Radial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran Suhu
  • Radial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran SuhuRadial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran Suhu
  • Radial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran SuhuRadial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran Suhu
  • Radial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran SuhuRadial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran Suhu
  • Radial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran SuhuRadial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran Suhu

Radial Timbal NTC 10k Sensor Suhu Termistor MF51 NTC Pengukuran Suhu

Ampfort MF51 seri Termistor Kaca Encapsulated minangka jenis khusus termistor NTC. Disegel kanthi hermetik, termistor cilik iki ngilangi kesalahan maca resistensi sing disebabake dening penetrasi kelembapan lan bisa digunakake kanthi efisien ing suhu sing ekstrem uga ing kahanan lingkungan sing abot. Sugeng tuku Radial Leaded NTC 10k Thermistor Suhu Sensor MF51 NTC Pengukuran Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pengukuran Suhu Radial Timbal Kaca Encapsulated Bead MF51 NTC Thermistor

 

I Deskripsi Thermistor MF51 NTC

 

Ampfort MF51 seri Termistor Kaca Encapsulated minangka jenis khusus termistor NTC. Disegel kanthi hermetik, termistor cilik iki ngilangi kesalahan maca resistensi sing disebabake dening penetrasi kelembapan lan bisa digunakake kanthi efisien ing suhu sing ekstrem uga ing kahanan lingkungan sing abot.

Kelas termistor iki bebas saka watesan amarga suhu solder, sing ngidini pangguna nawakake sawetara suhu operasi sing amba saka â-55 °C nganti +200 °Câ. Kanthi dhiameter mung 1,5 mm, pirantiâ ukuran cilik ngidini kanggo enkapsulasi ing macem-macem omah, kayata ring lugs lan kacang hex. Radial timbal kaca encapsulated termistor menehi pilihan biaya murah kanggo aplikasi sing mbutuhake stabilitas unggul lan operasi suhu dhuwur. . Thermistor minangka kaca encapsulated kanggo ngidini operasi ing macem-macem lingkungan kalebu kelembapan sing dhuwur lan siklus termal sing cepet. Ukuran cilik ngidini sensor nanggepi kanthi cepet kanggo owah-owahan suhu cilik.

 

II Fitur The MF51 NTC Thermistor


â  Manik kaca sing disegel nyedhiyakake tahan panas tingkat dhuwur lan Stabilitas lingkungan sing dhuwur
â  Keandalan jangka panjang sing wis kabukten kanthi syarat daya sing sithik
â  Ukuran luwih cilik, Sensitivitas Dhuwur lan respon termal luwih cepet tinimbang termistor konvensional

â  Operasi saka -50ËC nganti 300ËC

â  Nilai saka 2186Ω nganti 1,38MΩ ing 25ËC

â  Toleransi standar ±3% ing suhu sing dirating

â  Pangukuran lan kontrol suhu

â  Stabilitas suhu dhuwur

â  Enkapsulasi kaca nyedhiyakake tahan kanggo kelembapan lan faktor lingkungan liyane

â  Kasedhiya ing bodi kaca sing dikuatake keramik utawa konfigurasi manik kaca

 


III Aplikasi Saka MF51 NTC Thermistor


â  Otomotif (banyu, udara intake, lingkungan, baterei, motor lan bahan bakar), kendaraan hibrida, kendaraan sel bahan bakar, elektronik otomotif
â  Pasang menyang macem-macem probe sensor Suhu
â  Aplikasi Instrumentasi Umum

â  Pangukuran lan kontrol suhu sing umum digunakake ing aplikasi HVAC, pemanas banyu, oven microwave, peralatan omah
â  Kontrol suhu ing piranti rumah tangga umum kayata mesin kopi, oven, lan kulkas.
â  Aplikasi industri bisa uga kalebu ngawasi suhu terminal paket baterei nalika lagi diisi daya.
â  Aplikasi medis sing gumantung marang aliran udara kayata respirator.
â  Aplikasi njaba kayata sistem cahya inframerah.

Radial Leaded NTC 10k Thermistor Temperature Sensor MF51 NTC Temperature Measurement 1

 

 

Gambar Dimensi IV Thermistor MF51 NTC (unit: mm)

 

Radial Leaded NTC 10k Thermistor Temperature Sensor MF51 NTC Temperature Measurement 2

Nomer bagean D H L d
MF51-A 2.0±0.2 3.8±0.5 â¥40 0,25±0,02
MF51-B 1.6±0.2 3.2±0.5 â¥60 0,25±0,02
MF51-C 1.2±0.2 2.4±0.5 â¤60 0,25±0,02

 

 

V Parameter Utama Thermistor MF51 NTC

 

Nomer bagean

Dissi.Coef.

mW/â

Konstanta wektu termal

sek

Pmaks

mW

MF51-A â1.4 â14 50
MF51-B â0.9 â7 35
MF51-C â0,75 â5 15

 

 

VI Spesifikasi Thermistor MF51 NTC

 

NO. Nomer bagean Rated Resistance R25 Nilai B(25/85â) Toleransi
R25 (KOhm) Toleransi Nilai B
Model normal MF51â¡â¡â¡3435 2~10

± 1ï¼

±2ï¼

±3ï¼

± 5ï¼

3435

± 1ï¼

±2ï¼

 

MF51â¡â¡â¡3450 2~10 3450
MF51â¡â¡â¡3750 8~10 3750
MF51â¡â¡â¡3950 10~50 3950
MF51â¡â¡â¡4150 50~100 4150
MF51â¡â¡â¡4200 100~350 4200
MF51â¡â¡â¡4350 870~980 4350
MF51â¡â¡â¡4450 1000~1500 4450
Model khusus MF51â¡â¡â¡3420 R25=2.186 R0=6

±2ï¼

±3ï¼

± 5ï¼

3420(B0/100=3390)

± 1ï¼

±2ï¼

MF51â¡â¡â¡3480

R25=5.369 R0=15 3480(B0/100=3450)
MF51â¡â¡â¡3992 R25=49,12 R100=3,3 3992(B0/100=3970)
MF51â¡â¡â¡4066 R25=98,63 R200=0,55 4066(B0/100=4300)
MF51â¡â¡â¡4240 R25=231,4 R200=1 4240(B0/100=4537)

Radial Leaded NTC 10k Thermistor Temperature Sensor MF51 NTC Temperature Measurement 3


Radial Leaded NTC 10k Thermistor Temperature Sensor MF51 NTC Temperature Measurement 4
Radial Leaded NTC 10k Thermistor Temperature Sensor MF51 NTC Temperature Measurement 5

VII Pitakonan sing Sering Ditakoni


Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.


P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China


P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.


Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.


P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.


P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.


P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.


P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina


P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

Hot Tags: Radial Leaded NTC 10k Thermistor Suhu Sensor MF51 NTC Temperature Measurement, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan