Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC
  • Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTCDhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC
  • Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTCDhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC
  • Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTCDhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC
  • Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTCDhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC
  • Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTCDhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC
  • Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTCDhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC
  • Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTCDhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC

Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC

0805 Fuse Fuse Resettable Fuse menehi perlindungan lumahing overcurrent kanggo aplikasi ing endi papan sing ana ing perlindungan premium lan sing bisa dipulihake dikarepake.Ing ngisor iki babagan lowuse Ohmic 0805 Surface Mounted PTC Resettable Fuse gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Low Ohmic 0805 Permukaan Dipasang Puse Bisa Diowahi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC

Lumahing Gunung Rapid Sumbangan Ultra Rapid Low Ohmic0805 2012 Metric 0.1A 15V


Features Of Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC


Ukuran tilas cilik (0805) lan profil sing kurang kanggo aplikasi seluler sing dibatasi
Rintangan Ultra-rendah
Desain simetris
Paket gunung lumahing kanggo kumpul otomatis

PAKE KANGGO RECTANGULAR DENGAN ELEMENT KOMUNITAS METAL
KATURAN SEMASA SARI SARI 0.05 ~ 1,5 AMPS
Pb-GRATIS KOMUNITAS GRATIS LAN SUKU GRATIS


Application Of Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC


Proteksi port USB - USB 2.0, 3.0 & OTG
HDMI 1.4 Perlindhungan sumber
Motherboard PC - Plug & Play play
Telpon ponsel - Perlindhungan baterei & port
PDA / kamera digital
Proteksi tenaga kuping Bluetooth
Proteksi port konsol Game


Environmental Characteristics Of Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC


Suhu Operasi ………………………………… .. -40 ° C nganti +85 ° C
Nasi Pasif ...................... +85 ° C, 1000 jam ………………. .......... ± 10% owah-owahan tahan khas Kelembapan Umur ................ +85 ° C, 85% RH 100 jam ...... ............ ± 15% pangowahan resistensi khas Shock termal .................. +85 ° C nganti -40 ° C, 20 kaping .................... ± 30% pangowahan tahan résistansi Resor ...................... .................... MIL-STD-202, Cara 215 ...................... . Ora owah-owahan
Kedher ............................................... MIL- STD-883C, Cara 2007.1, ...................... Ora Ana Kahanan A
Tingkat Sensor Kelembapan (MSL) ....................... Tingkat 1
Klasifikasi ESD - HBM ..................................... Kelas 6


Performance Specification Of Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC


Model

Menehi

 

 




Bukaan

Resistensi

V max

Imax

Aku terus

Aku lelungan

Pd

Wektu Kanggo Wisata



@ 25 ° C

@ 25 ° C

Ngetik.

Saiki

Wektu

R i min

R1max

(Vdc)

(A)

(A)

(A)

(W)

(A)

(Sec)

(W)

(W)

SMD0805R005SF

1

15.0

30

0.05

0.15

0.5

0.5

1.50

1.500

18.000

SMD0805R010SF

1

15.0

30

0.10

0.30

0.5

0.5

1.50

0.750

6.000

SMD0805R020SF

2

9.0

30

0.20

0.50

0.5

8.0

0.02

0.550

3.500

SMD0805R035SF

3

6.0

30

0.35

0.75

0.5

8.0

0.10

0.200

1.200

SMD0805R035SF12v

3

12.0

30

0.35

0.75

0.5

8.0

0.10

0.200

1.200

SMD0805R050SF

5

6.0

30

0.50

1.00

0.5

8.0

0.10

0.100

0.850

SMD0805R050SF12v

5

12.0

30

0.50

1.00

0.5

8.0

0.10

0.100

0.850

SMD0805R050SF16v

5

16.0

30

0.50

1.00

0.5

8.0

0.10

0.100

0.850

SMD0805R050SF24v

5

24.0

30

0.50

1.00

0.5

8.0

0.10

0.100

0.850

SMD0805R075SF

7

6.0

35

0.75

1.50

0.6

8.0

0.20

0.070

0.385

SMD0805R075SF12v

7

12.0

35

0.75

1.50

0.6

8.0

0.20

0.070

0.385

SMD0805R100SF

0

6.0

35

1.00

1.95

0.6

8.0

0.30

0.040

0.230

SMD0805R100SF12v

0

12.0

35

1.00

1.95

0.6

8.0

0.30

0.040

0.230

SMD0805R110SF

0

6.0

35

1.10

2.20

0.6

8.0

0.30

0.035

0.210

SMD0805R110SF12v

0

12.0

35

1.10

2.20

0.6

8.0

0.30

0.035

0.210

SMD0805R125SF

12

6.0

35

1.25

2.50

1.5

8.0

0.60

0.025

0.140

SMD0805R150SF

15

6.0

35

1.50

3.00

1.0

8.0

0.50

0.015

0.130


Physical Dimensions Of Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC (mm.)


