Miniatur Lead Slow Blow Micro Fuse
  • Miniatur Lead Slow Blow Micro FuseMiniatur Lead Slow Blow Micro Fuse
  • Miniatur Lead Slow Blow Micro FuseMiniatur Lead Slow Blow Micro Fuse
  • Miniatur Lead Slow Blow Micro FuseMiniatur Lead Slow Blow Micro Fuse

Miniatur Lead Slow Blow Micro Fuse

Miniatur Led Slow Blow Micro Fuse yaiku sekring micro sing paling tipis kanthi dhuwur 5mm lan pitch 5mm ing jagad, becik kanggo papan sirkuit dicithak sing winates.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Wektu Plancar Plastik Minix 8x4x5mm Thinnest 8x4x5mm Miniature Lead Micro Fuse 2A 250V


Katrangan Miniatur Led Mini Slow Blow Micro Fuse


Badan plastik retardant sing dirating UL94 V-0 bisa nahan kahanan eksternal, dene teknologi soldering High Frequency nambah stabilitas lan bisa dipercaya. Kasedhiya ing macem-macem peringkat saiki, sekring subminiature cocog kanggo aplikasi elektronik konsumen, kalebu sistem lampu LED, pangisi daya, lan sumber daya.

Mupangat Tanduran Micro Slow Led Miniatur


2018 Produk Kedatangan Baru

Struktur gulung luwih kualitas

Frekuensi frekuensi dhuwur nambah kacepetan produksi lan ngirit energi

Produksi otomatis kanthi bener

38% volume nyuda dibandhingake karo MTS


Aplikasi saka Miniatur Radial Lead Slow Blow Micro Fuse


Perlengkapan Tenaga

Elektronik Konsumen

Peralatan Industri

Pengontrol Industri

Peralatan Kantor

Sistem Lampu LED

Pangisi daya baterei


Standar lan Persetujuan Badan Petunjuk Ledai Radial Slow Blow


Agensi

Range Ampere

Agensi File Number

UR

50mA ~ 10A

E340427 (JDYX2)

C-UR

50mA ~ 10A

E340427 (JDYX8)

VDE

50mA ~ 6.3A

40039420

CQC

50mA ~ 6.3A

CQC16012154495

PSE

50mA ~ 6.3A

PSE16021073

KC

50mA ~ 6.3A

SU05052-16004 / 16005/16006


Ukuran Miniial Led Slow Blow Micro Fuse (mm)



Pagelaran Elektronik Miniatur Led Slow Fow


1. Rating Gangguan


Kapasitas Pecah: 35A utawa 10Ing endi luwih gedhe ing 250V AC.

Fuseis rintangan insulasi resistance luwih saka 0.1ΜΠ© sawise ngilangi tes kapasitas.


2. Ciri-ciri Operasi


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

150% * Ing

60 minMinimum

210% * Ing

2 min Max

275% * Ing

400 ms ~ 10 s

400% * Ing

150 ms ~ 3 s

1000% * Ing

20 ms ~ 150 ms


3. Bageaning Nomer


Bagean

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Max Tegangan

Selehake (mv)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

Agensi Approvals

  

 

 

 


MTC0050A

50mA

250V / 300V

555

0.02

MTC0100A

100mA

250V / 300V

355

0.11

MTC 0125A

125mA

250V / 300V

323

0.12

MTC 0160A

160mA

250V / 300V

296

0.17

MTC 0200A

200mA

250V / 300V

272

0.21

MTC 0250A

250mA

250V / 300V

251

0.41

MTC 0315A

315mA

250V / 300V

237

0.63

MTC 0400A

400mA

250V / 300V

211

1.22

MTC 0500A

500mA

250V / 300V

202

2.34

MTC 0630A

630mA

250V / 300V

191

2.88

MTC 0800A

800mA

250V / 300V

172

3.92

MTC 1100A

1A

250V / 300V

200

5.77

MTC 1125A

1.25A

250V / 300V

200

8.34

MTC 1160A

1.6A

250V / 300V

190

13.60

MTC 1200A

2A

250V / 300V

170

25.90

MTC 1250A

2.5A

250V / 300V

170

42

MTC 1300A

3A

250V / 300V

165

45

MTC 1315A

3.15A

250V / 300V

150

64

MTC 1400A

4A

250V / 300V

130

92

MTC 1500A

5A

250V / 300V

130

140

MTC 1630A

6.3A

250V / 300V

130

208

MTC 1800A

8A

250V / 300V

100

265

MTC 2100A

10A

250V / 300V

100

295


Paket saka Miniatur Radial Led Slow Blow Micro Fuse


Kuantitas Kemasan

A. Packing: akeh

Bulk1000 pcsin saben kantong poly;

5 kantong poly ing saben kothak batin (24 * 17 * 11cm);

4 kothak utama ing saben karton njaba (39 * 24 * 25cm)

B. Paket bungkus

1000 pcs saben kothak batin (33 * 20 * 40cm)

10 kothak ing saben karton njaba (58 * 36 * 23cm), 7kg saben karton


Kepiye Fuse Karya?


Fuse minangka cara sing gampang lan efektif kanggo nglindhungi piranti saka tingkat saiki sing mbebayani:


Saiki mili liwat resistensi nonzero konduktor nyebabake dissipation listrik.

Kekuwatan bubu ing bentuk panas.

Panas ningkatake suhu konduktor.

Yen kombinasi amplitudo lan durasi saiki cukup kanggo nambah suhu ing ndhuwur lebur fuse, fuse dadi sirkuit terbuka lan aliran saiki mandheg.

Sanajan operasi dhasar sekring ora rumit, nanging ana titik subtle sing kudu dielingi. Liyane artikel bakal mbantu sampeyan ngerti sawetara rincian penting sing ana gandhengane karo tumindak lan sekring.


Sambungake Fius ing Seri!

Aku ora bakal nginep amarga iki ora langsung, nanging iku ora mung sebutno yen sampeyan pungkasane ngrancang skema lan ing kahanan kesel sampeyan ora ngerti. sampeyan masang sekring kanthi cara kaya ngono, kayata, ing seri kanthi mung siji saka rong regulator voltase. Sekring ora bisa nglindhungi apa wae sing gegandhengan karo.


Fuse Desain Laku Paling Apik: Rated Saiki vs Operating Saiki

Bakal cukup kanggo nganggep manawa sekring sing dirating kanggo 6 amp bisa digunakake ing sirkuit sing mbutuhake 5 amp ing negara sing tetep. Nanging, bisa uga ora praktik desain sing apik.


Rating sekring saiki dudu spesifikasi kanthi presisi dhuwur, lan uga (kaya sing dibahas ing ndhuwur) tripping nyata saiki dipengaruhi suhu ambien. Akibate, supaya ora trobosan, "sampeyan kudu duwe jurang sing cukup murah ing antarane saiki sing dikarepake lan mantep saiki.

Hot Tags: Miniatur Lead Slow Blow Micro Fuse, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Quotation

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.