Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave
  • Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric ConcaveLumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave
  • Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric ConcaveLumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave
  • Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric ConcaveLumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave
  • Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric ConcaveLumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave
  • Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric ConcaveLumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave
  • Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric ConcaveLumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

Gegaman sing bisa diluncurake PTC yaiku 1812 ukuran polimer suhu suhu polimik ukuran sing bisa dilindhungi maneh. Piranti sing bisa diowahi maneh SMT kanthi resistensi sing kurang lan cepet-wektu kalebu kalebu tarif saiki saka 0.1A nganti 4.0A lan 6 nganti 60 volt DC. Iki minangka komplèks Roji, bebas halogen, tanpa piranti gratis.Ing ngisor iki babagan Fuse Resettable FTC 4500 Metric sing gegandhengan, Aku hopeto mbantu sampeyan luwih ngerti Surface Mounted PTC Resettable Fuse 4532 Metric Concave.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

1812 SMD SurfaceMount PTC Fuse Resettable 4532 Metric Concave SMT Fuse 30V 300mA


Gegaman sing bisa diluncurake PTC yaiku 1812 ukuran polymeric positif temperaturecoefficient reettable overcurrent protection protection overcurrent. Resettabilitas SMT iki kanthi resistansi sing kurang lan cepet-wektu kalebu kalebu tarif saiki saka0.1A nganti 4.0A lan 6 nganti 60 volt DC. Iki minangka piranti sing gratis, halogen gratis, tanpa halogen.

Description of Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

Piranti Suhu Positif (PTC) sing bisa diowahi maneh nyedhiyakake piranti overcurrentprotection ing macem-macem aplikasi. Dheweke nampilake konstruksi polymerbased sing nyedhiyakake kahanan panyerapan kanthi eksponensial kanggo mbentuk negara sing nyusup sing mbantu nglindhungi circuitcomponents hilir saka ngrusak overcurrents. Sawise ngilangi kesalahan kasebut, piranti PTCresettable bakal bali menyang kahanan resistensi sing kurang lan ngidini operasi terus.

Feature of Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

Cepet-kanggo-trip
Resistensi sithik

Dhuwur profil

Desain kompak

Kompatibel karo sing adol suhu dhuwur
Koefisien suhu positif (PTC)
Piranti bisa diowahi ulang SMT
Rangkaian saiki saka 0.1 A nganti 4,0
1812 (4532 metrik) tilas kompak


Applications of Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

Peripheral USB

Kertu PCI

Proteksi port konsol Game

Tancepake lan muter proteksi kanggo peripheral motherboardsand
Alat sing kuwasa
Perlindhungan baterei lan port kanggo telpon seluler / cerdas
Proteksi port konsol Game
Kothak-kothak Top-top
Tablet, notebook, netbook, laptop lan desktop
Paket baterei sing bisa dicabut maneh
Kamera digital
Peralatan lan barang putih
Elektronik konsumen

Ordering Info of Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave


Model






Bukaan

Resistensi

Vmax

Imax

Ihold

Itrip

Pd

Wektu Kanggo Wisata



@ 25 ° C

@ 25 ° C

Ngetik.

Saiki

Wektu

R imin

R1max

(V dc)

(A)

(A)

(A)

(W)

(A)

(Sec)

(ï -)

(ï -)

