3950K 1% Sensor Suhu Termistor
  • 3950K 1% Sensor Suhu Termistor3950K 1% Sensor Suhu Termistor
  • 3950K 1% Sensor Suhu Termistor3950K 1% Sensor Suhu Termistor
  • 3950K 1% Sensor Suhu Termistor3950K 1% Sensor Suhu Termistor
  • 3950K 1% Sensor Suhu Termistor3950K 1% Sensor Suhu Termistor

3950K 1% Sensor Suhu Termistor

Probe lan Sensor digunakake kanggo ngontrol suhu ing ngendi kelembapan bakal dadi masalah yaiku ing kamar udan utawa jedhing. Uga bisa ngontrol suhu lantai ngendi overheating bakal nimbulaké damage.Welcome kanggo tuku 3950K 1% Thermistor Suhu Sensor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

3950K 1% Sensor Suhu Termistor


Underfloor Pemanasan Termistor Suhu Sensor Probe 10KOhms 3M Panjang Kabel

I Deskripsi Probe Sensor Suhu Termistor Underfloor


Probe lan Sensor digunakake kanggo ngontrol suhu ing ngendi kelembapan bakal dadi masalah yaiku ing kamar udan utawa jedhing. Uga bisa ngontrol suhu lantai ing ngendi overheating bakal nyebabake karusakan.

Suhu saka sistem pemanasan underfloor dikontrol liwat termostat sing maca suhu kamar liwat sensor. Kanthi pemanasan ing ngisor lantai, umume ana rong jinis sensor sing dipasang, sensor udara biasa (ing termostat dhewe) uga probe pemanasan ing lantai, utawa sensor lantai.


 

II Fitur Probe Sensor Suhu Termistor Underfloor


* Bisa digunakake karo macem-macem termostat sing beda
* Mangga dipriksa nilai resistance sensor saiki marang tabel ing ngisor iki kanggo kompatibilitas
* Kabel nduweni kaku sing dhuwur, saéngga gampang dilewati liwat saluran fleksibel sing ana
* Cocog kanggo digunakake ing wilayah udan. IP68 Rated (Nalika diinstal miturut instruksi pabrik)
* Ora ana polaritas, mung sambungake rong kabel kasebut menyang stopkontak sensor ing termostat
* Karet termoplastik omah protèktif kanggo NTC sensor

* Kabel dawane kira-kira 3 meter.
* Karet termoplastik omah protèktif kanggo NTC sensor.
* Sensor iki nduweni resistansi 10K Ohm @ 25â.
* Utamane digunakake kanggo thermostat pemanasan underfloor kanggo ngukur suhu lantai, uga cocok kanggo ngawasi suhu banyu pipa, suhu njero ruangan lan suhu ruangan.
* Gampang kanggo nyambungake karo underfloor dadi panas thermostat, sensor probe bisa kelet kanggo film electrothermal.


III Dimensi Probe Sensor Suhu Termistor Underfloor



Ukuran (unit: mm)
A B C D L
6.5 20 25±5 3±1 Minangka dibutuhake

 

 

IV Informasi Material Probe Sensor Suhu Termistor Underfloor


NO Jeneng Material Bahan lan Spesifikasi
2-1. unsur R25=10KΩ±1% B25/50=3950K±1% DC
2-2. Lapisan NTC encapsulated nggunakake PVC over-mold material (Putih)
2-3 Fitur kabel

UL2464-22AWG kabel tembaga dilapisi timah kanthi kabel jaket datar PVC putih 80â 300V

 

2-4. Wire ends kaleng



V Performances Underfloor Pemanasan Thermistor Suhu Sensor probe

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nor. Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

9.9 10.0 10.1 kΩ
4-2. Nilai B B25/50   3910.5 3950 3989.5 k
4-3. Faktor disipasi σ Ing udhara isih Udakara 2 mW/â
4-4. Respon wektu τ Ing banyu mili Udakara 15 sek
4-5. Tegangan tahan / 1500VAC 2 detik Ora risak Sek
4-6. Ketahanan Isolasi   500VDC â§100 MΩ
4-7. Suhu operasi jangkoan / / -30 / +105




VI Aplikasi saka Underfloor Pemanasan Thermistor Suhu Sensor Probe


1. pangukuran suhu,
2. Sensasi lan kontrol: Barang putih, Kulkas, freezer, jero-freezer, cooler Pembuat es batu
3. Sistem pemanasan lantai



VII Carane nginstal Probe Sensor Pemanasan Underfloor?


Nalika nginstal sensor lantai, sampeyan kudu tansah ngetutake instruksi pabrikan sing diwenehake, nanging ana sawetara aturan umum sing kudu ditrapake nalika nginstal probe pemanasan ing ngisor lantai.
Probe kudu diselehake ing jarak sing padha ing antarane kabel pemanas lan aja nganti ngliwati kabel pemanas.
Probe bisa dipasang ing ndhuwur utawa ing ngisor lantai pemanas listrik.
Wilayah sing kena pengaruh suhu kayata cedhak lawang njaba utawa ing pipa pemanas, kudu dihindari.



VIII Kepriye Nguji Probe Pemanasan Underfloor?


Sajrone instalasi, probe pemanasan underfloor kudu dites kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener. Iki bakal ditindakake dening installer. Kanggo nindakake iki, dheweke bakal nggunakake multimeter digital. Multimeter minangka piranti ukur elektronik sing biasane bisa ngukur tegangan, resistensi lan arus. Ing kasus iki, installer sampeyan bakal ngukur resistance (ohms Ω).
Kanggo nguji yen sensor pemanasan underfloor bisa digunakake kanthi bener, dheweke bakal masang probe multimeter menyang kabel sensor lantai. Ing suhu kamar normal, multimeter kudu maca 10kΩ ing 25°C. Yen ngono, kabel sensor sampeyan bisa digunakake kanthi bener lan instalasi bisa rampung.

Hot Tags: 3950K 1% Sensor Suhu Termistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar rega, Kutipan