Garing Pluse Dipasang PTC PTC
  • Garing Pluse Dipasang PTC PTCGaring Pluse Dipasang PTC PTC
  • Garing Pluse Dipasang PTC PTCGaring Pluse Dipasang PTC PTC
  • Garing Pluse Dipasang PTC PTCGaring Pluse Dipasang PTC PTC
  • Garing Pluse Dipasang PTC PTCGaring Pluse Dipasang PTC PTC

Garing Pluse Dipasang PTC PTC

Amarga nambah panjaluk komponen elektronik ing aplikasi liyane lan luwih ambisi, pangayoman sistem iki wis dadi penting banget. Utamane ing aplikasi intensif biaya sing dipercaya kanggo pangayoman saiki kudu dijamin. Perlindhungan sirkuit sing tepat nduweni pengaruh langsung tumrap fungsi aplikasi lan siklus lan kualitas urip sing dawa. Yen ana panggantos komponen perlindungan yen perlu, panggunaan sekring sing bisa diowahi bisa uga penting. Ing ngisor iki ana gegayutan karo diskusi Fote Resettable Disc PPTC Dip PTC, aku ngarep-arep mbantu sampeyan luwih ngerti fils Disc PPTC Dip PTC Resettable.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Garing Pluse Dipasang PTC PTC

Disc PPTC Thermistor Keramik Dip PTC Fuse Resettable 250V Kanggo Overload Telekomunikasi


Features Of Garing Pluse Dipasang PTC PTC 250V


â € ¢ Rintangan tahan ing wilayah telekomunikasi saka 4 Î © kanggo 70 Î ©

"Perlindhungan cepet saka kesalahan kontak

â € ¢ Tahan arus kakehan nganti 10 A

â € ¢ Dhasar voltase kanthi dhuwur kanggo thermistors ukuran luwih gedhe (nganti 600 V)

â € ¢ Nelusuri apik ing suhu suhu kanggo kabeh thermistors sing cocog utawa binned (cocog ing 85 ° C â ‰ 2 x cocog ing 25 ° C)

â jinis UL1434 sing disetujoni kasedhiya (XGPU2)

â € ¢ Kabeh PTC telekomunikasi dilapisi kanthi lacquer silikon suhu sing dhuwur (UL 94 V-0) kanggo nglindhungi saka lingkungan sing angel lan nambah umur

Application Of Garing Pluse Dipasang PTC PTC 250V


Over-suhu / kakehan proteksi:

â € ¢ Rangka distribusi utama (MDF)

â € ¢ Ngalih kantor pusat (C.O.)

â € ¢ Peralatan terminal Subscriber (T.E.)

â € ¢ Kothak sisih ndhuwur (S.B.)


Description Of Garing Pluse Dipasang PTC PTC 250V


Coefisien Suhu polimer positip Polimer (PPTC) Alat perlindungan maneh sing digunakake ing macem-macem aplikasi perlindungan sirkuit. Ing kahanan nyerang, resistensi PTC bakal munggah kanthi eksponensial lan tetep ana ing negara sing nyusup, nyedhiyakake pangayoman overcurrent terus nganti kesalahan dicopot. Sawise kesalahan dicopot, kekuwatan ditabuh ing piranti kasebut bakal bali menyang negara resistensi kurang normal.


Electrical Characteristics Of Garing Pluse Dipasang PTC PTC 250V


P / N

Tahan Saiki

Trip Saiki

Saiki

Saiki


Tegangan Maks

Wektu Perjalanan Maks

Konsumsi tenaga

Range Rintangan (Î ©)

IH, (A)

IT, (A)

Vmax, (v)

Imax, (A)

Vmax, (v)

(A)

(Sec.)

Pdtyp (W)

