50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor
  • 50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor
  • 50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor
  • 50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor
  • 50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor

50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor

MF52D PVC Cable NTC termistor digunakake digunakake kanggo peralatan Air conditioning, peralatan dadi panas, peralatan medical, instrument kontrol suhu, peparingé elektronik, termometer elektronik lan hygrometers, pangukuran suhu mobil, tanggalan elektronik, ngemas baterei lan pangisi daya isi ulang, baterei laptop. kanthi presisi dhuwur, ukuran cilik, biaya murah lan kapasitas produksi gedhe. Kita bisa nyedhiyakake rega rock yen jumlahe cukup. Sugeng tuku 50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Epoxy Dilapisi NTC Thermistor MF52D 10 K 1% 3950 50 MM PVC Kabel Kanggo Tangan Warmer

 

Aku Ringkesan Epoxy Coated NTC Thermistor MF52D

 

MF52D PVC Cable NTC termistor digunakake digunakake kanggo peralatan Air conditioning, peralatan dadi panas, peralatan medical, instrument kontrol suhu, peparingé elektronik, termometer elektronik lan hygrometers, pangukuran suhu mobil, tanggalan elektronik, ngemas baterei lan pangisi daya isi ulang, baterei laptop. kanthi presisi dhuwur, ukuran cilik, biaya murah lan kapasitas produksi gedhe. Kita bisa nyedhiyakake rega rock yen jumlahe cukup apik.

 

II Prinsip Kerja Thermistor NTC Dilapisi Epoksi MF52D

 

Thermistor NTC minangka jinis resistensi sing nilai resistensi bisa diganti. Resistance gumantung ing suhu. Ing resistance saka daya NTC termistor sudo karo Tambah saka suhu. NTC biasane digunakake minangka sensor suhu, utawa digunakake ing seri karo sirkuit minangka limiter arus mundhak.
Akeh termistor NTC digawe saka bahan semikonduktor (kayata oksida logam sinter) cakram, rod, piring, manik-manik utawa chip cast. Termistor SHIHENG NTC populer amarga output sing stabil lan dipercaya. Kita duwe pengalaman lan kemampuan kanggo ngatur termistor NTC miturut kabutuhan pelanggan.

 

 

Ukuran III Termistor NTC Dilapisi Epoksi MF52D (mm)

 

50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor 1

 

 

IV Spesifikasi Termistor NTC Dilapisi Epoksi MF52D

 

B25/50:3100K ~ 4500K
Tipe Pemasangan: Liwat Lubang
Suhu operasi:-40°C ~ 125°C
Paket / Kasus: Manik-manik
Packaging: Massal
Daya - Maks: 50mW
Rintangan ing Ohm @ 25 ° C: 0.1k ~ 1000 KOhm

 

Bagian No. Dirating Resistance
R25
(KΩ)
Nilai B
(25/50â)
(K)
Daya Rated (mw) Dissi. Coef.
(mW/â)
Konstanta wektu termal (S) Suhu Operasi (â)
MF52 3100
MF52 3270
MF52 3380
MF52 3470
MF52 3600
MF52 3950
MF52 4000
MF52 4050
MF52 4150
MF52 4300
MF52 4500
0.1-20
0.2-20
0,5-50
0,5-50
1-100
5-100
5-100
5-200
10-250
20-1000
20-1000
3100
3270
3380
3470
3600
3950
4000
4050
4150
4300
4500
⤠50 ⥠2.0

Ing Still Air
⤠12

Ing Still Air
-40â - +125â

 

 

V Fitur The Epoxy Coated NTC Thermistor MF52D

 

1: Produk seri MF52 minangka jinis lapisan epoksi timbal co-directional

2: Wide resistance sawetara: 0.1KΩ~500KΩ

3: Resistance dhuwur lan akurasi nilai B

4: Anti-kelembapan, jampel apik, linuwih dhuwur, wektu cilik pancet

5: Ukuran cilik, kacepetan respon cepet

6: Bisa kerja kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, kanthi konsistensi sing apik

7: sawetara suhu operasi: -40 ~ 125â

 

 

VI Produk Liyane Saka Epoxy Coated NTC Thermistor MF52D

 

50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor 2

 

 

VII Cara milih Saka Epoxy Dilapisi NTC Thermistor MF52D

 

Termistor koefisien suhu positif (PTC) umume digunakake ing sirkuit wiwitan kompresor kulkas, sirkuit degaussing tabung gambar warna, sirkuit proteksi overheat overcurrent motor, sirkuit watesan saiki lan sirkuit pemanasan listrik suhu konstan. Termistor sing umum digunakake ing sirkuit wiwitan kompresor yaiku seri mz-01 ~ mz-04, seri MZ81, seri MZ91, seri MZ92 lan seri MZ93. Miturut macem-macem jinis kompresor kanggo milih cocok kanggo termistor wiwitan sawijining, supaya entuk efek wiwitan. Televisi warna, monitor komputer digunakake ing demagnetizing thermistor MZ71~MZ75 seri. Miturut voltase kerja (220V utawa 110V) saka pesawat TV, tampilan, arus kerja lan spesifikasi koil demagnetizing, termistor demagnetizing sing resistensi nominal, arus wiwitan maksimal lan voltase kerja maksimal bisa dipilih. Termistor PTC daya rendah kanggo panggunaan watesan saiki kalebu seri MZ2A~MZ2D lan seri MZ21, lan termistor PTC kanggo proteksi overheat motor kalebu seri MZ61. Model kanthi nilai resistensi nominal, suhu ngoper, arus kerja lan daya boros sing cocog karo syarat sirkuit aplikasi kudu dipilih.

50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor 3

Thermistor koefisien suhu negatif (NTC) umume digunakake ing macem-macem produk elektronik kanggo pangukuran daya gelombang mikro, deteksi suhu, ganti rugi suhu, kontrol suhu lan stabilisasi voltase. Termistor NTC sing umum digunakake kanggo deteksi suhu yaiku seri MF53 lan seri MF57, lan saben seri duwe macem-macem model (jinis sing padha, macem-macem jinis termistor NTC, nilai resistensi standar uga beda) kanggo dipilih. Seri MF21, seri RR827 lan liya-liyane umume digunakake kanggo voltase stabilisasi termistor NTC. Nilai stabilisasi voltase lan arus kerja termistor bisa dipilih miturut voltase referensi sing dirancang dening sirkuit aplikasi. Kompensasi suhu umum, kontrol suhu karo NTC termistor MF11 ~ MF17 seri. Termistor NTC sing umum digunakake kanggo pangukuran suhu lan kontrol suhu kalebu seri MF51, seri MF52, seri MF54, seri MF55, seri MF61, seri MF91~MF96, seri MF111, lsp. Termistor NTC seri MF52 lan seri MF111 cocok kanggo pangukuran suhu lan sirkuit kontrol suhu ing sawetara suhu saka -80â kanggo +200â. Seri MF51, seri mf91-mf96 termistor NTC cocog kanggo pangukuran suhu lan sirkuit kontrol suhu ing ngisor 300â. Termistor NTC seri MF54 lan seri MF55 cocog kanggo pangukuran suhu lan sirkuit kontrol suhu ing ngisor 125â. Termistor NTC seri MF61 lan seri MF92 cocog kanggo pangukuran suhu lan sirkuit kontrol suhu ing ndhuwur 300â. Nalika milih thermistor kontrol suhu, manungsa waé kudu mbayar kanggo apa sawetara kontrol suhu termistor NTC meets syarat sirkuit aplikasi.

Hot Tags: 50MM Epoxy Coated Power NTC Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price, Price list, Quotation