Anti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse
  • Anti Surge Square Slow BlowMicro FuseAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse

Anti Surge Square Slow BlowMicro Fuse

Anti Surge Square Slow BlicMicro Fuse, dirancang miturut IEC60127-1, IEC60127-3 Lembar standar4, GB9364.1-1997, GB9364.3-1997.Rated karo voltase 250VAC lan rating saiki sing amba 50mA nganti 20A, sertifikasi UL, CUL , VDE, CQC, PSE, KC.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

8x4x7mm Wektu tundha Anti Surge Plastik Micro Fuse 5A 250V Kanthi Pitch 5.08mm


Katrangan Serangan Slow Anti Surge Square


Paket timbal radial pra-dominan karo U.S (UL / CSA)., Eropa (VDE), China (CQC) lan persetujuan agensi keamanan Jepang (PSE), ngidini panggunaan rating sekring siji ing produk kanthi ditampa World-Wide sing bener. Nyedhiyakake pangayoman sirkuit utama tingkat papan ing macem-macem pangisi daya baterei, daya listrik, modem, penghubung, elektronik konsumen, lsp.

Fitur Fuse BlowMicro Serangan Anti Surge Square


Syarat ruang PCB sing dikurangi

Versi solderable utawa plug-in langsung

Disetujoni internasional

Resistensi internal sithik

Kaget anemas aman

Getaran tahan

Ganti sekring kartrij tradisional

Halogen gratis

Patut karo timbal lan RoHS

Gratis fosfor Abang


Aplikasi saka Fuse BlowMicro Fuse Anti Surge Square


Pangisi daya baterei

Elektronik Konsumen

Pasokan tenaga

Pengontrol Industri

Charger

Piranti Kantor

Piranti Telecom


Sertifikasi sekring Slow Anti-Surge Square


Agensi

Range Ampere

Agensi File Number

UR

50mA ~ 6.3A

E340427 (JDYX2)

C-UR

50mA ~ 6.3A

E340427 (JDYX8)

VDE

50mA ~ 6.3A

40039420

CQC

50mA ~ 6.3A

CQC16012154495

PSE

50mA ~ 6.3A

PSE16021073

KC

50mA ~ 6.3A

SU05052-16004 / 16005/16006


Ukuran sakaAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse(mm)




Karakter Operasi sakaAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

150% * Ing

60 minMinimum

210% * Ing

2 min Max

275% * Ing

400 ms ~ 10 s

400% * Ing

150 ms ~ 3 s

1000% * Ing

20 ms ~ 150 ms


Pagelaran Listrik sakaAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse


Kapasitas Pecah: 35A or10Ing endi sing luwih gedhe ing 250V AC.

Nilai sekring rintangan jampel luwih saka 0.1ΜΠ© sawise ngilangi tes kapasitas.


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Max Tegangan

Selehake (mv)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

MTS0050A

50mA

250V

555

0.02

MTS0100A

100mA

250V

355

0.11

MTS0125A

125mA

250V

323

0.12

MTS0160A

160mA

250V

296

0.17

MTS0200A

200mA

250V

272

0.21

MTS0250A

250mA

250V

251

0.41

MTS0315A

315mA

250V

237

0.63

MTS0400A

400mA

250V

211

1.22

MTS0500A

500mA

250V

202

2.34

MTS0630A

630mA

250V

191

2.88

MTS0800A

800mA

250V

172

3.92

MTS1100A

1A

250V

200

5.77

MTS1125A

1.25A

250V

200

8.34

MTS1160A

1.6A

250V

190

13.60

MTS1200A

2A

250V

170

25.90

MTS1250A

2.5A

250V

170

42

MTS1300A

3A

250V

165

45

MTS1315A

3.15A

250V

150

64

MTS1400A

4A

250V

130

92

MTS1500A

5A

250V

130

140

MTS1630A

6.3A

250V

130

208

MTS1800A

8A

250V

100

265

MTS2100A

10A

250V

100

295


Rata-rata Kurva SaikiAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse

Kuantitas Kemasan sakaAnti Surge Square Slow BlowMicro Fuse


A. Paket akeh

B. Pengepakan (Default)

Bulk1000 pcsin saben kantong poly;

5 kantong poli ing saben kothak batin;

4 kothak utama ing saben karton njaba

1000 pcs saben kothak batin

10 kothak ing saben karton njaba



Bentenane antara MCB lan sekring


Apa sekring?


Piranti overcurrent sing paling umum yaiku sekring. Sekring mung dawane cilik. Fuse mesthi diselehake ing kawat phase.


Apa MCB?


MCB diarani pemecat sirkuit miniatur, MCB dirancang kanggo ngoperasikake kakehan saiki lan bisa digunakake minangka piranti perlindungan kanggo sirkuit individu. MCB uga bisa nyedhiyakake perlindungan perlindungan magnet lan proteksi sirkuit cendhak.

MCB bisa diganti kanthi saklar kudu di-push ing posisi On. Nalika kasus sekring, wutuh kabeh kudu diganti luwih dhisik lan uga ana sawetara cacat sekring kaya duwe kapasitas bejat sing kurang, lan saya alon dibandhingake pemutus sirkuit liyane. Dadi ing kene kirim iki menehi informasi babagan sawetara kaluwihan saka MCB amarga sekring utawa kita bisa ujar manawa kenapa kudu nggunakake MCB luwih apik tinimbang sekring.


Bentenane utama utama antarane MCB lan Fuse diwenehi ing ngisor iki:


· Kita ngerti manawa relay minangka saklar, biasane ora mbukak manawa ana kesalahan lan bakal gagal yen ditindakake sajrone sekring yaiku piranti perlindungan proteksi. Yen sirkuit cendhak dikembangake, arus gedhe bakal mili, lan sambungan sekring bakal lebur, banjur sirkuit mbukak.

· Kabeh relay dianggep sekring, nanging sekring ora dianggep minangka relay.

· Relay bisa di reset maneh lan dilebokake menyang layanan sawise kakehan nanging sekring kudu diganti sawise salah.

· Fuse utamane digunakake kanggo nglindhungi peralatan kita supaya yen arus dhuwur liwat sekring luwih saka watesan kasebut bakal nyawiji lan nglindhungi peralatan kita nanging nalika ana relay digunakake kanggo akurat piranti listrik sing dhuwur saka kekuwatan rendah micu. Kita bisa nggawe sekring amarga nggunakake sirkuit nanging bisa nggawe sekring.

· A sekring nglindhungi saka kakehan lan relay yaiku piranti kontrol sing nggunakake jumlah listrik saiki kanggo ngontrol jumlah utawa arus sing luwih gedhe.

· Relay kerja karo sumber DC nanging sekring kasebut ora butuh persediaan DC.

· A sekring digunakake kanggo mecah sirkuit nalika relay digunakake kanggo tujuan sensing.

· MCB sensitif geter lan gerakan, sing bisa nyebabake saklar kanggo lelungan kanthi alesan sing ora ana hubungane karo kakehan listrik, nanging sekring kasebut ora kena pengaruh kanthi geter utawa gerakan ora aman ing omah sekring lan ora gumantung marang mekanisme ngoper amarga MCB.

· MCB luwih larang tinimbang sistem unit sekring.

· MCB, pemugaran kanthi cepet bisa ditindakake kanthi mung operasi operasi, resettable nanging infuse suplai cepet ora bisa ditindakake amarga sekring kudu diganti sawise ditiup.

· Nangani MCB luwih aman tinimbang sekring.

Hot Tags: Serangan Blow Anti Surge Square, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.