50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air
  • 50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air
  • 50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air
  • 50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air
  • 50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air

50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air

Sensor Suhu NTC minangka unsur sensing sing ngirim maneh asil menyang sistem. Iki uga disebut termistor utawa probe. Prinsip kasebut yaiku resistensi mudhun kanthi cepet nalika suhu mundhak. NTC (Koefisien Suhu Negatif) nuduhake fenomena termistor lan materi karo koefisien suhu negatif, lan resistance sudo exponentially nalika suhu mundhak. Sugeng tuku 50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Water Heaters saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Air


G12 Dinding Tabung Pipa Clamp Tipe NTC Termistor Sensor Suhu Probe 50K

Aku Deskripsi G12 Wall Mounted Tube Pipe Clamp Type NTC Thermistor Temperature Sensor


Sensor Suhu NTC minangka unsur sensing sing ngirim maneh asil menyang sistem.
Iki uga disebut termistor utawa probe. Prinsip kasebut yaiku resistensi mudhun kanthi cepet nalika suhu mundhak. NTC (Koefisien Suhu Negatif) nuduhake fenomena termistor lan materi kanthi koefisien suhu negatif, lan resistensi mundhak sacara eksponensial nalika suhu mundhak. Sensor Suhu NTC akeh digunakake ing industri rumah tangga, otomotif, industri, medis lan liyane. Umume, sensor suhu digunakake ing umume produk listrik lan elektronik sing mbutuhake umpan balik suhu.


II Aplikasi G12 Wall Mounted Tube Pipe Clamp Tipe NTC Thermistor Suhu Sensor


1. Pemanas, Warmer, AC Mobil, Kulkas, Freezer,
2. Pemanas banyu, ketel gas, ceret listrik, ketel gas sing digantung ing tembok, dispenser banyu,
3. Pemanggang roti, Oven Microwave, Pengering Udara, Roasting pan, Kompor induksi, Electric hot plate,
4. Setrika, Kukus Garment, Lurus Rambut, Mesin Kopi, Teko Kopi,
6. Rice cooker, kontrol suhu Inkubator, ketel endhog, etc.



Dimensi III saka G12 Wall Mounted Tube Pipe Clamp Type NTC Thermistor Temperature Sensor



Daftar Bahan IV saka G12 Wall Mounted Tube Pipe Clamp Type NTC Thermistor Temperature Sensor

 

NO. jeneng Spesifikasi/Model
2-1. Kawat Timbal UL3266-26AWG*2P 125â 300V (Ireng) L=150±10mm
2-2. Thermistor R25=50KΩ±1% B25/50=3950K±1% MF58R
2-3. Klem pipa G12 Pipe clamp Pelapisan nikel baja mangan
2-4. Kasus sing dicetak P66 Nilon Ireng 12#Tipe
2-5. resin epoksi J105/J106/J-05X G108/GU01/GU-Mz Ireng
2-6. Terminal Terminal SM-PT
2-7. Dasar lem SM-2P Ireng
2-8. silikon 704 Silikon siji-komponen
2-9. Lembaran tembaga 18*12*T0.1 Fosfor tembaga sheet
2-10. Film Film polimida
2-11. Lemak termal Pelumas termal non-garing
2-12. Lengan ø1.0 Black heat shrinkable lengan 125â
2-13. Kulit kabel Kulit kabel 18 mm

 

 

V Parameter Listrik G12 Wall Mounted Tube Pipe Clamp Type NTC Thermistor Temperature Sensor

 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
3-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

49.5 50 50.5 KΩ
3-2. Nilai B B25/50   3910.5 3950 3989.5 k
3-3. Faktor disipasi σ Ta=25±0,5â 3.0   / mw/â
3-4. Wektu konstan τ Ta=25±0,5â / / 8.0 sek
3-5. Resistance insulasi / 500VDC 100 / / MΩ
3-6 Tes Insulasi voltase dhuwur / 1500VAC 5     Sek
3-7 Operating temp.range / / -30 / +125

 

 

VI Kauntungan saka G12 Wall Mounted Tube Pipe Clamp Type NTC Thermistor Temperature Sensor


1. Jumlah cilik ditampa.

2. Inggih lan kontrol kualitas ketat.

3. Kualitas apik dijamin dening teknik manufaktur majeng.
4. Kabeh produk bakal dicenthang dening departemen kontrol kualitas.
5. Desain sing disesuaikan. OEM & ODM ditampa.
6. Kita duwe seri tes ex-pabrik sadurunge kiriman, kayata tes narik, tes suhu dhuwur & kurang, tes gulung, eksperimen siklus suhu lsp.

Hot Tags: 50K G12 NTC Sensor Suhu 125C Wall Mounted Probe Kanggo Pemanas Banyu, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan