Reset Fuse Kaluwate Dip PTC
  • Reset Fuse Kaluwate Dip PTCReset Fuse Kaluwate Dip PTC
  • Reset Fuse Kaluwate Dip PTCReset Fuse Kaluwate Dip PTC
  • Reset Fuse Kaluwate Dip PTCReset Fuse Kaluwate Dip PTC
  • Reset Fuse Kaluwate Dip PTCReset Fuse Kaluwate Dip PTC

Reset Fuse Kaluwate Dip PTC

PTC sing bisa ditetepake maneh Radial dirancang kanggo menehi perlindungan sing bisa dilalekake kanggo aplikasi ing ngendi papan ora prihatin lan pangayoman sing diarepake maneh. Ing ngisor iki ana gegayutan karo Reset Dip PTC Resettable Fuse, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Reset Dip PTC Puseur Reset.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Radial Reset Diakses Radial Dip PTC 265VDC 80mA Kanggo Transformers voltase Line


Katrangan Reset Dip PTC Resuseable Puse 265VDC


Piranti sekring sing bisa diowahi kanthi radial kanthi nganggo kabel nganti 265V, dirancang kanggo Perlengkapan Daya voltase Line, Transformer lan Produk Elektronik Liyane.

Fitur Reset Dip PTC Resuseable Fuse 265VDC


Saiki Operating Saiki

Paket Leading Radial Kanggo Cocog Lingkungan Ing ngisor iki 265VdcWide jangkoan operasi saiki 0.02A ~ Tegangan kerja 2AMaximum: 265VDCOperating Suhu: -40 ° C Kanggo 85 ° Clead, Gratis-Halogen-Produk Persahabatan sing Nggayuh RoHS Lan Standar Daya Temu Sertifikasi: UL , CUL
Dirancang kanggo tujuan umum, overvoltage lan pangreksan suhu liwat suhu langsung

Stabilitas banget

Gagal aman-aman

Negara solid

Enkapsulasi kinerja dhuwur

Cocog kanggo sisipan PCB otomatis


Karakter Listrik ing 25â ƒ Saka Fuse Resettable Dip PTC 265VDC


P / N

IH

(Aï¼ ‰

IT

(Aï¼ ‰

Umax

(Vï¼ ‰

Imax

(Aï¼ ‰

Pdtyp

(W)


Max.Time-kanggo-trip

Rmin

(Î © ï¼ ‰

Rmax

(Π© ï¼ ‰

R1max

(Î © ï¼ ‰

(A)

(S)

