Sensor Suhu Termistor 4K OHM
  • Sensor Suhu Termistor 4K OHMSensor Suhu Termistor 4K OHM
  • Sensor Suhu Termistor 4K OHMSensor Suhu Termistor 4K OHM
  • Sensor Suhu Termistor 4K OHMSensor Suhu Termistor 4K OHM
  • Sensor Suhu Termistor 4K OHMSensor Suhu Termistor 4K OHM

Sensor Suhu Termistor 4K OHM

Iki minangka probe inspeksi suhu pangan, sing digawe saka termistor NTC sing bisa dipercaya sing disambungake menyang kabel tahan suhu dhuwur lan dibungkus menyang poros baja tahan karat bahan pangan. Nduweni tip piercing lan genggeman sing ramah konsumen. Probe iki digunakake kanggo ngawasi suhu internal kalkun, sosis, steak, salmon, iwak, remukan tun, lenga, pitik, daging sapi, lan sapiturute Dadi manawa panganan ing suhu sing dikarepake. Sugeng tuku 4K OHM Thermistor Sensor Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sensor Suhu Termistor 4K OHM


Suhu Dhuwur iGrill Daging Probe Stainless Steel Thermistor Suhu Sensor

I Deskripsi Sensor Suhu Termistor Stainless Steel Probe Daging


Iki minangka probe inspeksi suhu pangan, sing digawe saka termistor NTC sing bisa dipercaya sing disambungake menyang kabel tahan suhu dhuwur lan dibungkus menyang poros baja tahan karat bahan pangan. Nduweni tip piercing lan genggeman sing ramah konsumen. Probe iki digunakake kanggo ngawasi suhu internal Turkey, sosis, steak, salmon, iwak, remukan tun, lenga, pitik, daging sapi, etc. Supaya dadi manawa pangan ing suhu sing dikarepake.



II Pertunjukan Listrik saka Sensor Suhu Termistor Stainless Steel Probe Daging


RESISTANCE ing 25â (ohms) B KOSTANT (25-85) SUHU â KONSTANT WAKTU TERMAL (SEC.) KONSTANT DISIPASI TERMA (Mw/â) Seri H702S
NOMER BAGIAN:
R25:1388KΩ ±5% R200:4KΩ ±1% 4557 -40â ï½ 350â Maks. 8 â§2.5 CWFB1105FD-182M



III Dimensi lan Bahan Sensor Suhu Termistor Stainless Steel Probe Daging



Ora. KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY
5 UNSUR ACU CHIP 1
4 Omah Probe Stainless Steel (S304) Φ4*0.4*190 1
3 Gagang Aluminium Φ8*Φ4.1*40 1
2 KABEL LEAD AWG#26 Kawat kepang 380â 1
1 KONEKTOR 3,5 mm mono audio plug 1



Pengumuman Kustomisasi IV Sensor Suhu Termistor Stainless Steel Probe Daging


Iki ditampilake minangka conto lan digawe khusus kasedhiya. Waca ing ngisor iki opsi liyane

 

L1 90mm, 100mm, 120mm, 150mm utawa kanggo menehi saran dening customer
L2 30mm, 40mm, 50mm utawa kanggo menehi saran dening customer
L3 1m, 1.2m, 1.5m, 1.8m utawa disaranake pelanggan
OD 4.0mm, 4.2mm, 4.5mm utawa kanggo menehi saran dening customer

-1. Kabel liyane uga kasedhiya: kabel PVC, kabel TPE, kabel Silicone, Fiberglass; etc.
-2. Konektor liyane kasedhiya: XH, PH, Microfit 3.0, RJ11, RJ45, RJ50, plug stereo 3.5mm; jack mono 2.5mm lsp.
-3. Dawane kabel bakal disetel minangka syarat pelanggan
-4. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap!

Sensor NTC termistor, PT100, PT500, PT1000, Thermocouple
R25 (25â) 50 KΩ, 98.63KΩ, 100KΩ, 200 KΩ, 230KΩ, 1000KΩ
Nilai B 3950K, 3977K, 4066K, 4520K, 4537K, 4600K, 4608K, lsp
Akurasi ±1ï¼, ±2ï¼,±3%
Suhu Operasi -40â~350â
Probe Φ3, Φ4, Φ5, Φ6, utawa disesuaikan
SS304, SS316
lurus, mlengkung
kabel Silicon, Teflon, Stainless steel dikepang
1m, 2m, utawa disesuaikan
Konektor Audio jack plug 2.5mm, 3.5mm, 6.35mm
lurus, mlengkung
Liyane utawa kanggo menehi saran



V Model Liyane Kanggo ref sampeyan saka Sensor Suhu Termistor Stainless Steel Probe Daging




VII Apa nilai B

 

A konstanta materi sing njlèntrèhaké hubungan resistance-suhu. Nilai B bisa nggambarake ukuran resistance kanggo owah-owahan suhu antarane rong suhu tartamtu. Nalika owah-owahan suhu, nilai resistance produk kanthi nilai B gedhe ing kahanan sing padha ganti luwih akeh, yaiku, luwih sensitif.



VIII USDA Disetujui Bagan Suhu Daging



Hot Tags: Sensor Suhu Termistor 4K OHM, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaiake, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Kutipan