Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC
  • Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTCResor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC

Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Dietori PTC

Ing ngisor iki babagan Fuse Resor 1210 Lumahing dipasang PTC Resettable Fuse gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Low Resistance 1210 Surface Mounted PTC Resettable Fuse.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Resor Sithik 1210 Lumahing dipasang PTC Bisa Diakses maneh 225 Metrik 0.2A 30V Chip PPTC


Aplikasi saka Rintangan Sedheng 1210 Lumahing dipasang PTC bisa diowahi

â € USB periferal

â € ¢ Disk drive

â € ¢ CD-ROM

"Papan motherboard PC" plug lan playprotection

"Telpon ponsel" perlindungan baterei lan port

â € ¢ kamera PDA / digital

"Proteksi port konsol Game

Fitur Resor Sithik 1210 Permukaan dipasang Puse sing Bisa Ditetepake PTC


â € ¢ RoHS netepi, gratis lan gratis-gratis

â € ¢ Wangsulane cepet kanggo arus kesalahan

â Rancangan kompak ngirit papan

â € ¢ profil rendah

â € ¢ Kompatibel karo sing adol suhu dhuwur

â € ¢ Pinggir permukaan cilik
â € ¦ Negara solid
â € ¢ Wektu luwih cepet kanggo lelungan tinimbang piranti SMD standar
â € ¢ Rintangan luwih murah tinimbang piranti SMD standar


Ringkesan Daya Gempur 1210 Lumahing dipasang Puse sing Bisa Diowahi

(a) Bebas RoHS & Halogen gratis

(b) Aplikasi: Kabeh papan Kapadhetan dhuwur

(c) Range suhu: -40â "ƒ nganti 85â" ƒ

(d) Operasi Saiki: 0,05A ~ 2.60A

(e) voltase maksimal: 6V ~ 63VDC


Bilangan Nomer Resor Sithik 1210 Lumahing dipasang Puse Reset Pable


Model

Menehi






Bukaan

Resistensi

Vmax

Imax

Ihold

Itrip

Pd

Wektu Kanggo Wisata



@ 25 ° C

@ 25 ° C

Ngetik.

Saiki

Wektu

R imin

R1max

(V dc)

(A)

(A)

(A)

(W)

(A)

(Sec)

(ï -)

(ï -)

SMD1210R005SF

RA

30.0

30

0.05

0.15

0.6

0.25

1.50

2.800

50.000

SMD1210R005SF13.2V

RA

13.2

30

0.05

0.15

0.6

0.25

1.50

2.800

50.000

SMD1210R010SF

R1

30.0

30

0.10

0.30

0.6

0.50

0.60

0.800

15.000

SMD1210R010SF13.2V

R1

13.2

30

0.10

0.30

0.6

0.50

0.60

1.600

15.000

SMD1210R020SF

R2

30.0

30

0.20

0.40

0.6

8.0

0.02

0.400

5.000

SMD1210R020SF13.2V

R2

13.2

30

0.20

0.40

0.6

8.0

0.02

0.400

5.000

SMD1210R035SF

R3

6.0

30

0.35

0.75

0.6

8.0

0.20

0.200

1.300

SMD1210R035SF

R3

13.2

30

0.35

0.75

0.6

8.0

0.20

0.200

1.300

SMD1210R035SF16v

R3

16.0

30

0.35

0.75

0.6

8.0

0.20

0.200

1.300

SMD1210R050SF

R5

13.2

30

0.50

1.00

0.6

8.0

0.10

0.180

0.900

SMD1210R050SF24v

R5

24.0

30

0.50

1.00

0.6

8.0

0.10

0.180

0.900

SMD1210R075SF

R7

6.0

30

0.75

1.50

0.6

8.0

0.10

0.070

0.400

SMD1210R075SF16v

R7

16.0

30

0.75

1.50

0.6

8.0

0.10

0.070

0.400

SMD1210R110SF

R0

6.0

35

1.10

2.20

0.6

8.0

0.30

0.050

0.210

SMD1210R150SF

RX

6.0

35

1.50

3.00

0.6

8.0

0.50

0.030

0.110

SMD1210R150SF12v

RX

12.0

35

1.50

3.00

0.6

8.0

0.50

0.030

0.110

SMD1210R175SF

RY

6.0

35

1.75

3.50

0.8

8.0

0.60

0.020

0.080

SMD1210R200SF

RZ

6.0

35

2.00

4.00

0.8

8.0

1.00

0.015

0.070

SMD1210R260SF

Râ €

6.0

35

2.60

5.20

0.8

8.0

2.00

0.010

0.060


Chart Derma Thermal Saka Resor Sithik 1210 Permukaan Ganti Fuse Bisa Ditetepake PTC


Disaranake Tahan Saiki (A) ing AmbientTemperature (° C)