GR265-020

0.02

0.04

265

1.0

0.6

0.10

8.0

60.0

150.0

200.0

GR265-030

0.03

0.06

265

1.0

0.6

0.15

5.0

35.0

90.0

120.0

GR265-040

0.04

0.08

265

1.0

0.7

0.20

6.0

25.0

65.0

90.0

GR265-050

0.05

0.10

265

1.0

0.7

0.25

5.0

22.0

55.0

75.0

GR265-060

0.06

0.12

265

1.2

0.8

0.30

5.0

18.0

45.0

60.0

GR265-080

0.08

0.16

265

1.2

0.8

0.40

5.0

11.0

22.0

33.0

GR265-120C

0.12

0.24

265

1.2

1.0

0.60

5.0

6.0

12.0

16.0

GR265-120S

0.12

0.24

265

1.2

1.0

0.60

5.0

6.0

12.0

16.0

GR265-160

0.16

0.32

265

2.0

1.4

0.80

15.0

3.5

7.8

10.4

GR265-200C

0.20

0.40

265

3.0

1.5

1.00

9.0

3.0

6.5

8.0

GR265-200S

0.20

0.40

265

3.0

1.5

1.00

9.0

3.0

6.5

8.0

GR265-250

0.25

0.50

265

3.5

1.5

1.25

7.0

2.2

5.0

6.0

GR265-300

0.30

0.60

265

4.5

1.7

1.50

8.0

1.8

4.0

4.8

GR265-330

0.33

0.66

265

4.5

1.7

1.65

8.0

1.6

3.6

4.3

GR265-400

0.40

0.80

265

5.5

2.0

2.00

9.0

1.35

3.0

3.6

GR265-500

0.50

1.0

265

6.5

2.5

2.50

10.0

0.90

2.00

2.4

GR265-550

0.55

1.1

265

7.0

2.5

2.75

9.0

0.80

1.65

2.0

GR265-600

0.60

1.2

265

6.0

2.5

3.00

8.0

0.75

1.50

1.8

GR265-650

0.65

1.3

265

6.5

2.6

3.25

12.0

0.65

1.30

1.6

GR265-750

0.75

1.5

265

7.5

2.6

3.75

18.0

0.55

1.10

1.3

GR265-800

0.80

1.6

265

8.0

2.7

4.00

18.0

0.50

1.00

1.2

GR265-900

0.90

1.8

265

9.0

2.8

4.50

18.0

0.45

0.90

1.1

GR265-1000C

1.00

2.0

265

10.0

2.9

5.00

21.0

0.37

0.75

0.90

GR265-1000S

1.00

2.0

265

10.0

2.9

5.00

21.0

0.37

0.75

0.90

GR265-1100

1.10

2.2

265

10.0

3.1

5.50

21.0

0.33

0.66

0.80

GR265-1250C

1.25

2.5

265

10.0

3.3

6.25

23.0

0.27

0.55

0.66

GR265-1250S

1.25

2.5

265

10.0

3.3

6.25

23.0

0.27

0.55

0.66

GR265-1350

1.35

2.7

265

10.0

3.5

6.75

23.0

0.25

0.50

0.60

GR265-1600

1.60

3.2

265

10.0

3.9

8.00

23.0

0.20

0.40

0.48

GR265-1850

1.85

3.7

265

10.0

4.3

9.25

23.0

0.165

0.33

0.40

GR265-2000

2.00

4.0

265

10.0

4.5

10.00

28.0

0.135

0.27

0.33


Ukuran Reset Dip PTC Resuseable P5 265VDC ing mm


Nomer Bagean

A

B

C

D

Diameter

Wangun

GR265-020

6.0

8.7

5.1 ± 0,5

4.6

0.5

F5

GR265-030

6.0

8.7

5.1 ± 0,5

4.6

0.5

F5

GR265-040

6.0

9.3

5.1 ± 0,5

4.6

0.5

F5

GR265-050

6.0

9.3

5.1 ± 0,5

4.6

0.5

F5

GR265-060

6.0

10.0

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F2

GR265-080

6.0

10.0

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F5

GR265-120C

7.2

11.2

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F5

GR265-120S

6.5

10.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F6

GR265-160

9.3

12.8

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F5

GR265-200C

10.0

13.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F5

GR265-200S

9.3

12.8

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F6

GR265-250

9.3

12.8

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F6

GR265-300

9.3

14.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F6

GR265-330

9.3

14.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.6

F6

GR265-400

10.5

16.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-500

11.8

17.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-550

11.8

17.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-600

11.8

17.5

5.1 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-650

14.0

18.8

5.1 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-750

14.5

22.2

5.1 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-800

14.5

22.2

5.1 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-900

16.5

24.5

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-1000C

21.1

25.1

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F2

GR265-1000S

19.0

25.5

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-1100

19.0

25.5

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-1250C

24.2

28.2

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F2

GR265-1250S

19.0

29.0

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-1350

19.0

29.0

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-1600

21.5

29.0

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-1850

25.0

29.0

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4

GR265-2000

25.0

33.5

10,2 ± 0,5

4.6

0.8

F4


Properties fisik Reset Dip PTC Resuseable Fuse 265VDC


Bahan timah: kawat timah.

Spesifikasi kimpalan: Kapasitas kimpalan ngetrapake kategori ANSI / J-STD-002.

Rintangan karo panas pateri: Tes Tb nggunakake IEC-STD 68-2-20, metode 1a, kondhisi a utawa b, bisa tahan 5 detik utawa 10 detik ing 260 â „ƒ ± 5 â„ ƒ.

Bahan encapsulasi: resin epoxy retardant flard retardant, salaras karo spesifikasi UL-94V-0.


Fuse utawa PTC Resettable Puseur - Nglindhungi saka kedadeyan sing overcurrent?


Nalika nerangake pangayoman peralatan elektronik, sekring wis dadi solusi standar. Dheweke entuk macem-macem peringkat lan gaya sing dipasang miturut kabeh aplikasi.

Nalika mbukak, kabeh bakal mungkasi aliran listrik, sing bisa dadi reaksi sing dikarepake. Perangkat utawa sirkuit diwenehake ora bisa ditindakake, sing nggambarake pangguna babagan apa sing bisa nyebabake kahanan kakehan supaya tumindak sing bisa ditindakake.

