Saring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse
  • Saring Modular Universal Slow Blow Micro FuseSaring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse

Saring Modular Universal Slow Blow Micro Fuse

Fuse Slow Blow Micro Fuse Modular Universal yaiku sekring kemampuan nyuda sing alon-alon digunakake kanggo sirkuit perlindungan saiki kanthi voltase AC yaiku 250V / 300V / 350V / 500V, lan kapasitas bejat kurang saka 100 A .96T seri sekring utamane digunakake ing LED sirkuit driver, adaptor listrik, pangisi daya baterei, peralatan kontrol industri, lsp.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Link Fuse Modular Universal 12x6x9mm Wektu Lag Micro Fuse 5A 250V 300V 350V 500V


Fitur utama Sawijining Seratan Slow Micro Modular Universal


Karakteristik Utama

Link sekring modular universal (UMF); Super Time-Lag (TT)

Standar

IEC 60127-4

Bahan

Awak sekring: timbal Thermoplastic: tembaga sing dilapisi timah

Suhu Operating

55â "ƒ nganti + 125â" ƒ

Kahanan Panyimpen

+ 10â "ƒ nganti + 60â" humidity Kelembapan relatif: â ‰ ¤75% saben taun saben taun tanpa embun, maksimal 30 dina ing 95%

Daya Getaran

24 siklus ing 15 mnt. saben (60068-6) 10-60Hz ing gedhene 0.75mm 60-2000Hz kanthi percepatan 10g

Parameter Soldering

260â „ƒ.â ‰ ¤5 sec (Wave Soldering) 350â" ƒ.â ‰ ¤3 sec (Soldering Hand) Puncak: 260â "ƒ. 10 sec

Ukuran (L * W * H)

12x6x9mm

Sertifikasi sekring Slow Slow Modular Universal


Standars:In accordance withIEC60127-1,IEC60127-3 Standar sheet4,GB9364.1-1997,GB9364.3-1997.


Agensi

Range Ampere

Agensi File Number

UR

50mA ~ 20A

E340427 (JDYX2)

C-UR

50mA ~ 20A

E340427 (JDYX8)

VDE

50mA ~ 6.3A

40039420

CQC

50mA ~ 6.3A

CQC20012238052

PSE

50mA ~ 6.3A

PSE16021073

KC

50mA ~ 6.3A

SU05052-16004 / 16005/16006


Parameter Seri Fuse Modular Fuse Slow Blow Micro Fuse



Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Max Tegangan

Selehake (mv)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

96T0050A

50mA

350V

555

0.02

96T0100A

100mA

350V

355

0.11

96T0125A

125mA

350V

323

0.12

96T0160A

160mA

350V

296

0.17

96T0200A

200mA

350V

272

0.21

96T0250A

250mA

350V

251

0.41

96T0315A

315mA

350V

237

0.63

96T0400A

400mA

350V

211

1.22

96T0500A

500mA

350V

202

2.34

96T0630A

630mA

350V

191

2.88

96T0800A

800mA

350V

172

3.92

96T1100A

1A

350V

200

5.77

96T1125A

1.25A

350V

200

8.34

96T1160A

1.6A

350V

190

13.60

96T1200A

2A

350V

170

25.90

96T1250A

2.5A

350V

170

42

96T1300A

3A

350V

165

45

96T1315A

3.15A

350V

150

64

96T1400A

4A

350V

130

92

96T1500A

5A

350V

130

140

96T1630A

6.3A

350V

130

208

96T1800A

8A

350V

100

265

96T2100A

10A

350V

100

295

96T2150A

15A

350V

85

300

96T2160A

16A

350V

84

301

96T2200A

20A

350V

81

305


Cathetan:


1. Saiki operasi aktif sing diidini yaiku â ¤100% ing suhu sekitar 23 ° C (73,4 ° F)

2. Nilai saiki sing digunakake kanggo ngitung I2T kudu kalebu ing kisaran standar 10In


Karakter Operating Sawijining Modular Sluse Blow Micro Fuse


Produk khusus miturut produk dhewe ciri


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

150% * Ing

60 minMinimum

210% * Ing

2 min Max

275% * Ing

400 ms ~ 10 s

400% * Ing

150 ms ~ 3 s

1000% * Ing

20 ms ~ 150 ms


Kepiye Fuse Kerja


Fuse digawe saka potongan logam sing bakal dileleh nalika kakehan kekuwatan ngliwati, kanthi efektif ngganggu sirkuit lan nyegah mundhak listrik nganti tekan piranti. Nanging, yen potongan logam kasebut cair, sampeyan kudu ngganti sekring kanggo mulihake koneksi kasebut. Kanggo sawetara sing duwe omah, iki ngemot kakehan repot. Nanging, sekring tetep dadi pilihan sing efektif banget kanggo pangayoman overcurrent.

Fuse makili rute sing luwih murah kanggo pangayoman overcurrent. Dheweke uga luwih cepet reaksi tinimbang pemutus sirkuit, lan dipercaya luwih gagal tinimbang pemecahan amarga ngemot bagean sing luwih sithik. Logam kasebut uga ilang utawa ora kaya. Pemutus sirkuit, ing sisih liya, bisa uga gagal yen kerja batin mbuktekake. Amarga padha luwih alon tinimbang sekring, peralatan lan elektronik bisa uga rusak.


Ngganti sekring mbutuhake perhatian sing ati-ati ing sirkuit sirkuit. Masang sekring 30 amp ing 20 circuit circuit bisa nyebabake geni listrik.

Hot Tags: Fuse Modular Fuse Slow Blow Micro Fuse, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, Rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.