SMD1812R010SF33V

33.0

30

0.10

0.30

0.8

0.5

1.50

0.750

15.000

SMD1812R010SF

30.0

30

0.10

0.30

0.8

0.5

1.50

0.750

15.000

SMD1812R010SF60V

60.0

30

0.10

0.30

0.8

0.5

1.50

0.750

15.000

SMD1812R014SF33V

33.0

30

0.14

0.34

0.8

1.5

0.15

0.650

6.000

SMD1812R014SF

60.0

30

0.14

0.34

0.8

1.5

0.15

0.650

6.000

SMD1812R020SF

30.0

30

0.20

0.40

0.8

8.0

0.02

0.350

5.000

SMD1812R020SF33V

33.0

30

0.20

0.40

0.8

8.0

0.02

0.350

5.000

SMD1812R020SF60V

60.0

30

0.20

0.40

0.8

8.0

0.02

0.350

5.000

SMD1812R030SF

30.0

30

0.30

0.60

0.8

8.0

0.10

0.250

3.000

SMD1812R030SF33V

33.0

30

0.30

0.60

0.8

8.0

0.10

0.250

3.000

SMD1812R030SF60V

60.0

30

0.30

0.60

0.8

8.0

0.10

0.250

3.000

SMD1812R050SF

15.0

30

0.50

1.00

0.8

8.0

0.15

0.150

1.000

SMD1812R050SF33V

33.0

30

0.50

1.00

0.8

8.0

0.15

0.150

1.000

SMD1812R050SF60V

60.0

30

0.50

1.00

0.8

8.0

0.15

0.150

1.400

SMD1812R075SF

13.2

30

0.75

1.50

0.8

8.0

0.20

0.090

0.450

SMD1812R075SF24V

24.0

30

0.75

1.50

0.8

8.0

0.20

0.090

0.450

SMD1812R075SF33V

33.0

30

0.75

1.50

0.8

8.0

0.20

0.090

0.450

SMD1812R110SF

8.0

35

1.10

2.20

0.8

8.0

0.30

0.045

0.250

SMD1812R110SF16V

16.0

35

1.10

2.20

0.8

8.0

0.30

0.050

0.250

SMD1812R110SF24V

24.0

35

1.10

2.20

0.8

8.0

0.30

0.050

0.250

SMD1812R110SF33V

33.0

35

1.10

2.20

0.8

8.0

0.30

0.050

0.250

SMD1812R125SF8V

8.0

35

1.25

2.50

0.8

8.0

0.40

0.050

0.140

SMD1812R125SF

16.0

35

1.25

2.50

0.8

8.0

0.40

0.050

0.140

SMD1812R150SF

8.0

35

1.50

3.00

0.8

8.0

0.50

0.040

0.160

SMD1812R150SF16V

16.0

35

1.50

3.00

0.8

8.0

0.50

0.040

0.160

SMD1812R150SF24V

24.0

35

1.50

3.00

0.8

8.0

0.50

0.040

0.160

SMD1812R150SF33V

33.0

35

1.50

3.00

0.8

8.0

0.50

0.040

0.160

SMD1812R160SF

8.0

35

1.60

2.80

0.8

8.0

1.00

0.030

0.130

SMD1812R200SF

8.0

35

2.00

4.00

0.8

8.0

2.00

0.020

0.100

SMD1812R200SF16V

16.0

35

2.00

4.00

0.8

8.0

2.00

0.020

0.100

SMD1812R200SF24V

24.0

35

2.00

4.00

0.8

8.0

2.00

0.020

0.100

SMD1812R260SF

8.0

35

2.60

5.00

0.8

8.0

2.50

0.010

0.050

SMD1812R260SF16V

16.0

35

2.60

5.00

0.8

8.0

2.50

0.010

0.050

SMD1812R300SF

8.0

35

3.00

5.00

0.8

8.0

4.00

0.010

0.040

SMD1812R300SF16V

16.0

35

3.00

5.00

0.8

8.0

4.00

0.010

0.040

SMD1812R350SF

6.0

35

3.50

6.00

2.0

10.0

4.00

0.008

0.030

SMD1812R350SF16V

16.0

35

3.50

6.00

2.0

10.0

4.00

0.008

0.030

SMD1812R400SF

6.0

35

4.00

7.00

2.0

10.0

4.00

0.005

0.025

SMD1812R400SF12V

12.0

35

4.00

7.00

2.0

10.0

4.00

0.005

0.025

SMD1812R400SF16V

16.0

35

4.00

7.00

2.0

10.0

4.00

0.005

0.025


V max = voltagedevice operasi maksimal bisa tahan tanpa ngrusak nalika dirating saiki (Imax).

