3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor
  • 3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor
  • 3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor
  • 3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor
  • 3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor

3950 1000K Ohm Daya NTC Thermistor

Thermistor NTC Presisi Dhuwur kanggo Pangukuran Suhu sing Akurat banget Thermistor NTC MF51E dirancang khusus kanggo digunakake ing termometer elektronik sing mbutuhake akurasi sing luwih apik tinimbang rata-rata. Ukuran sing cilik banget ngidini thermistor nanggapi kanthi cepet kanggo owah-owahan suhu sing cilik. MF51E bisa diwenehake un-kalibrasi karo toleransi standar utawa dikalibrasi lan diklompokaké miturut R ing 37 ° C ± 0,01% kanggo interchangeability nemen supaya bisa ngilangi perlu kanggo kalibrasi liyane. Sugeng tuku 3950 1000K Ohm Power NTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

32 Kelas Akurasi Tinggi +/-0.1C NTC Termistor Kanthi Kawat Enamel Kanggo Termometer
 
Katrangan saka 32 Grade Akurasi Dhuwur +/-0.1C NTC Thermistor
 
Thermistor NTC Presisi Dhuwur kanggo Pangukuran Suhu sing Akurat banget Thermistor NTC MF51E dirancang khusus kanggo digunakake ing termometer elektronik sing mbutuhake akurasi sing luwih apik tinimbang rata-rata. Ukuran sing cilik banget ngidini thermistor nanggapi kanthi cepet kanggo owah-owahan suhu sing cilik. MF51E bisa diwenehake un-kalibrasi karo toleransi standar utawa dikalibrasi lan diklompokaké miturut R ing 37 ° C ± 0,01% kanggo interchangeability nemen supaya bisa ngilangi perlu kanggo kalibrasi liyane.

Fitur Akurasi Dhuwur Kelas 32 +/-0.1C Termistor NTC
â  Ukuran Cilik lan respon cepet lan bobot entheng
â  Stabilitas lan Keandalan jangka panjang
â  Akurasi dhuwur lan Interchangeability
â  Sensitivitas Dhuwur lan Respon termal Cepet
â  Dilapisi Epoksi Konduktif Termal
â  Toleransi sing kasedhiya: ±0,5%, ±1%, ±2%, ±3% lan ±5%
â  Toleransi Nilai B: ±0,5%, ±1,0% lan ±2,0%
â  Kalibrasi tahan kasedhiya ing 37°C ±0,01% (ndeleng tabel kanggo rincian pengelompokan)
â  Stabilitas lan Keandalan Jangka Panjang
â  Toleransi lan Interchangeability Apik banget
â  Kasedhiya ing kabeh nilai resistensi populer
â  Konstanta Disipasi â¥0.7mW/°C
â  Wektu Konstanta â¤3,2 detik
â  Daya Rated: 3.5mW
â  Kisaran Suhu Operasi
 
Aplikasi saka 32 Grade Akurasi Dhuwur +/-0.1C NTC Thermistor
 
3950 1000K Ohm Power NTC Thermistor 1
Weker geni, komputer, mesin fotokopi, tanggalan elektronik, termometer, alat kontrol suhu lan kompensasi suhu.
â  Sensor suhu, kontrol lan ganti rugi
â  Termometer elektronik, peralatan medis lan pemantauan pasien
â  Aplikasi Instrumentasi Umum
â  Termometer Elektronik
â  Peralatan Medis lan Pasien
 
 
Spesifikasi 32 Grade Akurasi Dhuwur +/-0.1C NTC Thermistor
 


Bagian No. Resistance nominal
R 25â
Nilai B
(R25/50â)
daya dirating
(mw)
Dissipation
(mW/â)
Konstanta wektu termal
(S)
Operasi
temp.
(â)
Range
(KΩ)
Toleransi
(%)
Nilai nominal
(K)
Toleransi
(%)
MF51E 3270
MF51E 3380
MF51E 3470
MF51E 3600
MF51E 3950
MF51E 4000
MF51E 4050
MF51E 4150
MF51E 4300
MF51E 4500
0.2-20
0,5-50
0,5-50
1-100
5-100
5-100
5-200
10-250
20-1000
20-1000

E+/-0.5
F+/-1
G+/-2
H+/-3
J+/-5

3270
3380
3470
3600
3950
4000
4050
4150
4300
4500

E+/-0.5
F+/-1
G+/-2

3.5
⥠0,7

⤠3.2
-40â - +100â

 
 
Ukuran Akurasi Tinggi Kelas 32 +/-0.1C Termistor NTC (Unit: mm)
 
3950 1000K Ohm Power NTC Thermistor 2

ukuran D maks L 1 maks L 1
+/- 3
L 2
+/- 1
d
+/- 0,05
Ukuran normal 1.6 4.0 100 3 0.2
1.6 Ditemtokake Pelanggan

 
 
Kalibrasi Resistance ing 37â +/- 0.005â Saka 32 Grade Akurasi Dhuwur +/-0.1C NTC Thermistor MF51E303E3950
 
