Fuse Resettable P PTC 0.9A
  • Fuse Resettable P PTC 0.9AFuse Resettable P PTC 0.9A
  • Fuse Resettable P PTC 0.9AFuse Resettable P PTC 0.9A
  • Fuse Resettable P PTC 0.9AFuse Resettable P PTC 0.9A
  • Fuse Resettable P PTC 0.9AFuse Resettable P PTC 0.9A

Fuse Resettable P PTC 0.9A

The POLY-FUSE, TRC Series minangka piranti sing dipimpin radial sing dirancang kanggo menehi pangayoman overcurrent kanggo (60V) aplikasi ing ngendi papan ora prihatin lan perlindungan sing bisa diowahi maneh. Ing ngisor iki yaiku gegayutan karo Dip PTC Resettable Fuse 0.9A, aku kepengin mbantu sampeyan Fuse 0.99A P Pett Resettable Dip luwih apik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fuse Resettable P PTC 0.9A

Gegelung Obat Daya Ganti PY 60D 72V 0.9Amp40A Imax Kanggo Perlindhungan Overcurrent


Application Of Fuse Resettable P PTC 0.9A 60V 72V


USB hub, port, lan periferal

Port IEEE1394

Komputer lan periferal

Perlindhungan motor

Elektronik umum

Aplikasi otomotif

Kontrol industri

Transformers

Specification Of Fuse Resettable P PTC 0.9A 60V 72V


Saiki - Terus (Ih) (Max): 100mA ~ 3.75A

Saiki - Max: 40A

Saiki - Perjalanan (Iku): 200mA ~ 7.5A

Ngetik Tipe: Liwat Bolongan

Suhu Operasi: -40 ° C ~ 85 ° C

Paket / Kasus: Radial, Disc

Rintangan - Initial (Ri) (Min): 30 mOhms ~ 3.3 Ohms

Rintangan - Post Trip (R1) (Max): 80 mOhms ~ 8 Ohms

Wektu kanggo Perjalanan: 2.2s ~ 24s

Tipe: Polimer

Tegangan - Max: 60V


Features Of Fuse Resettable P PTC 0.9A 60V 72V


Rangkaian paling akeh piranti Thru - Hole sing kasedhiya ing industri kasebut


Obat, epoksi retardant Flame, nyukupi syarat UL 94 V-0


Kasedhiya ing versi gratis


Paket Akeh, utawa tape lan reel kasedhiya ing umume model


Electrical Characteristics Of Fuse Resettable P PTC 0.9A 60V 72V


P / N

Tahan Saiki

Trip Saiki

Saiki

Saiki


Tegangan Maks

Wektu Perjalanan Maks

Konsumsi tenaga

IH, (A)

IT, (A)

Vmax, (v)

Imax, (A)

(A)

(Sec.)

PDtyp (W)