Aku max = Kasalahan paling anyar kesalahan bisa tahan tanpa rusak ing voltase dirating (V max).

Aku nyekel = Tahan Saiki. Piranti maksimalcurrent ora bakal lelungan ing suhu 25 ° C.

Aku lelungan = Saiki Saiki. Minimumcurrent ing piranti mesthi lelungan ing udhara 25 ° C.

Pd = Penyebaran tenaga nalika piranti ana ing negara sing dicabut ing 25 ° C isih lingkungan udara ing voltase dirating.

Ri min / max = Panyebaran paling sithik / Maksimum sadurunge ucul ing 25 ° C.

R1max = Perangkat tahan piranti maksimal diukur refleksi kiriman siji jam.

PERHATIAN: Operasi ngluwihi peringkat sing ditemtokake bisa nyebabake karusakan lan geni bisa uga.


Model

Suhu Operasi sekitar

-40 ° C

-20 ° C

0 ° C

25 ° C

40 ° C

50 ° C

60 ° C

70 ° C

85 ° C

SMD1812R010SF

0.16

0.14

0.12

0.10

0.08

0.07

0.06

0.05

0.03

SMD1812R014SF

0.23

0.19

0.17

0.14

0.12

0.10

0.09

0.08

0.06

SMD1812R020SF

0.29

0.26

0.23

0.20

0.17

0.15

0.14

0.12

0.10

SMD1812R030SF

0.44

0.39

0.35

0.30

0.26

0.23

0.21

0.18

0.15

SMD1812R050SF

0.59

0.57

0.55

0.50

0.45

0.43

0.35

0.30

0.23

SMD182R075SF

1.10

0.99

0.87

0.75

0.63

0.57

0.49

0.45

0.35

SMD1812R110SF

1.60

1.45

1.28

1.10

0.92

0.83

0.71

0.66

0.52

SMD1812R125SF

2.00

1.75

1.52

1.25

1.00

0.95

0.90

0.75

0.53

SMD1812R150SF

2.10

1.96

1.77

1.50

1.23

1.09

0.95

0.82

0.61

SMD1812R160SF

2.30

2.05

1.88

1.60

1.26

1.12

0.98

0.84

0.63

SMD1812R200SF

2.88

2.61

2.25

2.00

1.80

1.66

1.45

1.09

0.80

SMD1812R260SF

3.90

3.42

2.96

2.60

2.33

2.07

1.94

1.35

1.00

SMD1812R300SF

4.15

3.76

3.46

3.00

2.55

2.28

2.01

1.61

1.33

SMD1812R350SF

4.84

4.39

4.04

3.50

2.98

2.66

2.35

1.88

1.55

SMD1812R400SF

5.80

5.20

4.60

4.00

3.35

3.12

2.75

2.45

2.10




Chart Dermat Thermal

Disaranake Tahan Saiki (A) ing suhu sekitar suhu (° C)

Ukuran Fisik (mm.)


Model

A

B

C

D

E

Min.

Max.

Min.

Max.

Min.

Max.

Min.

Min.

SMD1812R010SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R010SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R010SF60V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R014SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R014SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R020SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R020SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R020SF60V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R030SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R030SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R030SF60V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R050SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.40

1.00

0.30

0.25

SMD1812R050SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.40

1.00

0.30

0.25

SMD1812R050SF60V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R075SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R075SF24V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.60

1.30

0.30

0.25

SMD1812R075SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.60

1.30

0.30

0.25

SMD1812R110SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.40

1.00

0.30

0.25

SMD1812R110SF16V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.40

1.00

0.30

0.25

SMD1812R110SF24V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.60

1.30

0.30

0.25

SMD1812R110SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.60

1.30

0.30

0.25

SMD1812R125SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.40

1.00

0.30

0.25

SMD1812R125SF8V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.40

1.00

0.30

0.25

SMD1812R150SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R150SF16V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R150SF24V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R150SF33V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R160SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R200SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R200SF16V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.50

