Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse
  • Garing Pluse Dipasang PTC PolyuseGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse
  • Garing Pluse Dipasang PTC PolyuseGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse
  • Garing Pluse Dipasang PTC PolyuseGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse
  • Garing Pluse Dipasang PTC PolyuseGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse
  • Garing Pluse Dipasang PTC PolyuseGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse
  • Garing Pluse Dipasang PTC PolyuseGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse
  • Garing Pluse Dipasang PTC PolyuseGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse

Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse

Seri Fuse Residenceable Fuse Series 600V Dip dirancang kanggo nglindhungi saka acara kesalahan daya sing biasane ditemokake ing aplikasi telekom. Seri iki dirancang kanggo digunakake ing aplikasi sing kudu cocog karo GR GR "1089-CORE lan UL60950 / EN60950 / IEC60950. Piranti sing bisa ditetepake uga mbantu nyukupi kebutuhan ITU K.20, K.21 lan K.44.Ing ngisor iki babagan Fuse Resettable Puseur Puseur Poly Fuse Dip PTC, aku kepengin mbantu sampeyan luwih ngerti Polisi Pluse Dip PTC Resettable.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse

Radial Plumbum Radial PladedDip PTC 600V 0.11A 0.15A 0.16A PerlindunganTTrap


Aplikasi Of Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse


Pangayoman overcurrent sekunder kanggo:
Peralatan Kantor Pusat (CO)
Peralatan Premis Pelanggan (CE)
Sistem alarm
Setel Kothak Top (STB)
Swara ing IP (VOIP)
Lambang Antarmuka Pelanggan (SLIC)

ADSL, PBX, MDF, IAN, WAN, T1 / E1


Protection Aplikasi Guide Of Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse


Wilayah / Spesifikasi

Aplikasi

Pilihan Piranti

Telcordia Amerika Lor

GR-1089

* Ngakses peralatan jaringan

Repeater terminal Remote

Peralatan WAN

Cross-Konflik

TRG150
TRG160

Amerika Utara

TIA-968-A, UL60950

Peralatan pelanggan lan IT

Modem analog

Modem ADSL, XDSL

Telpon, sistem PBX Piranti Internet

Terminal POS

TRG150
TRG160

Telcordia Amerika Lor

GR-1089

Kantor Pusat

Piksel POTS / ISDN

Piksel T1 / E1 / J1

Pemisahan ADSL / VDSL

CSU / DSU

TRG150
TRG160

Telcordia Amerika Lor

GR-1089

* Sistem komunikasi intrabuilding

LAN, kertu VOIP

Handsets dering lokal

TRG150
TRG160

Amérika Kidul / Asia / Eropa

ITU K.20 lan K.21


Features Of Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse


Piranti sing dituntun radial

Kapabilitas mundhak voltase dhuwur

Bahan penebat UL94 V-0
Pangenalan Agensi: ULã € CSAã € TUV
Bebas timbal lan selaras karo Directive Union Eropa Eropa 2011/65 / EU.
600VAC peringkat ngganggu
"Cepet-cepet" kanggo-trip


Electrical Characteristics Of TGaring Pluse Dipasang PTC Polyuse


P / N

Tahan Saiki

Trip Saiki

Saiki

Saiki


Tegangan Maks

Wektu Perjalanan Maks

Konsumsi tenaga

Range Rintangan (Î ©)

IH, (A)

IT, (A)

Vmax, (v)

Imax, (A)

Vmax, (v)

(A)

(Sec.)

Pdtyp (W)

Rmin

Rmax

R1max

TRG011

0.11

0.22

250

3.0

600

1.00

4.0

1.0

7.0

14.0

26.0

TRG015

0.15

0.30

250

3.0

600

1.00

5.0

1.0

6.0

12.0

22.0

TRG016

0.16

0.32

250

3.0

600

1.00

7.5

1.7

4.0

10.0

18.0


â– IH = Tahan saiki: maksimal maksimal piranti sing ora bakal diluncurake 25â "ƒ isih ditarik.

IT = Saiki lelungan: arus minimal nalika piranti mesthi lelungan ing udakara 25â ƒ isih udhara.

Vmax = Piranti voltase maksimal bisa tahan tanpa ngrusak saiki.

Imax = Piranti saiki kesalahan maksimum bisa tahan tanpa rusak ing voltase dirating.

Maksimum-kanggo-trip = Maksimum wektu kanggo lelungan (s) ing wektu sing diutus.
Pd max = Penyebaran tenaga maksimal: daya maksimal sing diluncurake piranti kasebut nalika ana ing lingkungan udara udara.

Rmin = Rintangan piranti paling sethithik ing 25â "ƒ sadurunge tripping.

Rmax = Rintangan piranti maksimal 25â "ƒ sadurunge tripping.

R1max = Rintangan piranti maksimal 25â "of, piranti siji jam sawise disusoni dhisik.


Product Dimensions & Marking Of Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse (Unit: mm)


P / N

A

B

C

D

E

Karakteristik Fisik

Max.

Max.

Ngetik.

Min.

Max.

Gaya

Mimpin Dia.

Materi.

TRG011

9.0

12.5

5.1

7.6

4.6

1

0.6

CU

TRG015

9.0

12.5

5.1

7.6

4.6

1

0.6

CU

TRG016

9.0

12.5

5.1

7.6

4.6

1

0.6

CU


Chart Derma Thermal â € I Aku nyekel Fuse Resettable 600A Dip PTC (Amps)


P / N

Suhu Operasi sekitar

-40â „ƒ

-20â "ƒ

0â "ƒ

25â "ƒ

40â "ƒ

50â "ƒ

60â "ƒ

70â "ƒ

85â "ƒ

TRG011

0.22

0.19

0.17

0.14

0.11

0.10

0.07

0.07

0.06

TRG015

0.24

0.21

0.18

0.15

0.12

0.11

0.08

0.08

0.06

TRG016

0.25

0.22

0.19

0.16

0.13

0.12

0.08

0.09

0.07


Typical time to trip at 25â "ƒ Of The 600V Dip PTC Resettable Fuse



Kurva Wektu kanggo Lelungan nuduhake kinerja khas piranti ing lingkungan aplikasi simulasi. Kinerja sing nyata ing aplikasi pelanggan tartamtu bisa beda karo nilai kasebut amarga pengaruh variabel liyane.


Package information Of Garing Pluse Dipasang PTC Polyuse


Model Q / T / kantong

TRG015-TRG016 1000 pcs

Tipe lan Reel Spesifikasi

Piranti kaset nggunakake standar EIA468â "B / IEC286-2.


Kepiye efek efek Polymer-Resettable-Fuse?


Ing suhu operasi normal, poliethelin nutup balung konduktor ing struktur kristal, mbentuk jalur konduktivasi impedansi sing kurang kaya sing dituduhake ing sisih kiwa, amarga impedansi sing kurang, saiki arus liwat komponen PPTC ing sirkuit ngasilake energi termal sing ora bakal ganti struktur kristal poliethelin. Nalika saiki ora normal, energi termal sing diasilake ing konduktor bakal ngganti polietilena saka kristal menyang Amorphous, kaya sing ditampilake ing sisih tengen. Ing kasus iki, konduktor sing dibungkus bakal dipisahake kanthi nyebarake poliethelin, sing nyebabake kenaikan impedansi kanthi cepet lan mbatesi arus sing ora normal liwat komponen PPTC. Sawise arus ora normal, jalur konduktor bakal gabung maneh menyang impedansi sing kurang.

Hot Tags: Fuse Puseable P P Poly Polyuse Fuse, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.