Nanging, ana kahanan lan sirkuit ing ngendi pamulihan otomatis saka kakehan sementara tanpa intervensi pangguna. Terapiistim suhu (PTC) sing positif (PTC) uga diarani sekring sing bisa diowahi maneh utawa piranti pekali suhu positif polimerik (PPTC) iku cara sing apik kanggo nggayuh jinis perlindungan iki.

Cara PTC kerja

A PTC dumadi saka sepotong bahan polimer sing dimuat karo partikel konduktif (biasane ireng ireng). Ing suhu kamar, polimer kasebut ana ing kahanan semi-kristal lan partikel konduktif saling siji, mbentuk pirang-pirang dalan konduktif lan nyedhiyakake resistensi sing kurang (umume luwih saka kaping pindho sekring rating sing padha).

Nalika saiki ngliwati PTC, iki nyuda tenaga (P = I2R) lan suhu saya mundhak. Sasuwene saiki kurang saka sing dirating saiki (Ihold), PTC bakal tetep ana ing resistensi sing kurang lan sirkuit kasebut bakal dioperasi kanthi normal.

Nalika saiki ngluwihi arus perjalanan sing dirating (Itrip), PTC mandheg kanthi cepet. Polimer kasebut dadi negara amorf, lan nyebar sambungan ing partikel konduktif.

Iki nyebabake resistensi mundhak kanthi cepet kanthi pirang-pirang pesenan sing gedhene lan nyuda arus kanggo rega sing kurang (bocor) cukup cukup supaya PTC ing negara resistansi sing dhuwur, umume wiwit udakara puluhan nganti pirang-pirang atus milliampe kanthi tikel voltase dirating ( Vmax). Yen kekuwatan mati dipateni piranti lan bali menyang negara sing kurang-tahan.

Parameter PTC lan sekring

Kaya sekring, PTC dirating kanggo arus jarak cendhak paling dhuwur (Imax) bisa ngganggu voltase dirating. Imax kanggo PTC khas 40 A, lan bisa uga nggayuh 100 A. Rating gangguan kanggo sekring ukuran sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi sing kita nimbang ing kene bisa uga kalebu 35 nganti 10.000A kanthi voltase dirating.

Rating voltase kanggo PTC diwatesi. PTC kanggo panggunaan umum ora dirating ndhuwur 60 V (ana aplikasi PTC kanggo telekomunikasi nganggo 250 lan 600 V voltase gangguan, nanging voltase operasi isih 60 V); Sekring SMTlan karton cilik kasedhiya kanthi rating saka 32 nganti 250 V utawa luwih.

Rating operasi saiki kanggo PTC kira-kira 9 A, dene tingkat maksimal kanggo sekring jinis-jinis sing dianggep ing kene bisa ngluwihi 20 A, kanthi sawetara kasedhiya kanggo 60 A.

Watesan suhu ndhuwur sing migunani kanggo PTC umume yaiku 85C, dene suhu operasi maksimal sekring SMTfilm tipis 90C, lan sekring kartrij cilik yaiku 125C.Both PTC lan sekring mbutuhake niru suhu ing ndhuwur 20C, sanajan PTC luwih akeh. sensitif suhu.

Nalika ngrancang ing piranti protèktif sing overcurrent, priksa manawa sampeyan bisa nimbang faktor sing bisa mengaruhi suhu operasi, kalebu efek kanggo mbusak panas / jejak, aliran udara, lan jarak kanggo sumber panas. Kacepetan tanggapan kanggo PTC uga padha karo sekring wektu tundha.

Aplikasi PTC sing umum

Akeh karya desain kanggo komputer pribadi lan piranti peripheral banget dipengaruhi dening Microsoft and Intel System Design Guide sing nyatakake yen "Nggunakake sekring sing kudu diganti saben-saben kahanan sing dilalekake ora bisa ditampa." Lan, ing SCSI Standar kanggo pasar gedhe iki kalebu pernyataan sing tegese "koefisien suhu positif kudu digunakake tinimbang sekring, kanggo mbatesi jumlah maksimal sumber saiki."

PTC digunakake kanggo nyedhiyani pangayoman overcurrent sekunder kanggo peralatan kantor pusat, peralatan premis pelanggan, sistem weker, kothak paling dhuwur, peralatan VOIP, lan sirkuit antarmuka pelanggan. Dheweke nyedhiyakake pangayoman utama kanggo bungkus baterei, pangisi daya baterei, kunci lawang otomotif, port USB, speker, lan PoE.

Aplikasi plug-and-play SCSI sing entuk manfaat saka PTC kalebu motherboard lan akeh periferal sing bisa nyambung lan nyambung saka port komputer. Port mouse, keyboard, printer, modem, lan monitor ngawasi kesempatan kanggo kesalahan salah, lan sambungan saka unit salah utawa kabel rusak. Kemampuan kanggo ngreset sawise mbenerake kaluputan luwih apik.

PTC bisa nglindhungi drive disk saka overcurrents sing bisa ngrusak akibat saka kakehan saiki saka kesalahan nyuda tenaga. PTC bisa nglindhungi supatan listrik saka kakehan beban; PTC individu bisa diselehake ing sirkuit output kanggo nglindhungi saben beban sing ana pirang-pirang beban utawa sirkuit.

Overcurrents motor bisa ngasilake heatthat sing berlebihan bisa ngrusak insulasi berklik lan kanggo motor cilik bisa uga nyebabake kegagalan kerung diameter diameter cilik. Umumé PTC ora bakal ngeterake arus motor wiwitan, nanging bakal tumindak supaya kakehan kakehan nyebabake karusakan.

Transformer bisa dirusak dening overcurrents sing disebabake kesalahan sirkuit, lan fungsi watesan saiki PTC bisa menehi perlindungan. PTC dumunung ing sisih beban pengubah.

Fuse utawa PTC?

Prosedur ing ngisor iki bakal mbantu milih lan nglamar komponen sing bener. Bantuan uga kasedhiya saka supplier piranti. Kanggo saran sing ora pati jelas iku kudu goleki perusahaan sing nawakake teknologi sekring lan PTC.

1. Netepake parameter operasi sirkuit sing dianggep:

 

Operasi normal ing amperes

Voltase operasi normal ing volt

Gangguan saiki maksimal

Suhu / relating lingkungan

Beban momotan biasane

Dibutuhake wektu pambukaan ing kakehan tartamtu

Pulsa samesthine

Bisa diowahi utawa dadi siji-wektu

Persetujuan Agensi

Nambah faktor jinis / wujud

Rintangan khas (ing sirkuit):

2. Pilih komponen pangayoman sirkuit calon (Deleng meja)

3. Rujuk kurva wektu (T-C) wektu kanggo nemtokake manawa bagean sing dipilih bakal bisa digunakake ing watesan aplikasi kasebut.

4. Pesthekake yen voltase aplikasi kurang saka utawa padha karo voltase dirating piranti lan watesan suhu operasi ana sing ditemtokake piranti. Yen nggunakake PTC, Thermally derate Ihold nggunakake persamaan ing ngisor iki.


Ihold = ngejar Ihold

Faktor derma termal

 

5. Bandhingake dimensi maksimal piranti menyang papan sing kasedhiya ing aplikasi.

Pandhuan Pamilihan Overcurrent (nilai khas)


Lumahing Gunung PTC

60-V PTC, Leaded

Pluse Gunung Permukaan

Geguritan 3AG / 3AB

2AG Garing

5x20 Garing

Operating saiki (A)

0,05 nganti 3,0

0,100 nganti 3,75

0,062 nganti 30

0,010 kanggo 35

0,10 nganti 10

0,032 nganti 15

Tegangan maksimal (V)

60

60

125

250

250 *

250

Rating Interrupting Maks (A)

100

40

100

10.000

10.000

10.000

Range suhu (C)

â € 40 nganti 85

â € 40 nganti 85

â € 55 nganti 90

â € 55 kanggo 125

â € 55 kanggo 125

â € 55 kanggo 125

Rerasi termal

Dhuwur

Dhuwur

Sedheng

Dhuwur

Dhuwur

Dhuwur

Wektu operasi kanthi 200%

Alon

Alon

Cepet

Cepetto Alon

Cepetto Alon

Cepetto Alon

Telpon Tahan

Dhuwur

Dhuwur

Dhuwur

Dhuwurto Dhuwur

Dhuwurto Dhuwur

Dhuwurto Dhuwur

Resistensi

Sedheng

Sedheng

Sedheng

Dhuwur

Dhuwur

Dhuwur

Nggunakake Operasional

Akeh

Akeh

Siji Wektu

Siji Wektu

Siji Wektu

Siji Wektu

Dipasang / Factor Formulir

SMT

Leaded SMT

Ngalahake utawa Cartridge

Ngalahake utawa Cartridge

Ngalahake utawa Cartridge

Ngalahake utawa Cartridge

* Unit khusus 350-V uga kasedhiya

Hot Tags: Reset Fuse Resseable Dip PTC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.