Rmin

Rmax

R1max

TRC005

0.05

0.15

60

40

0.25

5.0

0.22

7.30

11.10

25.00

TRC010

0.10

0.20

60

40

0.50

4.0

0.38

2.30

8.10

12.0

TRC017

0.17

0.34

60/72

40

0.85

3.0

0.48

2.00

5.21

8.00

TRC020

0.20

0.40

60/72

40

1.00

2.2

0.40

1.30

2.84

4.50

TRC025

0.25

0.50

60/72

40

1.25

2.5

0.45

0.90

1.95

3.00

TRC030

0.30

0.60

60/72

40

1.50

3.0

0.50

0.70

1.36

2.10

TRC040

0.40

0.80

60/72

40

2.00

3.8

0.55

0.48

0.95

1.40

TRC050

0.50

1.00

60/72

40

2.50

4.0

0.75

0.38

0.78

1.20

TRC065

0.65

1.30

60/72

40

3.25

5.3

0.90

0.24

0.54

0.74

TRC075

0.75

1.50

60/72

40

3.75

6.3

0.90

0.23

0.45

0.62

TRC090

0.90

1.80

60/72

40

4.50

7.2

1.00

0.14

0.31

0.49

TRC110

1.10

2.20

60/72

40

5.50

8.2

1.50

0.15

0.25

0.40

TRC135

1.35

2.70

60/72

40

6.75

9.6

1.70

0.12

0.19

0.32

TRC160

1.60

3.20

60/72

40

8.00

11.4

1.90

0.09

0.14

0.24

TRC185

1.85

3.70

60/72

40

9.25

12.6

2.10

0.08

0.12

0.21

TRC250

2.50

5.00

60/72

40

12.50

15.6

2.50

0.05

0.08

0.15

TRC300

3.00

6.00

60/72

40

15.00

19.8

2.80

0.04

0.06

0.12

TRC375

3.75

7.50

60/72

40

18.75

24.0

3.20

0.03

0.05

0.10

TRC500

5.0

10.0

60/72

40

25.0

24.0

3.2

0.02

0.05

0.100


Product Dimensions & Marking Of Fuse Resettable P PTC 0.9A 60V 72V (Unit: mm)



P / N

A

B

C

D

E

Karakteristik Fisik

Max.

Max.

Ngetik.

Min.

Max.

Gaya

Mimpin Dia.

Materi.

TRC005

7.4

12.7

5.1

7.6

3.1

1

0.51

CP

TRC010

7.4

12.7

5.1

7.6

3.1

1

0.51

CP

TRC017

7.4

12.7

5.1

7.6

3.1

1

0.51

CP

TRC020

7.4

12.7

5.1

7.6

3.1

1

0.51

CP

TRC025

7.4

12.7

5.1

7.6

3.1

1

0.51

CP

TRC030

7.4

13.4

5.1

7.6

3.1

1

0.51

CP

TRC040

9.7

14.5

5.1

7.6

3.1

1

0.51

CP

TRC050

9.7

15.2

5.1

7.6

3.1

1

0.61

Cu

TRC065

9.7

15.2

5.1

7.6

3.1

1

0.61

Cu

TRC075

10.4

16.0

5.1

7.6

3.1

1

0.61

Cu

TRC090

11.7

16.7

5.1

7.6

3.1

1

0.61

Cu

TRC110

13.0

18.0

5.1

7.6

3.1

2

0.81

Cu

TRC135

14.5

19.6

5.1

7.6

3.1

2

0.81

Cu

TRC160

16.3

21.3

5.1

7.6

3.1

2

0.81

Cu

TRC185

17.8

22.9

5.1

7.6

3.1

2

0.81

Cu

TRC250

21.3

26.4

10.2

7.6

3.1

2

0.81

Cu

TRC300

24.9

30.0

10.2

7.6

3.1

2

0.81

Cu

TRC375

28.4

33.5

10.2

7.6

3.1

2

0.81

Cu

TRC500

28.4

33.5

10.2

7.6

3.1

2

0.81

Cu


Chart Derma Thermal â € I Aku nyekel (Amps) Saka PTC Bisa Ditetepake PTC 60V 72V


P / N

Suhu Operasi sekitar

-40â „ƒ

-20â "ƒ

0â "ƒ

25â "ƒ

40â "ƒ

50â "ƒ

60â "ƒ

70â "ƒ

85â "ƒ

TRC005

0.08

0.07

0.06

0.05

0.04

0.04

0.03

0.03

0.02

TRC010

0.16

0.14

0.12

0.10

0.08

0.07

0.06

0.05

0.04

TRC017

0.26

0.23

0.20

0.17

0.14

0.12

0.11

0.09

0.07

TRC020

0.31

0.27

0.24

0.20

0.16

0.14

0.13

0.11

0.08

TRC025

0.39

0.34

0.30

0.25

0.20

0.18

0.16

0.14

0.10

TRC030

0.47

0.41

0.36

0.30

0.24

0.22

0.19

0.16

0.12

TRC040

0.62

0.54

0.48

0.40

0.32

0.29

0.25

0.22

0.16

TRC050

0.78

0.68

0.60

0.50

0.41

0.36

0.32

0.27

0.20

TRC065

1.01

0.88

0.77

0.65

0.53

0.47

0.41

0.35

0.26

TRC075

1.16

1.02

0.89

0.75

0.61

0.54

0.47

0.41

0.30

TRC090

1.40

1.22

1.07

0.90

0.73

0.65

0.57

0.49

0.36

TRC110

1.71

1.50

1.31

1.10

0.89

0.79

0.69

0.59

0.44

TRC135

2.09

1.84

1.61

1.35

1.09

0.97

0.85

0.73

0.54

TRC160

2.48

2.18

1.90

1.60

1.30

1.15

1.01

0.86

0.64

TRC185

2.87

2.52

2.20

1.85

1.50

1.33

1.17

1.00

0.74

TRC250

3.88

3.40

2.98

2.50

2.03

1.80

1.58

1.35

1.00

TRC300

4.65

4.08

3.57

3.00

2.43

2.16

1.89

1.62

1.20

TRC375

5.81

5.10

4.46

3.75

3.04

2.70

2.36

2.03

1.50

TRC500

7.75

6.80

5.95

5.00

4.05

3.60

3.15

2.71

2.00


Packaging Of Fuse Resettable P PTC 0.9A 60V 72V



Ati-ati Ova luwih saka peringkat maksimal utawa penyalahgunaan sing ditemtokake bisa nyebabake karusakan lan arcing listrik lan / utawa nyala.

Piranti PPTC dirancang kanggo pangayoman overcurrent occasional. Ora kanggo terus-terusan overcurrent kahanan lan / utawa lelampahan sing dawa ora diantisipasi.

Piranti piranti PPTC adoh saka kontak pelarut kimia. Hubungan sing dawa bakal ngrusak kinerja piranti


Milih antarane PTC lan sekring


Perlindhungan sirkuit gedhe bisa ditindakake kanthi nggunakake sekring tradisional utawa PTC sing bisa diowahi maneh. Kaloro piranti kasebut tumindak kanthi nanggepi panas sing diasilake dening arus sing gedhe banget ing sirkuit. Fuse nyawiji mbukak, ngganggu aliran saiki, lan PTC ganti saka resistensi sing kurang kanggo resistensi sing dhuwur kanggo mbatesi aliran saiki. Ngerti prabédan kinerja ing antarane rong jinis piranti bakal nggawe pilihan pangayoman sirkuit paling gampang.

Bentenane sing paling jelas yaiku PTC diowahi maneh. Prosedur umum kanggo ngreset sawise kakehan wis kedadeyan yaiku ngilangi tenaga lan ngidini piranti kelangan. Ana sawetara ciri operasi liyane sing beda karo rong jinis produk. Terminologi digunakake kanggo PTC asring padha nanging ora padha sekring. Loro paramèter sing dadi kategori iki yaiku rating bocor lan peringkat gangguan.

Saiki bocor: PTC diarani duwe "manawa wis transisi saka negara resistance kurang menyang negara resistance dhuwur amarga kakehan. Perlindhungan ditindakake kanthi mbatesi aliran saiki menyang sawetara bocor. Saiki bocor bisa udakara udakara satus milliamps kanthi voltase tikel nganti sawetara atus miliar kanthi voltase sing luwih murah. Fuse ing tangan liyane rampung ngganggu aliran saiki lan sirkuit mbukak iki mbukak bocor saiki nalika ngalami kakehan.

Gangguan peringkat: PTC dirating kanggo sirkuit cendhak paling dhuwur kanthi voltase dirating. Tingkat saiki kesalahan iki paling maksimal manawa piranti bisa tahan nanging PTC sejatine ora bakal ngganggu arus saiki (pirsani KURSUS LEAKAGE ndhuwur). Rating circuit lintasan PTC khas yaiku 40A. Fuse nyatane ngganggu aliran saiki kanggo nanggepi kakehan lan kisaran gangguan ngganggu saka atusan amperes nganti 10.000 amper ing voltase dirating.

Paramèter sirkuit bisa ngarahake pilihan komponèn adhedhasar prabédan peringkat peringkat khas.

Rating voltase: panggunaan umum PTC ora dirating ndhuwur 60V, sekring dirating nganti 600V. Rating saiki: Rating operasi saiki kanggo PTC bisa nganti 11A, lan tingkat maksimal sekring bisa ngluwihi 20A.