Model

Suhu Operasi sekitar

-40 ° C

-20 ° C

0 ° C

25 ° C

40 ° C

50 ° C

60 ° C

70 ° C

85 ° C

SMD1210R005SF

0.08

0.07

0.06

0.05

0.04

0.04

0.03

0.03

0.02

SMD1210R010SF

0.16

0.14

0.12

0.10

0.08

0.07

0.06

0.05

0.03

SMD1210R020SF

0.29

0.26

0.22

0.20

0.16

0.14

0.13

0.11

0.08

SMD1210R035SF

0.47

0.45

0.40

0.35

0.33

0.28

0.24

0.21

0.18

SMD1210R050SF

0.76

0.67

0.58

0.50

0.43

0.40

0.36

0.32

0.28

SMD1210R075SF

1.00

0.97

0.86

0.75

0.64

0.59

0.54

0.48

0.40

SMD1210R110SF

1.69

1.48

1.29

1.10

0.88

0.76

0.65

0.57

0.43

SMD1210R150SF

2.13

1.92

1.71

1.50

1.26

1.14

1.01

0.89

0.71

SMD1210R175SF

2.54

2.30

2.02

1.75

1.47

1.33

1.18

1.05

0.86

SMD1210R200SF

2.90

2.63

2.31

2.00

1.68

1.52

1.35

1.20

0.98

SMD1210R260SF

3.43

3.22

2.93

2.60

2.23

2.03

1.87

1.57

1.35


Spesifikasi Lingkungan Sithik Rintangan 1210 Lumahing dipasang Puse bisa diowahi


Suhu Operasi / Panyimpen

-40 ° C nganti + 85 ° C

Suhu Lumahing Piranti Inggil ing Negara Tripp

125 ° C

Pasang tuwa

+ 85 ° C, 1000 jam - / + 5% pangowahan resistensi khas

Kelembapan tuwa

+ 85 ° C, 85, R.H., 1000 jam - / + 5% pangowahan tahan khas

Shock termal

"STDâ €" 202, Cara 107 + 85 ° C / -40 ° C, 20 kaping -30% resistancechange khas

Resistensi pelarut

"STDâ €" 202, Cara 215 Ora ana pangowahan

Getaran

"STDâ €" 883, Cara 2007, Kahanan Ora Ana Owah-owahan

Sensitivitas Tingkat Kelembapan

Tingkat 1, JAI "STDâ" 020


Saringan refleksi Suda Rintangan 1210 Lumahing dipasang Puse Responable PTC


Dueto, alam, Suhu lan Dwelling kanggo zona soldering luwih saka sing biasa. Iki bisa nyebabake karusakan ing komponen liyane.
1. Ketebalan tempel maks sing disaranake yaiku 0.25mm. (Nominal)
2. Piranti bisa dibersih kanthi nggunakake metode standar lan pelarut banyu.
3. Bahan kerja nggunakake praktik industri standar.
4. Lingkungan Panyimpen: <30â „ƒ / 60% RH
Ati-ati:
1. Yen suhu refleksi ngluwihi profil sing disaranake, piranti bisa uga ora cocog karo syarat kinerja.
2. Piranti ora dirancang supaya gelombang dipasang ing sisih ngisorboard.

Cara Milih Tanduran Sithik Rintangan 1210 Lumahing dipasang Puse bisa diowahi

Nggunakake cara ing ngisor iki bisa mbantu sampeyan milih sekring sing bisa digunakake maneh HRTC:

1. Dhaptar arus averagworking (I) lan voltase (V.) sirkuit.

2. Pilih PPTCseries miturut jinis I, V, jinis produk lan instalasi.

3. Yen piranti modhélempleature luwih saka 25 ° C, saiki liwat unsur-unsur JKPPTC bakal munggah karo suhu munggah. Saiki nyekel bisa ngitung asfollows miturut diskon tarif:
IH = operasi saiki (I) ÷ diskon tarif.

4. Miturut PPTCseries, sing dipilih ing langkah 2 lan IH sing diwilang ing langkah 3, milih unsur ora cocog ing katalog, IH saka PPTC sing dipilih kudu dadi orgreater sing padha karo IH sing diwilang ing langkah 3.
Yen ana panyuwunan kanggo suhu suhu kamar lan wektu proteksi overcurrent ing baris nggunakake metode ndhuwur kanggo pilih seri.

5. Yen sampeyan mbutuhake produk somespesyaliste lan ora bisa nemokake unsur sing relevan ing tabel produk, kepenak sampeyan, kita bakal nggawe pangembangan khusus gratis kanggo kabutuhan sampeyan.



Napa milih kita?



1. Teknologi kasebut asale saka riset Institute of Metal of the University of Science of theChinese Academy lan nggantosi tingkat paling dhuwur industri teknologi inthe China. 100% hak intelektual dhewe duwe.

2. Skala produksi paling gedhe ing China, peralatan cekap, R&Dteam ndhuwur, kemampuan kontrol sing apik, kapasitas produksi sing gedhe lan standinventory nggawe kita bisa nyukupi pelanggan supaya kabeh syarat ing wektu paling cendhak.

3. Kanthi sistem jaminan kualitas produk sing apik, kita wis nggawe kerja jangka panjang lan apik karo perusahaan pimpinan ing macem-macemindustri.

4. Layanan pelanggan ndhuwur. 7 * 24 jam, sepanjang taun.

5. ODM / OEM dipapag.

Sopo kulo?


Pabrikan paling sekring profesional sekring ing China. Sajrone luwih saka 30 taun, kita mung nate nindakake siji - ngasilake sekring sing bisa direncanakake.




Hot Tags: Serangan Sithik 1210 Permukaan sing dipasang sekring rebat PTC, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Ukara pitakon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.