Slow Blow Micro Fuse 1A 350V
  • Slow Blow Micro Fuse 1A 350VSlow Blow Micro Fuse 1A 350V
  • Slow Blow Micro Fuse 1A 350VSlow Blow Micro Fuse 1A 350V
  • Slow Blow Micro Fuse 1A 350VSlow Blow Micro Fuse 1A 350V
  • Slow Blow Micro Fuse 1A 350VSlow Blow Micro Fuse 1A 350V
  • Slow Blow Micro Fuse 1A 350VSlow Blow Micro Fuse 1A 350V
  • Slow Blow Micro Fuse 1A 350VSlow Blow Micro Fuse 1A 350V

Slow Blow Micro Fuse 1A 350V

Sluse Blow Micro Fuse 1A 350V yaiku timbal radikal sing tundhuk AEC-Q, subminiature, sekring wektu kanthi rating voltase kanthi dhuwur, rating saiki sing dhuwur lan I²t. Rating voltase 350V AC / 100V DC, 250mA nganti 20A peringkat saiki, -55ºC nganti suhu operasi + 125ºC. Disetujoni lan netepi UL248-14.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

8x4x7mm UL248-14 Wayah Saiki Lengkap Micro Fuse 1A 350VAC 100VDC Kanggo Pangisi Batré


Spesifikasi Sluse Blow Micro Fuse 1A 350V


AEC-Q tundhuk

Proses Ngatur Gelombang - 260ºC, 10 Sec., Max.

Persetujuan Agensi Keamanan Multiple

Suhu Operasi: -55ºC nganti + 125ºC

Mil-Std 202G Patuh Lingkungan

Fitur Slow Micro Fuse 1A 350V


Badhe kompak, bunder utawa persegi kanthi 5mm Pin Spacing

Perumahan Thermoplastik 94V-0

Selaras RoHS6

Bebas Pb

Gratis-Halogen

Cepet lan Pack Ammo Kasedhiya


Persetujuan Agensi saka Tumpukan Micro Wektu 8x4x7mm


Standards:Ing sesuai karoIEC60127-1, IEC60127-3 Lembar standar4, GB9364.1-1997, GB9364.3-1997.


Agensi

Range Ampere

Agensi File Number

UR

50mA ~ 6.3A

E340427 (JDYX2)

C-UR

50mA ~ 6.3A

E340427 (JDYX8)

VDE

50mA ~ 6.3A

40039420

CQC

50mA ~ 6.3A

CQC16012154495

PSE

50mA ~ 6.3A

PSE16021073

KC

50mA ~ 6.3A

SU05052-16004 / 16005/16006


Spesifikasi Listrik Sluse Micro Slow 1A 350V


Kapasitas Pecah: 35A utawa 10Sapa sing luwih gedhe.

Sawise tes, nilai resistensi jampel luwih saka 0.1ΜΠ©


Nomer Bagean

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Max Tegangan

Selehake (mv)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

TMS0050A

50mA

350V

555

0.02

TMS0100A

100mA

350V

355

0.11

TMS0125A

125mA

350V

323

0.12

TMS0160A

160mA

350V

296

0.17

TMS0200A

200mA

350V

272

0.21

TMS0250A

250mA

350V

251

0.41

TMS0315A

315mA

350V

237

0.63

TMS0400A

400mA

350V

211

1.22

TMS0500A

500mA

350V

202

2.34

TMS0630A

630mA

350V

191

2.88

TMS0800A

800mA

350V

172

3.92

TMS1100A

1A

350V

200

5.77

TMS1125A

1.25A

350V

200

8.34

TMS1160A

1.6A

350V

190

13.60

TMS1200A

2A

350V

170

25.90

TMS1250A

2.5A

350V

170

42

TMS1300A

3A

350V

165

45

TMS1315A

3.15A

350V

150

64

TMS1400A

4A

350V

130

92

TMS1500A

5A

350V

130

140

TMS1630A

6.3A

350V

130

208

TMS1800A

8A

350V

100

265

TMS2100A

10A

350V

100

295

TMS2120A

12A

350V

98

295

TMS2150A

15A

350V

95

299


Wayah Duwe Arcing / Karakteristik Saiki¼ˆ¼ˆlimitsï¼ ‰ saka Slow Blow Micro Fuse 1A 350V


Rating

Wektu ndamu

210%

2 min Max

275%

400 ms ~ 10 s

1000%

20 ms ~ 150 ms



Ukuran saka Slow Blow Micro Fuse 1A 350V




Instalasi Rekomendasi Sluse Blow Micro Sluse 1A 350V


Propose cara instalasi ing ngisor iki gambar.



Disaranake Parameter Soldering

A. Parameter Gelombang:
Suhu Pot Solder: 260â ". Max
Wektu Sold Dwell: 2 ~ 5s

B. Parameter Hand-Solder:
Suhu Iron Iron: 350 ± 5â "ƒ
Wektu Pemanasan: 1 ~ 2 s Max


Sekring Slow-Blow vs Fuse Slow-Blow


Ana macem-macem jinis sekring: sekring jotosan alon, sekring cepet, lan sekring mini loro. Ing pasar saiki, kita nemokake sekring saben kebutuhan elektronik. Yen sampeyan miwiti utawa ora duwe pengalaman apa wae sajrone karya listrik, sampeyan kudu sinau mbedakake antarane macem-macem jinis fius. Yen ora, sampeyan bakal ngrusak peralatan elektronik kanthi masang sekring sing ora bener. Mula, mesthi disaranake instal sekring jinis sing padha digunakake kanggo sirkuit elektronik tartamtu kanggo nyegah masalah. Tindakake pandhuan iki supaya luwih ngerti prabédan lan panggunaan umum sing ana ing antarane sekring sing alon lan sekring sing cepet.


Definisi saka sekring iring-iring lan sekring sing cepet-cepet

Sekring sing alon-alon ditetepake minangka sekring sing bisa ngidinake voltase tingkat dhuwur kanggo wektu sing cendhak tanpa nyepelekake awake dhewe. Iki tegese nalika owah-owahan voltase kanthi cepet utawa cepet, sekring sing alon-alon ora ngobong cepet nanging nahan arus dhuwur kanggo wektu sing cendhak, sampeyan menehi wektu kanggo nindakake apa sing bakal sampeyan lakoni utawa wektu mateni sumber daya.


Kosok baline, sekring jotosan sing cepet (utawa cepet) dadi sekring sing cepet-cepet nalika voltase daya dhuwur diliwati. Sekring iki minangka sekring umum sing kita temokake ing peralatan elektronik saben dinten.

Hot Tags: Sluse Blow Micro Fuse 1A 350V, China, Produsen, Pabrik, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.