Rating suhu: watesan ndhuwur kanggo PTC umume 85 °, nalika suhu operasi maksimal kanggo sekring yaiku 125 ° C. Kaloro piranti kasebut mbutuhake niru suhu ing ndhuwur 20 ° C lan kurva wakil kanggo tujuan kasebut.

Kurva Rerating PTC sing ana ing kaca data, kudu diwenehi konsultasi kanggo relasi sing tepat saka macem-macem seri PTC kanthi suhu sekitar 20 ° C.

Karakteristik tambahan bisa ditliti dening desainer sirkuit kanggo njupuk keputusan milih PTC utawa sekring kanggo perlindungan sing dilalekake.

Kelulusan agensi: PTC dikenali miturut Program Komponen Laboratorium Pengarang kanggo UL Thermistor Standard 1434. Piranti kasebut uga wis disertifikasi ing Program Penerimaan Komponen CSA. PTC bisa uga, disetujoni karo IEC Standard 730-1 (Kontrol Listrik Otomatis) kanthi sertifikasi dening TUV, VDE, lsp. Disetujoni kanggo sekring kalebu pengakuan ing Program Komponen Laboratorium Underwriter lan sertifikasi saka Program Tampa Komponen CSA. Kajaba iku, sekring akeh kasedhiya kanthi lengkap â ​​€ œListingâ € ™ s miturut Ekstra Fuse Standard UL 248-14.

Rintangan: Nyemak spesifikasi produk nuduhake PTC sing uga diwenehi rega udakara kaping pindho (luwih-luwih) resistor sekring. Karakter wektu saiki: mbandhingake kurva PTC saiki-saiki kanggo sekring nuduhake manawa kacepetan tanggapan kanggo PTC padha karo wektu tundha sekring Slo-Blow.

Aplikasi Perlindhungan Overcurrent


Bahan PTC diwenehake ing loro paket sing dipimpin radial uga jinis gunung lumahing. Fungsi saka PTC bisa diowahi ulang akeh aplikasi desain.


Plug lan Play aplikasi kalebu ibu-papan lan macem-macem periferal sing bisa nyambung lan nyambung saka port komputer. Port mouse, keyboard, audio, jaringan, monitor lan USB nggambarake kesempatan kanggo unit salah utawa kabel sing rusak bisa disambung lan uga kesalahan sing salah. Kemampuan kanggo ngreset sawise mbenerake kaluputan luwih apik. Sawetara aplikasi iki nggunakake radial sing dipimpin nalika unit gunung permukaan luwih cocog kanggo wong liya.


Perlindhungan disk drive bisa diwenehake dening PTC saka overcurrents sing bisa ngrusak akibat saka kakehan voltase saka kakehan sumber listrik. Aplikasi disk drive cenderung nggunakake PTC lumahing.


Pasokan tenaga cidra amarga cacat ing sirkuit listrik sing diwenehake. Tanpa pangayoman sumber daya bakal nyoba nyedhiyakake saiki sing dibutuhake dening kesalahan tahan. PTC individu bisa digunakake kanggo nglindhungi saben beban sing ana pirang-pirang beban utawa sirkuit. Biasane piranti diselehake ing sirkuit output lan bisa dadi pucuk pimpinan radial utawa permukaan permukaan.


Overcurrents motor bisa ngasilake panas sing akeh banget sing bisa ngrusak insulasi berklik lan kanggo motor cilik bisa uga nyebabake kegagalan kabel alit diameter cilik banget. Umumé PTC ora bakal lelungan ing arus wiwitan wiwitan. Motor umume dilindhungi dening PTC sing dipimpin radial.


Transformer bisa rusak amarga overcurrents amarga kesalahan sirkuit lan fungsi watesan saiki PTC bisa menehi perlindungan. PTC dumunung ing sisih beban saka trafo kanggo nyuda efek kesalahan sirkuit. Akeh aplikasi nggunakake unit radial sing dipimpin utawa permukaan.

Hot Tags: Fuse Puseur Bisa Dip PTC 0.9A, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.