Rmin

Rmax

R1max

TRF002

0.020

0.045

60

3.0

250

1.0

0.1

1.0

65

145

240

TRF004

0.040

0.080

60

3.0

250

0.50

1.0

1.0

24.0

65.0

97.5

TRF006

0.060

0.120

60

3.0

250

0.50

2.0

1.0

22.0

36.0

56.0

TRF008

0.080

0.160

60

3.0

250

0.35

4.0

1.0

14.0

22.0

33.0

TRF009

0.09

0.22

60

3.0

250

1.0

1.0

1.0

9.7

20.6

33.0

TRF011

0.110

0.220

60

3.0

250

1.0

2.0

1.0

6.0

12.0

18.0

TRF012

0.12

0.24

60

3.0

250

1.00

3.0

1.0

6.0

10.0

16.0

TRF012U

0.12

0.24

60

3.0

250

1.00

1.5

1.0

6.0

10.0

16.0

TRF014

0.145

0.29

60

3.0

250

1.00

2.5

1.0

3.0

6.0

14.0

TRF014U

0.145

0.29

60

3.0

250

1.0

2.5

1.0

3.5

6.5

12.0

TRF018

0.18

0.54

60

3.0

250

3.0

1.5

1.8

1.0

2.2

4.0

TRF018U

0.18

0.54

60

3.0

250

3.0

1.5

1.8

1.0

2.2

4.0

TRF020

0.2

0.6

60

3.0

250

3.0

5.0

1.8

1.7

3.5

6.30

TRF030

0.30

0.60

60

3.0

250

3.0

6.0

1.8

1.0

2.2

3.50

TRF040

0.400

0.800

60

5.5

250

3.0

8

1.8

0.80

1.60

3.20

TRF050

0.50

1.00

60

6.0

250

3.0

10

3.0

0.56

1.40

2.52

TRF060

0.60

1.20

60

7.0

250

3.0

12

3.2

0.40

1.10

2.16

Trf080

0.80

1.60

60

8.0

250

4.0

18

3.6

0.32

0.80

1.44

TRF100

1.00

2.00

60

10.0

250

5.0

21

2.9

0.22

0.50

0.90

TRF200

2.00

4.00

60

10.0

250

10.0

28

4.5

0.09

0.16

0.26


â € œUâ € seselan nuduhake produk tanpa lapisan penebat.


Ukuran Produk & Menandhani Garing Plancong Bisa PTC 250V (Unit: mm)


P / N

A

B

C

D

E

Karakteristik Fisik

Max.

Max.

Ngetik.

Min.

Max.

Gaya

Mimpin Dia.

Materi.

TRF002

7.4

12.7

5.1

7.6

4.5

1

0.5

CP

TRF004

5.8

9.9

5.1

7.6

4.5

1

0.5

CP

TRF006

5.8

9.9

5.1

7.6

4.5

1

0.6

Sn / Cu

TRF008

7.4

12.7

5.1

7.6

4.5

1

0.6

Sn / Cu

TRF009

7.4

12.7

5.1

7.6

4.5

1

0.6

Sn / Cu

TRF011

6.5

11.0

5.1

5.0

4.5

2

0.6

Sn / Cu

TRF012

6.8

12.0

5.1

7.6

4.5

2

0.6

Sn / Cu

TRF012U

6.8

12.0

5.1

7.6

4.5

2

0.6

Sn / Cu

TRF014

6.5

11.0

5.1

5.0

4.5

2

0.6

Sn / Cu

TRF014U

6.0

10.0

5.1

4.7

4.5

2

0.6

Sn / Cu

TRF018

10.2

14.5

5.1

7.6

4.5

1

0.6

Sn / Cu

TRF018U

10.2

14.5

5.1

7.6

4.5

1

0.6

Sn / Cu

TRF020

10.5

17.0

5.1

7.6

4.5

1

0.6

Sn / Cu

TRF030

11.0

16.8

5.1

7.6

4.5

1

0.6

Sn / Cu

TRF040

11.7

17.0

5.1

7.6

3.8

1

0.6

Sn / Cu

TRF050

13.0

18.0

5.1

7.6

3.8

2

0.6

Sn / Cu

TRF060

14.0

19.5

5.1

7.6

3.8

2

0.6

Sn / Cu

TRF080

16.3

21.3

5.1

7.6

3.8

3

0.8

Sn / Cu

TRF100

17.8

22.9

5.1

7.6

3.8

3

0.8

Sn / Cu

TRF200

28.4

33.5

10.2

7.6

3.8

3

0.8

Sn / Cu


Packing Info Of Garing Pluse Dipasang PTC PTC 250V



PTC Applications Of Garing Pluse Dipasang PTC PTC 250V


PTC digunakake minangka pangayoman sirkuit ing aplikasi sing komponen sensitif ngalami karusakan saka kahanan overcurrent. Kemampuan PTC kanggo ngreset awake dhewe sawise dipaparake saiki salah amarga nggawe pangguna ing sirkuit sing ora gampang diakses pangguna utawa teknisi. Aplikasi khas kalebu pangayoman port ing komputer pribadi (USB, Firewire, keyboard / mouse, lan port serial), peripheral (hard drive, video video, lan hub), ponsel, bungkus baterei, kontrol industri, lampu balast lan kontrol motor.

Nalika aplikasi PTC sing bisa diowahi maneh tinimbang sekring tradisional mesthi dadi pilihan saka Ana Wigati area aplikasi ing ngendi pangguna sekring (PTC) bisa digunakake maneh.

Umume karya desain kanggo komputer pribadi lan piranti periferal banget dilancarake dening Microsoft Design Intel Guide Guide sing nyatakake yen "Nggunakake sekring sing kudu diganti saben-saben ana kahanan sing overcurrent ora bisa ditampa." SCSI (Antarmuka Sistem Komputer Cilik) kanggo pasar gedhe iki kalebu pernyataan manawa "piranti" Kaedah Suhu Positif kudu digunakake tinimbang sekring, kanggo matesi jumlah maksimal sumber saiki .Pilih aplikasi pandhuan ing ngisor iki kudu digunakake minangka pitulung kanggo milih piranti sing cocog kanggo aplikasi pungkasan sampeyan. Mangga konsultasi datasheet kanggo desainer spesifik teknis utawa teknisi, nanging ing sawetara kasus, PTC nawakake wangun pangayoman sirkuit kanggo ningkatake linuwih aplikasi.

Hot Tags: Fuse Disc Plancable PTC, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.