3435K Sensor Suhu Termistor
  • 3435K Sensor Suhu Termistor3435K Sensor Suhu Termistor
  • 3435K Sensor Suhu Termistor3435K Sensor Suhu Termistor
  • 3435K Sensor Suhu Termistor3435K Sensor Suhu Termistor
  • 3435K Sensor Suhu Termistor3435K Sensor Suhu Termistor

3435K Sensor Suhu Termistor

Déwan iki kasusun saka DO-35 NTC termistor soldered menyang kabel extension TPE. Sensor lan kabel extension sing nyetak bebarengan minangka siji unit vulcanised panas kanggo menehi tingkat dhuwur saka pangayoman marang banyu / Kelembapan ingress.Welcome kanggo tuku 3435K Thermistor Suhu Sensor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

3435K Sensor Suhu Termistor


Freezer IP68 Tahan Air Overmoulded Injeksi Probe Termistor Sensor Suhu 10K 3435 2M

I Deskripsi Sensor Suhu Thermistor Probe Injeksi Overmoulded

Déwan iki kasusun saka DO-35 NTC termistor soldered menyang kabel extension TPE. Sensor lan kabel extension dicetak bebarengan minangka siji unit vulcanised panas kanggo menehi tingkat dhuwur saka pangayoman marang banyu / Kelembapan ingress.

* Déwan iki kasusun saka termistor NTC soldered menyang kabel extension TPE. Sensor lan kabel extension dicetak bebarengan minangka siji unit vulcanised panas kanggo menehi tingkat dhuwur saka pangayoman marang banyu / Kelembapan ingress. Sensor dilindhungi saka karusakan mekanik dening omah stainless steel.
* Rangkaian sensor terisolasi kaping pindho, kanthi enkapsulasi lengkap sing menehi perlindungan anti banyu IP68. Cocog kanggo kulkas, AC, solar lan underfloor dadi panas, sensor iki njamin integritas mutlak marang Kelembapan ingress.
* Sawetara omah stainless steel bisa ditambahake kanggo nambah kekiatan sensor utawa nyedhiyakake macem-macem pilihan pemasangan. Versi warna sing beda uga kasedhiya.


II Fitur Sensor Suhu Thermistor Probe Injeksi Overmoulded

â  Brobe suhu anti banyu karo bahan elastomer termoplastik (TPE).
â  Proteksi paling apik lan kelembapan
â  Macem-macem ukuran lan toleransi kanthi insulasi siji utawa kaping pindho
â  Aplikasi kanggo kulkas, AC, pemanasan ing lantai lan liya-liyane
â  24AWG kabel TPE terisolasi ganda
â  IP 68 Rated
â  Tahan Isolasi 100M⦠@ 500VDC
â  Kasedhiya ing macem-macem jinis konektor
â  Toleransi lan resistensi khusus kasedhiya yen dijaluk
â  Kisaran suhu -50ºC nganti +120ºC
â  Sentrion bisa ndhukung perakitan sensor suhu sing disesuaikan kanthi pilihan kabel, konektor utawa omah sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.


III APLIKASI Sensor Suhu Termistor Probe Injeksi Overmoulded

Ketepatan tekan thanks kanggo solusi teknis sing diadopsi ing pangembangan sensor kasebut lan linuwih sing dibuktekake dening tes sing ditindakake nggawe transduser NTC sing dipercaya lan terjangkau kanggo ngukur suhu.
Range sensor suhu IP 68 saiki kalebu seri TS* (karo rong sensor kecemplung anyar, NTC lan PT100, PT1000 cocok khusus kanggo aplikasi hidronik) lan sensor suhu pass-through anyar kanggo digunakake ing aplikasi chiller jeblugan, ing ngendi sensor digunakake kanggo ngukur suhu ing jantung produk.

· Aplikasi kulkas lan HVAC
· Kontrol Proses Industri
· Aplikasi Immersion
· Pengontrol ETC & ERC
· Kulkas
· Boiler banyu
· Sistem pemanas
· Sistem pendingin
· Sistem banyu lan banyu bekas
· Tangki banyu lan lenga
· Perkakas konsumen, mesin kopi
· Peralatan industri
· Sistem pemanas surya


Ukuran IV Sensor Suhu Termistor Probe Injeksi Overmoulded (Unit: mm)


ukuran
A1 A2 B C D L
5 6 15 25±5 5±1 Konfirmasi dening pelanggan



V Material Panjelasan saka Overmoulded Injection Probe Thermistor Sensor Suhu

NO Jeneng Material Bahan lan Spesifikasi
2-1. unsur R25=10KΩ±1% B25/85=3435K±1% DD
2-2. Lapisan (TPE) Elastomer Termoplastik (Ireng)
2-3 Fitur kabel AWG26*2C TPE Flat ( Tipe B) (Ireng)
2-4. Wire ends kaleng
2-5 Cathetan Tingkat pangayoman: IP68



VI Performance saka Overmoulded Injection Probe Thermistor Sensor Suhu

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nor. Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â
PTâ¦0.1mw

9.9 10.0 10.1 kΩ
4-2. Nilai B B25/85   3400.7 3435 3469.4 k
4-3. Faktor disipasi σ Ing udhara isih Udakara 2 mW/â
4-4. Respon wektu τ Ing banyu mili Udakara 15 sek
4-5. Tegangan tahan / 1800VAC 2 detik Ora risak Sek
4-6. Ketahanan Isolasi   500VDC â§100 MΩ
4-7. Suhu operasi jangkoan / / -50 / +120



VII Rampung Seri Sensor Suhu Termistor Probe Injeksi Overmoulded


Hot Tags: 3435K Sensor Suhu Termistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaiake, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Kutipan