Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V
  • Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V
  • Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V
  • Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V
  • Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V
  • Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V
  • Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V
  • Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V

Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V

Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V yaiku 300 sekring sing dirating 300V bisa nyuda kabutuhan ruang PCB lan dirancang miturut IEC 60127-3, IEC60127-1, GB9364.1-1997, GB9364.3-1997.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

8x4x7mm jotosan alon jotosan paket voltase mitokum listrik metrikum T3.15A 300V


Katrangan Sluse Blow Micro Fuse T3.15A 300V


Fius Micro Slowow Blow 8x4x7, dirancang miturut IEC 60127-3. Sekring sing wis disetujoni internasional, sekring tahan getar nduwe storan sing aman kejut lan dirating ing voltase maksimal 300V. Seri NTS ditawakake kanthi versi sing bisa solderable utawa plug-in langsung, ngemot model sing dirating saka 50mA nganti 20A. Fuse thermoplastic fius baris cocok kanggo balast elektronik, amarga sring AC ing aplikasi lampu LED, uga nggawe desain ruang PCB cilik.

Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300VSlow Blow Micro Fuse T3.15A 300V

Fitur Sluse Blow Micro Fuse T3.15A 300V


Getaran sing tahan getar, kejut kanthi aman

Disetujoni internasional - ngrampungake standar IEC 60127-3

Rating voltase maksimal 300V

20mA nganti 20A kisaran saiki

Resistensi internal sithik

Halogen lan gratis plumbum, tundhuk RoHS
Pangolor langsung ing papan sirkuit dicithak

Kapasitas istirahat dhuwur


Bahan saka Sluse Micro Fuse T3.15A 300V


Tembaga, timah pin kanthi pusingan

Polyamide polyamide PA 6.6, pangkalan / tutup UL 94 V-0


Aplikasi saka Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V


Ballast elektronik

Gugus garis AC ing aplikasi lampu LED

Desain kanthi syarat ruang PCB sing suda


Spesifikasi Sluse Blow Micro Sluse T3.15A 300V


a.Ordering Informasi Slow Micro Slow 8x4x7mm


P / N

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Max Tegangan

Selehake (mv)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

NTS0050A

50mA

300V

555

0.02

NTS0100A

100mA

300V

355

0.11

NTS0125A

125mA

300V

323

0.12

NTS0160A

160mA

300V

296

0.17

NTS0200A

200mA

300V

272

0.21

NTS0250A

250mA

300V

251

0.41

NTS0315A

315mA

300V

237

0.63

NTS0400A

400mA

300V

211

1.22

NTS0500A

500mA

300V

202

2.34

NTS0630A

630mA

300V

191

2.88

NTS0800A

800mA

300V

172

3.92

NTS1100A

1A

300V

200

5.77

NTS1125A

1.25A

300V

200

8.34

NTS1160A

1.6A

300V

190

13.60

NTS1200A

2A

300V

170

25.90

NTS1250A

2.5A

300V

170

42

NTS1300A

3A

300V

165

45

NTS1315A

3.15A

300V

150

64

NTS1400A

4A

300V

130

92

NTS1500A

5A

300V

130

140

NTS1630A

6.3A

300V

130

208

NTS1800A

8A

300V

100

265

NTS2100A

10A

300V

100

295

NTS2150A

15A

300V

185

295


b.Size Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V


Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V size


c. Kapasitas Pecah: 35A utawa 10Sapa sing luwih gedhe. Sawise tes, nilai resistensi jampel luwih saka 0.1ΜΠ©

Uji Suhu Rising Uji kanthi 1,5In sajrone 15 menit, banjur tambah 0,1Sawise 15 menit. Yen dikepengake, bagean suhu sing diukur ora bakal ngluwihi 135â ", lan suhu sekitar 25 ± 5â" ƒ.


d.Pre-Arcing Time / Characteristic(limitsï¼ ‰


Rating

Wektu ndamu

210%

2 min Max

275%

400 ms ~ 10 s

1000%

20 ms ~ 150 ms


e.En Internalistine Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V

Suhu Operasi: -55â „ƒï½ž + 125â„ ƒã € ‚

Kondisi Saham: Kelembapan KelembapanRelatif â € store 75% nyimpen 3 taun rata-rata.

Nalika milih spesifikasi sekring, yen suhu lingkungan operasi ngluwihi ruang lingkup saka 20 ~ 30â "ƒ, insinyur kudu nimbang suhu lingkungan kanggo sekring. Cathetan: Keluk Rerating Suhu:


Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V temperature


Paket Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V


Paket A:Taping 1000 pcs saben kothak

BïBšBulk1000 pcs / tas poli

5 kantong / kothak poly, kabeh5000 pcs


Kaluwihan saka Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V


Fuse minangka piranti pangayoman paling murah ing saindenging sirkuit listrik nglawan kakehan sirkuit cendhak. Fuse digunakake ing aplikasi voltase rendah lan moderen yen operasi frekuensi sing ora dikarepake utawa ing ngendi panggunaan circuit breaker ora ekonomik. Iki minangka kawat logam dhasar utawa jalur tipis sing nduwe properti lebur lemah sing dipasang ing sirkuit listrik minangka piranti pelindung. Fuse bakal nglindhungi mesin utawa peralatan listrik marang arus gedhe banget. Ing kene kirim iki menehi informasi babagan kaluwihan lan kekurangan sekring supaya luwih ngerti carane sekring digunakake ing sirkuit listrik.


Fuse minangka pangayoman paling murah.

Elemen sekring gampang diganti.

Sekring butuh pangopènan nul.

Iku entuk efek watesan saiki ing kahanan sirkuit cendhak.

Operasi rampung otomatis lan mbutuhake wektu sing luwih murah tinimbang karo sirkuit sirkuit lan kerumitan ora ana

Umume sekring yaiku nglindhungi dhewe lan uga ngrusak busur kasebut.

Nalika kita nggunakake ukuran sekedhik elemen sekring nimbulake efek watesan saiki ing kahanan sirkuit cekak.

Karakteristik jaman saiki kuwalik ngaktifake panggunaan kanggo nglindhungi kakehan.

Fuse nduweni kemampuan kanggo ngganggu sirkuit cendhak sing gedhe banget tanpa ngasilake swara, geni utawa kumelun.

Gampang dicopot kanggo panggantos tanpa karusakan sing kena kontak karo bagean sing urip.

Wektu operasi sekring bisa luwih cilik tinimbang operasi sirkuit sirkuit. Iki minangka piranti pangayoman utama, nglawan sirkuit cendhak.

Hot Tags: Slow Blow Micro Fuse T3.15A 300V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Ukara pitakon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.