1.10

0.30

0.25

SMD1812R200SF24V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R260SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R260SF16V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R300SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R300SF16V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R350SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R350SF16V

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R400SF

4.37

4.73

3.07

3.41

0.80

1.50

0.30

0.25

SMD1812R400SF12V

4.37

4.73

3.07

3.41

1.00

1.80

0.30

0.25

SMD1812R400SF16V

4.37

4.73

3.07

3.41

1.00

1.80

0.30

0.25



Karakter Pad termination

Padmaterials:Tin-plated Nickel-Copper

Kapabilitas panggunaan TerminalKanggo spesifikasi EIA RS186-9E andANSI / J-STD-002 Kategori 3.


Disaranake Pad Layout (mm.) *


Package of Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

Nomer Bagean

Kuantitas

Seri SMD1812

1.500 pcs / reel

Tape & reel packaging saben EIA481-1


Environmental data of Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave

Suhu operasi: -40 ° C nganti + 85 ° C (kanthi turunan)
Suhu panyimpenan: -10 ° C nganti + 40 ° C
Kelembapan relatif panyimpenan: â ‰75%
Kahanan panyimpenan: Aja adoh saka swasana srengenge lan srengenge
Duration panyimpenan: 1 taun
Kaget termal: (20 siklus - 40 ° C nganti + 85 ° C) -33% pangowahan tahan khas
Kelembapan: +85 ° C, kelembapan relatif 85%, 1000 jam ± 5% resistancechange khas
Rintangan kanggo pelarut: MIL-STD- 202 Cara 215


Proses pilihan sekring sing bisa diowahi

Kanggo milih utawa nemtokake sekring sing bisa diowahi ulang PTC sing paling cocog kanggo yourapplication, Eaton nyaranake proses 6 langkah:

1. Nemtokake paramèter sirkuit sampeyan - cathet sistem operasi normal, voltase operasi maksimal, maksimal gangguan, ambientemperature maksimal.
2. Pilih sekring sing bisa diowahi maneh adhedhasar adhedhasar ambientemperatur maksimal lan arus negara sing tetep. Gunakake grafik / denah termal termal.
3. Bandingake peringkat- gunakake tabel ciri listrik, setandhingane peringkat maksimal piranti kanthi peringkat maksimal sirkuit.
4. Nemtokake wektu-kanggo-trip- nggunakake watesan wektu-kanggo-trip sing ditetepake lan / kurva wektu-kanggo-trip yen kasedhiya.
5. Verifikasi kisaran suhu operasi, konfirmasi suhu operasi aplikasi sing dipengini.
6. Verifikasi dimensi sekring lan gaya sing dipasang - kanggo dimensi pimpinan dimensior lan dimensi sing cocog ing desain produk pungkasan.

Cathetan pungkasan

Fuse sing ditetepake PTC yaiku piranti perlindungan sing mung dimaksudake kanggo ngoperasikake sakcara-kedadean lan / utawa acara overemperature sing ora operasi normal lan kahanan sing ora dikarepake sacara reguler. Dheweke ora dimaksudake minangka saklar sing makarya kaping pirang-pirang ing operasi normal. Ngrawat plancongan PTC minangka saklar bisa ngilangi kekesalan yen asring caket utawa asring diluncurake kanggo posisi sing dawa. Uga, sekring PTC sing bisa diowahi maneh ora dadi wektu siji (utawa nyopot siji-wektu). Saiki isih ana jumlah kontrasualitas cilik sing mili PTC nalika ana ing posisi tramping ing ngendi sekring aone yaiku salah sawijine wektu sing dirancang kanggo nggawe acara kanthi overcurrent kanthi permanen.

For more information about Lumahing dipasang PTC Resettable Puse 4532 Metric Concave, please contact Aolittel Electronics or your local Aolittel sales representative.


Hot Tags: Lumahing dipasang PTC Resuseable PTC 4532 Metric Concave, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, kanthi stok, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Ukara pitakon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.