-20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950
  • -20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950-20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950
  • -20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950-20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950
  • -20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950-20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950
  • -20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950-20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950

-20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950

Tahan suhu dhuwur
bagean hardware pangan aman digunakake
Akurasi dhuwur ntc thermistor dipilih
Kabel International Standard Kab
Desain mandap Faston. Sugeng tuku -20c Stainless Steel 50k Thermistor Suhu Sensor Thermistor Temperature Probe 3950 saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

-20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Probe Suhu Termistor 3950


Stainless Steel Thermistor Suhu Sensor Probe 50K 3950 Kanggo Smart Rice Cooker

 

Aplikasi Probe Sensor Suhu Termistor 50K 3950 Kanggo Rice Cooker Smart

 

1. Rice cooker,
2. Pemanggang roti, Oven Microwave, Pengering Udara, Roasting pan, Kompor induksi, Electric hot plate,
3. Kontrol suhu inkubator, ketel telur,



Fitur Probe Sensor Suhu Termistor 50K 3950 Kanggo Rice Cooker Smart

 

* Kustomisasi kasedhiya

* Tahan suhu dhuwur

* Bagean hardware aman pangan digunakake

* Dhuwur akurasi ntc thermistor dipilih

* Kabel Standar Internasional

* Desain mandap Faston



Ukuran Probe Sensor Suhu Termistor 50K 3950 Kanggo Rice Cooker Smart (unit: mm)



NO KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY TETEMBUNGANE
2-1. unsur R25=50KΩ±1% B25/50=3950±1% DD 1
2-2. omah Y216J-A Aluminium (permukaan pasir) 1  
Φ21×Φ25.5+3.6+21 Plat elektrolitik ing njero kertu    
Rice cooker listrik spring Φ0.8*6S SUS304    
2-3. Lapisan Silikon konduktif termal  
  Plat elektrolitik Plat dasar besi elektrolitik 0,8 mm (Logo "RS-50K") 1  
2-4. Kawat Timbal UL 1332# 22AWG 200â 300V 2 Putih
2-5. Casing Ing njero serat plastik njaba Φ4.5*4.6 L1=32mm, PTFE Casing 13L 250â L=80mm    
2-6. dasi Pengikat Kabel 1 Putih
2-7. Strip tembaga Strip tembaga paku keling: 6.0 (sekring keling), 4.0 (kawat Ground keling), 2.0 (kawat tahan keling) 6  
2-8. Terminal XH-2.54 & XH-3Y 3 Putih

187 Terminal kunci lurus (Sekring keling ujung dawa),

187 nglindhungi casing (biru)

1  
4.2*16.5 Ring terminal * 2 (Ground wire end + Fuse (short end)) 1  

 

 
Pertunjukan Listrik Probe Sensor Suhu Termistor 50K 3950 Kanggo Rice Cooker Smart

  

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

49.5 50.0 50.5 kΩ
4-2. Nilai B B25/50   3910.5 3950 3989.5 k
4-3. Faktor disipasi σ Ta=25±0,5â 3 / / mw/â
4-4. Wektu konstan τ Ta=25±0,5â / / 15 sek
4-5. Resistance insulasi / 500VDC 100 / / MΩ
4-6. Tahan voltase / 1500 V AC 5 / / Sek
4-7. Operating temp.range / / -20 / +250

 

 

Model sing padha saka Probe Sensor Suhu Termistor 50K 3950 Kanggo Rice Cooker Smart




CARA ORDER Sensor Suhu Termistor Probe 50K 3950 Kanggo Rice Cooker Smart


Kanggo mbantu sampeyan entuk model sing tepat, wenehi informasi sing dibutuhake ing ngisor iki:

1. Bahan lan ukuran probe
2. Kripik
3. Bahan kawat lan dawa
4. Terminal (perawatan buntut)
5.Utawa ing wangun gambar uga bisa ditampilake

 

 

FAQ Sensor Suhu Termistor Probe 50K 3950 Kanggo Smart Rice Cooker

 

1.Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake sampel gratis, nanging para pelanggan kudu mbayar biaya kurir.
2. Apa regane murah banget?
A: Sampeyan pesen langsung saka pabrik.
3. Kepiye carane njaluk kutipan lan spesifikasi?
A: Produk disesuaikan, kita bisa ngasilake adhedhasar syarat klien.
4. Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
(1). Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat;
(2). Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.
5. Apa syarat packing sampeyan?
A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.


Hot Tags: -20c Stainless Steel 50k Sensor Suhu Termistor Thermistor Temperature Probe 3950, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan