan umum sekring.


Langkah 3

Ukuran sekring kanggo wadhah tartamtu. Ana sing duwe sekring khusus sing mung nyambung karo jinis sekring kasebut. Titik sambungan sekring iki dibangun ora mung saengga bakal pas karo papan tartamtu nanging uga ciri sekring. Fius-tabung gelas cilik mung bisa diganti karo sing kaya ngono. Sekring wektu tundha khusus duwe diameter lan dawa tartamtu. Fius jinis voltase lan rating liyane ora cocog karo wadhah tartamtu kasebut. Sekring péso-péso gedhe sing ngontrol voltase lan amperage sing dhuwur ora bisa diganti karo sekring kapabilitas sing luwih murah.


Langkah 4

Priksa sekring kanggo panggantos unsur internal. Sawetara sekring nggawa unsur sekring internal sing bisa diganti. Potongan logam konduktif kasebut digawe kanggo ditarik saka wadhah silinder sawise dheweke "diunekake." Strip sekring logam banjur diselehake maneh ing kartrij bunder lan sirkuit bisa didandani maneh daya. Umumé unsur sekring iki didol ing kothak sing kapisah lan dirating kanthi cara sing padha karo sekring sapisan.


Langkah 5

Gunakake sekring sing duwe jendhela pamriksa. Jendhela kasebut bakal nuduhake apa sekring wis "ditiup." Fuse jinis iki bisa dadi mbiyantu kanggo aplikasi industri utawa kanggo kahanan omah. Semalat kanthi cepet visual yaiku kabeh sing dibutuhake kanggo ngenali masalah karo sirkuit listrik.


Tip

Nalika mriksa sekring karo ohmmeter, tarik sekring saka wadhah kasebut sadurunge nggunakake meter. Ana isih voltase sing ditrapake ing sisih sekring. Penarik sekring kudu digunakake nalika nglayani sekring jinis sing luwih gedhe. Penarik sekring wis terisolasi lan bakal nglindhungi panggunaan saka kejut.

Hot Tags: Gugus Keramik Acting Keramik Cepet Dhuwur, China, Pabrikan, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.