G14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10k
  • G14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10kG14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10k
  • G14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10kG14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10k
  • G14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10kG14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10k
  • G14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10kG14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10k

G14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10k

Kanggo kontrol suhu boiler gas, respon termal sing cepet banget penting. Iki, digabungake karo akurasi termal dhuwur, njamin kontrol suhu akurat saka banyu panas kanggo nyedhiyani jumlah cekap, nggedhekake efficiency boiler lan supaya kamungkinan saka scalding.Pipe-dipasang suhu probe kanggo boiler lan pemanas banyu.Welcome kanggo tuku G14 3435 Thermistor Sensor Suhu Screw Thread NTC Thermistor 10k saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

G14 3435 Thermistor Suhu Sensor Screw Thread NTC Thermistor 10k


Klip Pipa G14 G18 Benang Sekrup Gas Boiler Termistor Sensor Suhu 10K 3435

I Deskripsi Sensor Suhu Termistor Gas Boiler


Kanggo kontrol suhu boiler gas, respon termal sing cepet banget penting. Iki, digabungake karo akurasi termal dhuwur, njamin kontrol suhu akurat saka banyu panas kanggo nyedhiyani jumlah cekap, nggedhekake efficiency ketel lan supaya kamungkinan saka scalding.Pipe-dipasang suhu probe kanggo boiler lan pemanas banyu.


Ampfort nyedhiyakake sawetara sensor suhu kecemplung lan clip-on ing endi termistor NTC dumunung ing pucuk sensor. Desain iki nyuda path termal menyang termistor lan nyilikake wektu respon, saéngga kontrol suhu luwih cepet. Desain bos ulir, fiksasi sensor permukaan kanggo pipa lan versi push-fit / clip-in sing gampang kasedhiya karo pilihan konektor standar industri utawa timbal mabur yen disenengi.



II Manfaat Sensor Suhu Termistor Gas Boiler


⺠Kanthi klip-spring

⺠Unsur inti sensor suhu termistor kaca sing disegel, digawe ing Shibaura, Jepang

⺠Enkapsulasi bisa tahan kelembapan

⺠Digunakake baja tahan karat minangka braket pemasangan, supaya sensor suhu bisa gampang lan gampang dijepit ing pipa

⺠Awet

⺠Tanggepan cepet lan tahan kelembapan

⺠Stabilitas sing apik kanggo panggunaan jangka panjang

⺠Digunakake ing industri boiler sing dipasang ing tembok lan kompor dual-tujuan



III Dimensi lan Kinerja Sensor Suhu Termistor Gas Boiler



NO Jeneng Material Deskripsi Model
2-1 Thermistor R25=10Kohm±1% B25/85=3435±1% MF58R
2-2 Pipa Line 28AWG Ireng PVC Line Pipe
2-3 tabung 10L PTFE tabung L = 10mm
2-4 cangkang 5.5*25.0+G1/8-28 Kuningan Shell (Tanpa tanda alat)
2-5 Resin Epoksi Kab J105/J106B/J05X G108/GU01/GU-Mz Ireng
2-6 wafer 2.5 MSF (3114) Ireng

NO Jeneng Material Deskripsi Model
2-1 Klem Pipa # 18 Pipe Clamp / Werna Seng Biru
2-2 Omah Plastik # 18 bagean ngecor injeksi / Black / jinis Heightening
2-3 Piece Tembaga Tembaga fosfor elastis T0.1
2-4 Resin Epoksi Kab GU108 / GU01 G108 / GU01 / GU-Mz Ireng
2-5 Lemak Silikon Konduktivitas termal pelumas silikon putih
2-6 Thermistor R25=10Kohm±1% B25/85=3435±1% MF58R
2-7 Pipa Line 28AWG Ireng PVC Line Pipe
2-8 Film Polimida Kab 8*15 mm
2-9 Silika gel 704 Silika Gel
2-10 wafer 2.5 MSF (3114) Ireng

NO Jeneng Material Deskripsi Model
2-1 Klem Pipa # 18 Pipe Clamp / Werna Seng Biru
2-2 Omah Plastik # 14 bagean ngecor injeksi / Black / jinis Heightening
2-3 Piece Tembaga Tembaga fosfor elastis T0.1
2-4 Resin Epoksi Kab GU108 / GU01 G108 / GU01 / GU-Mz Ireng
2-5 Lemak Silikon Konduktivitas termal pelumas silikon putih
2-6 Thermistor R25=10Kohm±2,5% B25/85=3435±2% MF58R
2-7 Pipa Line 2651#28AWG Ireng PVC Line Pipe
2-8 Film Polimida Kab 8*15 mm
2-9 wafer 2.5 MSF (3114) Ireng



IV Fitur Sensor Suhu Thermistor Gas Boiler


Nilai B (K) 3435
Toleransi Nilai B (%) ± 1
B Nilai Range Suhu (°C) 25 nganti 85
Resistansi Nol Daya Nominal (kΩ) 10
Resistansi Daya Nol Nominal (Suhu (°C)) 25
Toleransi Resistansi Nol Daya Nominal (%) ± 1
Kisaran Suhu Operasi (°C) -30 nganti 120



V Apa sensor suhu piranti input utawa output?


Piranti output yaiku piranti apa wae sing ngirim data menyang komputer utawa manungsa. Iki ngirim data ing wangun sing bisa diwaca sing bisa diproses. Iki tegese sensor suhu minangka piranti output amarga menehi data tambahan sing durung dingerteni sadurunge.

Hot Tags: G14 3435 Sensor Suhu Termistor Utas Screw NTC Thermistor 10k, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Rega dhaftar, Kutipan