Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable
  • Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse ResettablePerjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable
  • Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse ResettablePerjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable
  • Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse ResettablePerjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable
  • Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse ResettablePerjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable
  • Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse ResettablePerjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable
  • Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse ResettablePerjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable

Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable

Seri SMD2018 nyedhiyakake pangayoman overcurrent gunung lumahing kanthi terus saiki saka 0.3A nganti 2.0A. Seri iki cocog kanggo aplikasi kanthi currant nyekel sing luwih dhuwur lan voltase kerja sing luwih dhuwur nganti 60V.Ing ngisor iki yaiku babagan Cepet Trip 2018 Surface Mounted PTC Resettable Fuse sing gegandhengan, Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti Ngerti Cepet Trip 2018 Surface Mounted PTC Resuseable Fuse.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable

Low Resistensi Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable 5050 Metric 1.5A 15V 


Seri SMD 2018 nyedhiyakake pangayoman overcurrent gunung sing diluncurake kanthi nyekel saiki saka 0.3A nganti 2.0A. Seri iki cocog kanggo aplikasi kanthi currant nyekel sing luwih dhuwur lan voltase kerja sing luwih dhuwur nganti 60V

Features Of Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable


Profil banget kurang

Wektu tripping cepet banget

Voltase dhuwur

Hal gratis RoHS netepi gratis

2018 tilas sikil

Performance Specification Of Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable


Model






Bukaan

Resistensi

Vmax

Imax

Ihold

Itrip

Pd

Wektu Kanggo Wisata



@ 25 ° C

@ 25 ° C

Ngetik.

Saiki

Wektu

R imin

R1max

(V dc)

(A)

(A)

(A)

(W)

(A)

(Sec)

(ï -)

(ï -)

SMD2018R030SF

60

10

0.30

0.60

0.9

1.5

3.00

0.500

2.300

SMD2018R050SF

60

10

0.55

1.20

1.0

2.5

3.00

0.200

1.000

SMD2018R075SF

60

10

0.75

1.50

1.1

8.0

0.30

0.110

0.630

SMD2018R100SF

15

35

1.10

2.20

1.1

8.0

0.40

0.060

0.360

SMD2018R100SF33V

33

35

1.10

2.20

1.1

8.0

0.40

0.060

0.360

SMD2018R150SF

15

35

1.50

3.00

1.1

8.0

0.80

0.050

0.170

SMD2018R200SF

10

35

2.00

4.00

1.1

8.0

2.40

0.030

0.100


Applications Of Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable


Portprotection Power Over Ethernet (IEEE 802.3 af)

Otomatis modul kontrol elektronik otomotif

Peralatan telekom kurang voltageprotection

Physical Dimensions Of Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable(mm.)



Model

A

B

C

D

E

Min.

Max.

Min.

Max.

Min.

Max.

Min.

Min.

SMD2018R030SF

4.72

5.44

4.22

4.93

0.50

1.20

0.30

0.25

SMD2018R050SF

4.72

5.44

4.22

4.93

0.50

1.20

0.30

0.25

SMD2018R075SF

4.72

5.44

4.22

4.93

0.50

1.20

0.30

0.25

SMD2018R100SF

4.72

5.44

4.22

4.93

0.50

1.20

0.30

0.25

SMD2018R100SF33V

4.72

5.44

4.22

4.93

0.50

1.20

0.30

0.25

SMD2018R150SF

4.72

5.44

4.22

4.93

0.50

1.20

0.30

0.25

SMD2018R200SF

4.72

5.44

4.22

4.93

0.50

1.20

0.30

0.25


Karakter Pad termination

Bahan banal terminal Terminal Nickel-Tembaga

Kemasan paterai terminal terminal Spesifikasi EIA RS186-9E lan ANSI / J-STD-002 Kategori 3.

Disaranake Pad Layout OfFuse Resuseable Mount PTC 2018 Permukaan(mm.)

Packaging Kuantitas Of Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable 

Nomer Bagean

Kuantitas

SMD2018R030.050SF

1500 pcs / reel

Sing liyane

2500 pcs / reel


Tape & reel packaging saben EIA481-1


Tape And Reel Specifications Of Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable(mm)


Spesifikasi governing

EIA 481-1

W


12,0 ± 0,2

P0


4,0 ± 0.10

P1


8,0 ± 0,10

P2


2.0 ± 0,05

A0


4,40 ± 0.10

B0


5,50 ± 0.10

B1max.


8.20

D0


1,50+ 0,1, -0

F


5,5 ± 0,05

E1


1,75 ± 0.10

E2min.


10.25

T


0.6

T1max.


0.1

K0


1,36 ± 0.1

Pimpinan min.


390

Trailer min.


160

Ukuran Reel


A max.


178

N min.


50

W1


12,4 ± 0,5

W2


18,4 ± 0,5


 

 

Panyimpenan Lan Nangani

â Kahanan singkatan:0â "ƒ ~ 30â" ƒ, 30% ~ 60% R.H.

â € DDasar bisa uga ora bisa ditemtokake kanthi kinerja sing wis ditemtokake

yen kahanan panyimpenan luwih.



Tes Procedures And Requirements For Perjalanan Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable


Tes

Tes Conditions

Kritéria Ditampa / Nolak

Visual / Mech

Verifikasi dimensi lan bahan

Katrangan PerAolittelphysical

Resistensi

Ing udhara isih udhara @ 23 ° C

Rminâ ‰ ¤Râ ‰ ¤R1max

Wektu to Trip

Ing saiki sing ditemtokake, Vmax, 23 ° C

Tâ ‰ ¤max. wektu kanggo lelungan (detik)

Hold Saiki

30 min. ing Ihold

Ora ana trip

Urip Siklus Trip

Vmax, Imax, 100 siklus

Ora arcing utawa kobong

Ketahanan trip

Vmax, 48 jam

Ora arcing utawa kobong

Solderability

ANSI / J-STD-002

95% min. jangkoan


Nggunakake PTC minangka Fuse kanggo Perlindungan Sirkuit
Fuseare umume digunakake kanggo proteksi sirkuit sirkuit murah, siap kasedhiya lan gampang diinstal - nanging yen wis nuli rampung. Napa ganti sekring sing ditiup nalika sampeyan bisa nggunakake PTC, tinimbang?



â € ˜PTCâ tansaya Thermistor suhu Suhu Positif, piranti sing tahan kanggo arus listrik saya mundhak, kayata nalika tundhung mundhak mbebayani ing sirkuit. Peningkatan resistansi iki pancen dhuwur banget, kanthi gampang ngalangi arus sing gedhe banget liwat sirkuit nganti kelangan mundur lan daya tahane saya mundhak maneh. - sekring sekring. Ing piranti kaya laptop, piranti portebel, lan PC peripheral, PTC minangka cara sing apik kanggo menehi pangayoman sing bisa diulang saka arus mundhak sing ora biasa. Yen sampeyan luwih prihatin kanggo mesthekake manawa apa wae sing nyebabake kondhisi kesalahan sampeyan wis mandheg, kayata Peralatan industri sing larang utawa peralatan kalibrasi sing alus sing ora bisa ngejeri maneh, mula umume sekring.


Hot Tags: Fuse Cepet 2018 Permukaan Dipasang Kanthi Fuse Resettable P China, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Ukara pitakon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.