0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip
  • 0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip
  • 0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip
  • 0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip
  • 0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip

0201 220K OHM Daya NTC Termistor 68K 100K Lampu LED Sensor Suhu Chip

Termistor NTC minangka kristal termal semikonduktor keramik sing disinter saka macem-macem oksida logam utamane mangan, kobalt lan nikel. Iku arang banget sensitif kanggo owah-owahan suhu. Resistance nol daya beda-beda gumantung karo suhu awak. Minangka suhu mundhak, nilai resistance sudo exponentially, lan koefisien suhu minangka dhuwur minangka (3 ~ 6% / â). Owah-owahan suhu cilik bakal nyebabake owah-owahan nilai resistensi gedhe. Sugeng tuku 0201 220K OHM Power NTC Thermistor 68K 100K LED Lighting Sensor Suhu Chip saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Chip Penginderaan Suhu NTC Thermistor 0201 10K 47K 68K 100K Kanggo Lampu LED

 

Deskripsi Chip NTC Thermistor 0201

 

Termistor NTC minangka kristal termal semikonduktor keramik sing disinter saka macem-macem oksida logam utamane mangan, kobalt lan nikel. Iku arang banget sensitif kanggo owah-owahan suhu. Resistance nol daya beda-beda gumantung karo suhu awak. Minangka suhu mundhak, nilai resistance sudo exponentially, lan koefisien suhu minangka dhuwur minangka (3 ~ 6% / â). Owah-owahan suhu cilik bakal nyebabake owah-owahan nilai resistensi gedhe. Miturut kurva suhu resistensi R-T termistor, nilai resistensi sing tepat saben titik suhu bisa diukur. Ing sirkuit, suhu bisa digital corresponded liwat Nilai resistance kanggo pangukuran suhu lan kontrol.AMPFORT termistor duwe pancet wektu termal kurang kang asil ing tingkat dhuwur banget saka owah-owahan resistance kanggo kanthi akurat trek suhu.

 

 

II Fitur Chip NTC Thermistor 0201

 

â Dilapisi lapisan kaca, tahan kelembapan sing apik, linuwih lan stabilitas
â Ukuran miniatur, ora ana timbal, kemampuan solder sing apik, cocog kanggo instalasi SMT kapadhetan dhuwur
â Seri konstanta B kanggo macem-macem aplikasi

â Struktur multilayer / monolitik sing dipercaya banget

â Kisaran operasi suhu amba -55âï½ï¼125â

â Bebas timah sing ramah lingkungan

â RoHS tundhuk

 


III Aplikasi Chip NTC Thermistor 0201

 

Termistor NTC akeh digunakake ing peralatan omah, komunikasi digital, mobil, lan sapiturute amarga sensitivitas dhuwur kanggo suhu, linuwih apik, interchangeability kuwat, biaya murah, ukuran cilik, lan gampang Processing menyang macem-macem wujud lan ukuran. Ing bidang industri, medis lan liyane, fungsi utamane yaiku deteksi lan kontrol suhu, kompensasi suhu, surge arus, lan tes aliran cairan.

 

â Ponsel

· Kompensasi suhu kanggo osilator kristal

· Kompensasi suhu kanggo piranti semikonduktor

â Komputer Pribadi lan Piranti Periferal

· Deteksi suhu kanggo piranti CPU lan memori

· Kompensasi suhu kanggo viskositas tinta (Printer Inkjet)

â Paket Baterei (baterei sekunder)

· Deteksi suhu sel baterei

â Tampilan Kristal Cairan

· Kompensasi suhu kontras tampilan

· Kompensasi suhu saka lampu latar tampilan (CCFL)

 

 

Gambar Dimensi IV Chip NTC Thermistor 0201 (unit: mm)

 

0201 220K OHM Power NTC Thermistor 68K 100K LED Lighting Temperature Sensor Chip 1

 

 

V Utama Techno-Parameter (ing statis udara) Saka QN0201 Series

 

Bagian No.

Resistance (25â)

(kΩ)

Nilai B(25/50â)(K) Nilai B(25/85â)(K) Idin
Arus Operasi(25â)(mA)
Dissipation
Faktor (mW/â)
Wektu Termal
pancet
(s)
QN0201X102F3500FB 1.0 3500±1% 3545 1.00

1.0

<3

QN0201X152F3500FB 1.5 3500±1% 3545 0.81
QN0201X222F3500FB 2.2 3500±1% 3545 0.67
QN0201X332F3500FB 3.3 3500±1% 3545 0.55
QN0201X472F3500FB 4.7 3500±1% 3545 0.46
QN0201X682F3380FB 6.8 3380±1% 3435 0.38
QN0201X103F3380FB 10 3380±1% 3435 0.31
QN0201X103F3900FB 10 3900±1% 3935 0.31
QN0201X153F3380FB 15 3380±1% 3435 0.25
QN0201X223F3380FB 22 3380±1% 3435 0.21
QN0201X333F4250FB 33 4250±1% 4310 0.17
QN0201X473F4050FB 47 4050±1% 4100 0.14
QN0201X473F4485FB 47 4485±1% 4545 0.14
QN0201X683F4250FB 68 4250±1% 4310 0.12
QN0201X683F4485FB 68 4485±1% 4545 0.12
QN0201X104F4250FB 100 4250±1% 4310 0.10
QN0201X104F4485FB 100 4485±1% 4545 0.10
QN0201X154F4485FB 150 4485±1% 4545 0.08
QN0201X224F4485FB 220 4485±1% 4545 0.06

 

 

VI Kaluwihan saka termistor SMD NTC

 

Termistor NTC minangka unsur resistor sensitif suhu nggunakake keramik semikonduktor kanthi koefisien suhu negatif (NTC). Tegese resistensi mudhun kanthi eksponensial kanthi suhu sing mundhak. Sing luwih curam kurva RT, sing luwih gedhe owah-owahan ing resistance ing sawetara suhu tartamtu. Kanthi properti iki, asring digunakake minangka sensor suhu lan uga digunakake minangka piranti proteksi suhu kanggo tujuan kayata pangukuran suhu lan ganti rugi suhu.


0201 220K OHM Power NTC Thermistor 68K 100K LED Lighting Temperature Sensor Chip 2

VII Pitakonan sing Sering Ditakoni


Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.


P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China


P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.


Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.


P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.


P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.


P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.


P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina


P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

Hot Tags: 0201 220K OHM Power NTC Thermistor 68K 100K LED Lighting Temperature Sensor Chip, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Harga, Daftar Harga, Kutipan