Nomer Bagean

A

B

C

D

E

Min.

Max.

Min.

Max.

Min.

Max.

Min.

Min.

SMD0805R005SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.40

0.90

0.20

0.10

SMD0805R010SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.40

0.90

0.20

0.10

SMD0805R020SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.35

0.80

0.20

0.10

SMD0805R035SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.35

0.80

0.20

0.10

SMD0805R035SF12v

2.00

2.20

1.20

1.50

0.35

0.80

0.20

0.10

SMD0805R050SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.35

0.80

0.20

0.10

SMD0805R050SF12v

2.00

2.20

1.20

1.50

0.35

0.80

0.20

0.10

SMD0805R050SF16v

2.00

2.20

1.20

1.50

0.50

1.10

0.20

0.10

SMD0805R050SF24v

2.00

2.20

1.20

1.50

0.50

1.10

0.20

0.10

SMD0805R075SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.50

1.00

0.20

0.10

SMD0805R075SF12v

2.00

2.20

1.20

1.50

0.50

1.00

0.20

0.10

SMD0805R100SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.70

1.20

0.20

0.10

SMD0805R100SF12v

2.00

2.20

1.20

1.50

0.70

1.20

0.20

0.10

SMD0805R110SF

2.00

2.20

1.20

1.50

0.70

1.20

0.20

0.10

SMD0805R110SF12v

2.00

2.20

1.20

1.50

0.70

1.20

0.20

0.10

SMD0805R125SF

2.00

2.20

1.20

1.50

1.00

1.50

0.20

0.10

SMD0805R150SF

2.00

2.20

1.20

1.50

1.00

1.50

0.20

0.10


Karakter Pad Terminal Bahan Bahan pad TerminalTip-plated Nickel-Copper Terminal pad solder kakayahan¼¼MeMe spesifikasi EIA RS186-9E lan ANSI / J-STD-002 Kategori 3.
Recommended Pad Layout Of Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC (mm.)




Packaging Kuantitas Of Dhuwur Ohmic 0805 Permukaan dipasang Puse bisa diluncurake PTC



Nomer Bagean

Kuantitas

SMD0805R005.010.020.035.050.SF

5.000 pcs / reel

SMD0805R075.100.110.125.SF

4.000 pcs / reel

SMD0805R150SF

3.500 pcs / reel


Tape & reel packaging saben EIA481-1


KANGGO NENGGALUT KANGGO FENGGUNA

Fius resetable PPTC dirancang lan digawe bahan polimer PTC (PPTC) sing dipaten kanthi bentuk chip tipis. Iki diselehake ing seri kanggo nglindhungi sirkuit. Ing kondhisi operasi "piranti normal tetep tahan, lan saiki arus listrik ora ana watesan. Nalika kahanan overcurrent dumadi, materi Polymeric PTC digawe panas lan resistensi saya mundhak kanthi cepet. Ketahanan rintangan sing tajem kasebut ngethok saiki ing sirkuit. Kanthi kesalahan saiki wis dibatalake, sekring sing diowahi bisa digawe maneh lan resistensi mandheg ing nilai sing asor banget. Sekring sing diowahi maneh yaiku â € œresetâ € lan ngidini arus liwat sirkuit maneh.

Pènget!

"Operasi ngluwihi peringkat maksimal sing ditemtokake utawa panggunaan sing ora bener bisa nyebabake karusakan lan aren listrik lan / utawa nyala.
"Piranti PPTC ditujokake kanggo perlindungan sing kakehan. Aplikasi kanggo kondhisi overcurrent lan / utawa lelungan sing berpanjangan ora diantisipasi.
"Aja ngubungi piranti PPTC kanthi pelarut kimia. Hubungan sing dawa bakal ngrusak kinerja piranti.

Hot Tags: Obat murah Ohmic 0805 Fuse sing dipasang maneh PTC, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Ukara pitakon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.