MF52 50mW Daya NTC Thermistor
  • MF52 50mW Daya NTC ThermistorMF52 50mW Daya NTC Thermistor
  • MF52 50mW Daya NTC ThermistorMF52 50mW Daya NTC Thermistor
  • MF52 50mW Daya NTC ThermistorMF52 50mW Daya NTC Thermistor
  • MF52 50mW Daya NTC ThermistorMF52 50mW Daya NTC Thermistor

MF52 50mW Daya NTC Thermistor

Sugeng rawuh kanggo tuku MF52 50mW Power NTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. MF52 Series manik suhu thermistor digawe saka bahan anyar, teknologi anyar produksi lapisan resin epoxy jinis cilik saka NTC thermistor, nduweni kaluwihan saka tliti dhuwur lan respon cepet. Iki dipérang dadi macem-macem subseri miturut prabédan ing konfigurasi kabel timbal. Seri MF52 dilapisi resin etoksilin. Ukuran cilik bisa ditindakake kanthi bahan lan metode manufaktur sing entuk manfaat saka toleransi sing cedhak lan respon cepet.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Enamel Pearl Shaped Precision MF52 NTC Thermistor Kanggo Pangukuran Suhu
 
Aku Ringkesan The MF52 NTC Thermistor
 
MF52 Series manik suhu thermistor digawe saka bahan anyar, teknologi anyar produksi lapisan resin epoxy jinis cilik saka NTC thermistor, nduweni kaluwihan saka tliti dhuwur lan respon cepet. Iki dipérang dadi macem-macem subseri miturut prabédan ing konfigurasi kabel timbal. Seri MF52 dilapisi resin etoksilin. Ukuran cilik bisa ditindakake kanthi bahan lan metode manufaktur sing entuk manfaat saka toleransi sing cedhak lan respon cepet.

 
II Aplikasi Khas Thermistor MF52 NTC
 


  1. Instrumen kontrol suhu
  2. hadiah elektronik
  3. Meter suhu lan kelembapan elektronik
  4. Pangukuran suhu otomatis
  5. Kalender elektronik
  6. Baterei lan pangisi daya sing bisa diisi ulang
  7. Pemanasan, ventilasi lan AC
  8. Pangaturan suhu lan pangukuran
  9. Termometer elektronik
  10. Sensasi tingkat Cairan
  11. Elektronika otomotif
  12. Peralatan lan piranti medis
  13. Paket baterei lan elektronik portabel

 
 
III Fitur The MF52 NTC Thermistor
 

  • Stabilitas lan linuwih jangka panjang
  • Toleransi banget lan interchangeability
  • Kawat baja plating timah
  • Enkapsulasi resin epoksi tipe radial
  • Wide sawetara resistance
  • Presisi dhuwur
  • Ukuran cilik lan respon cepet

 
 
IV Spesifikasi Termistor MF52 NTC
 

  • B25/50:3380K ~ 4150K
  • Tipe Pemasangan: Liwat Lubang
  • Suhu operasi:-55°C ~ 125°C
  • Paket / Kasus: Manik-manik
  • Packaging: Massal
  • Daya - Maks: 50mW
  • Resistance ing Ohms @ 25°C: 1.5k ~ 220k
Bagian No. Dirating Resistance
R25
(KΩ)
Nilai B
(25/50â)
(K)
Daya Rated (mw) Dissi. Coef.
(mW/â)
Konstanta wektu termal (S) Suhu Operasi (â)
MF52 3100
MF52 3270
MF52 3380
MF52 3470
MF52 3600
MF52 3950
MF52 4000
MF52 4050
MF52 4150
MF52 4300
MF52 4500
0.1-20
0.2-20
0,5-50
0,5-50
1-100
5-100
5-100
5-200
10-250
20-1000
20-1000
3100
3270
3380
3470
3600
3950
4000
4050
4150
4300
4500
⤠50 ⥠2.0
Ing Still Air
⤠7
Ing Still Air
-55â - +125â

MF52 50mW Power NTC Thermistor 1 
Tetembungane:
* Kesalahan Nilai B (25/50C) yaiku ± 1% kanggo komponen kanthi toleransi resistensi dirating ± 1% lan ± 2% kanggo kabeh liyane.
Kabar:
* Loro ujung kabel timbal ora bisa tahan narik gedhe banget amarga ukurane cilik lan titik solder ing seri MF52.
* Solder paling sethithik 5mm saka ngisor kabel.
 
 
Ukuran V Termistor MF52 NTC (mm)
 
A: Timah. Ag. kawat cu dilapisi nikel
MF52 50mW Power NTC Thermistor 2

Kode D
maks
L1
maks
L2
min
d
+/- 0,05
F
+/- 0,5
A1 2.5 4.0 25 0.3 1.7
A2 3 4.5 25 0.45 2.2

 
B: kawat cu enamel
 
MF52 50mW Power NTC Thermistor 3
 

Kode D
maks
L1
maks
L2
min
L3+/- 1 d
+/- 0,05
B1 2 3.5 Ditemtokake Pelanggan 3 0.2
B2 3 4 Ditemtokake Pelanggan 3 0.3

 
C: Kawat fluorin-plastik suhu dhuwur
 
MF52 50mW Power NTC Thermistor 4

Kode D
maks
L1
maks
L2
min
L3+/- 1 d
+/- 0,05
C1 3 7.5 Ditemtokake Pelanggan 5 0.26
C2 4 7.5 Ditemtokake Pelanggan 5 0.32

 
E: Timbal lan sirah miturut spesifikasi
 
MF52 50mW Power NTC Thermistor 5

Kode D
maks
L1
maks
L2
min
L3+/- 1 d
+/- 0,05
E1 Ditemtokake Pelanggan Ditemtokake Pelanggan Ditemtokake Pelanggan 5 Ditemtokake Pelanggan
E2 Ditemtokake Pelanggan Ditemtokake Pelanggan Ditemtokake Pelanggan 5 Ditemtokake Pelanggan

 
F: Gaya Bingkai Timbal Kaleng
MF52 50mW Power NTC Thermistor 6

Kode D
maks
L1
maks
L2 +/- 1.5 d
maks
F
+/- 0,5
Tmaks
F 3.8 9.5 17 0.5 2.5 3.5

 
MF52 50mW Power NTC Thermistor 7
MF52 50mW Power NTC Thermistor 8
MF52 50mW Power NTC Thermistor 9MF52 50mW Power NTC Thermistor 10MF52 50mW Power NTC Thermistor 11
Pitakonan sing Sering Ditakoni
Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.

P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China

P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.

Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.

P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.

P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.

P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina

P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / prau.

Q: Apa MOQ sampeyan?
A: Umumé, MOQ punika 1000pcs lan beda kanggo model khusus.

Hot Tags: MF52 50mW Power NTC Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price, Price list, Quotation