R37â=30,025KΩ±2,664% B30/45=3950K±0,5%

Babagan (KΩ) Babagan (KΩ) Babagan (KΩ) Babagan (KΩ)
1 29.275KΩ 9 29.675 KΩ 17 30,075 KΩ 25 30.475 KΩ
2 29.325 KΩ 10 29.725 KΩ 18 30.125 KΩ 26 30.525 KΩ
3 29.375 KΩ 11 29.775 KΩ 19 30.175 KΩ 27 30.575 KΩ
4 29.425 KΩ 12 29.825 KΩ 20 30.225 KΩ 28 30.625 KΩ
5 29.475 KΩ 13 29.875 KΩ 21 30.275 KΩ 29 30.675 KΩ
6 29.525 KΩ 14 29.925 KΩ 22 30.325 KΩ 30 30.725 KΩ
7 29.575 KΩ 15 29.975 KΩ 23 30.375 KΩ 31 30.775 KΩ
8 29.625 KΩ 16 30.025 KΩ 24 30.425 KΩ 32 30.825 KΩ

 
KONDISI PENYIMPANAN 32 Kelas Akurasi Tinggi +/-0.1C NTC Termistor
 
Suhu: -10âï½+40â
Kelembapan: â¤70%RH
Jangka wektu: â¤6 sasi (First-in/First-out)
Panggonan:
Aja mbabarake komponen ing kahanan ing ngisor iki, yen ora, bisa nyebabake rusak karakteristik.
1) Gas korosif utawa gas deoxidizing.
2) Gas sing gampang kobong lan mbledhos.
3) Lenga, banyu lan cairan kimia.
4) Ing sangisore srengenge.
Penanganan sawise segel mbukak: Sawise mbongkar paket minimal, tutup maneh kanthi cepet utawa simpen ing wadhah sing disegel kanthi agen pangatusan.
 
 
Persyaratan Mekanik Akurasi Tinggi Kelas 32 +/-0.1C Termistor NTC
 

Item Syarat Metode Tes
1. Solder-kemampuan Terminal kasebut kudu kaleng seragam, lan area ¥95% Dipping terminal NTC kanggo ambane 15mm ing adus soldering saka 245±5â lan kanggo panggonan 6mm adoh saka awak NTC kanggo 3±0.5s (Waca IEC68-2-20 /GB2423.28 Ta )
2. Resistance Kanggo Soldering Panas

Ora ana karusakan mekanik sing katon.
ÎR/RN â¤20%
(ÎR = â£RN-RN'â£)

Dipping terminal NTC kanggo ambane 15mm ing adus soldering 260±5â lan kanggo panggonan kanggo 6mm ngisor saka awak NTC kanggo 3±0.5s.After recovering4-5h ing 25±2â. Nilai resistensi daya nol sing dirating RN' kudu diukur.
(Deleng IEC68-2-20 /GB2423.28 Tb)

3. Kekuwatan terminal timbal

Ora break metu
ÎR/RN â¤20%
(ÎR = â£RN-RN'â£)

Kencangake awak lan gunakake gaya kanthi bertahap kanggo saben timbal nganti 10N banjur tahan nganti 10 detik, Tahan awak lan gunakake gaya kanggo saben timbal nganti 90 ° alon-alon ing 5N ing arah sumbu timbal banjur tahan 10 detik, lan tindakake iki ing arah ngelawan mbaleni kanggo terminal liyane. Sawise mbalekake 4 ~ 5h ing 25±2â, nilai nol daya resistance nilai RN 'bakal diukur.
(Deleng IEC68-2-21/GB2423.29 Ua / Ub)

 
 
MF51E termistor NTC pangukuran suhu kanggo termometer elektronik
 
Termometer elektronik wis dadi kabutuhan saben dina ing rumah sakit, klinik, lan omah amarga bisa mbantu ngerti yen ana masalah lan mbantu nambani. Termometer elektronik populer amarga luwih trep tinimbang termometer merkuri, njupuk pangukuran sing luwih cendhek, lan luwih aman kanggo digunakake. Komponen paling penting saka termometer elektronik yaiku sensor suhu, sing kalebu sensor suhu, bar suhu, layar tampilan, switch, tombol, lan tutup baterei.
3950 1000K Ohm Power NTC Thermistor 3
Sensor suhu ing termometer elektronik mbutuhake resolusi dhuwur, presisi dhuwur, lan wektu nanggepi cepet. Bahan apa sing bisa digunakake minangka sensor suhu? Sensor suhu umum yaiku sensor termistor, sensor termistor, sensor suhu termokopel. Sensor Thermistor, mayoritas nggunakake bahan semikonduktor, amarga karakteristik bahan semikonduktor luwih apik tinimbang bahan liyane, kayata bahan termistor semikonduktor tinimbang bahan liyane duwe koefisien suhu sing luwih apik saka resistance lan resistivity dhuwur, mulane digawe saka bahan termistor semikonduktor tinimbang sensor suhu bahan sensor suhu liyane bakal duwe sensitivitas luwih dhuwur, supaya nggunakake jenis iki sensor kanggo nggawe variasi tipis ing thermometer luwih gampang kanggo ngukur suhu.

Hot Tags: 3950 1000K Ohm Power NTC Thermistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar rega, Kutipan