100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif
  • 100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif
  • 100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif
  • 100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif
  • 100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif

100k 4200 Daya NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif

Sugeng tuku 100k 4200 Power NTC Thermistor Epoxy Resin Negative Temperature Coefficient Sensor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.
Sensor suhu sing responsif banget sing wis dicelupake ing resin epoksi
Desain sensor suhu miturut piranti weker geni
Chip saka Shibaura NTC termistor
Dilapisi epoksi supaya bisa tahan kelembapan
Koherensi lan stabilitas sing apik, kelembapan lan daya tahan sing dhuwur
Seneng dodolan gedhe ing China, AS lan Jepang

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Epoxy Resin NTC Thermistor 100K 4200 untuk Kelas Atas Hotel Alarm Kebakaran Dip Sensor Suhu

 

I Fitur The Epoxy Resin NTC Thermistor 100K 4200

 

* Sensor suhu sing responsif banget sing wis dicelupake ing resin epoksi

* Desain sensor suhu miturut piranti weker geni
* Chip saka Shibaura NTC termistor
* Epoxy-dilapisi supaya bisa nolak asor
* Koherensi lan stabilitas sing apik, kelembapan lan daya tahan sing dhuwur
* Seneng adol gedhe ing China, AS lan Jepang


 

II Kauntungan saka Resin Epoksi NTC Thermistor 100K 4200

 

1. Struktur novel, kinerja unggul lan kualitas dhuwur
2. Sensitivitas dhuwur lan wektu nanggepi cepet
3. Kinerja sealing apik, adhesion kuwat, kelembapan-bukti lan anti-karat
4. Produksi gedhe-gedhe, kinerja biaya dhuwur, kualitas dhuwur lan rega murah

100k 4200 Power NTC Thermistor Epoxy Resin Negative Temperature Coefficient Sensor 1

 

 

Gambar Dimensi III Termistor Resin Epoksi NTC 100K 4200(Unit:mm)

 

100k 4200 Power NTC Thermistor Epoxy Resin Negative Temperature Coefficient Sensor 2

NO Jeneng Material Barang/PN
2-1. unsur R25=100KΩ±1% B25/50=4200K±1% DC
2-2. Lapisan Resin (Ireng)
2-3. Kawat Timbal Stent

 

 

IV Kinerja Listrik Resin Epoksi NTC Thermistor 100K 4200

 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

99.0 100.0 101.0 kΩ
4-2. Nilai B B25/50   4158.0 4200 4242.0 k
4-3. Faktor disipasi σ Ta=25±0,5â â§0.9 mW/â
4-4. Wektu konstan τ Ta=25±0,5â â¦15 sek
4-5. Daya dirating maksimum P / â¦25 mW
4-6. Operating temp.range / / -40 / +125

 

 
V Thermistor aplikasi conto The Epoxy Resin NTC Thermistor 100K 4200

 

Thermistor nduwe peran penting ing deteksi suhu. Contone, deteksi suhu termistor

bisa digunakake ing weker geni kanggo ndeteksi geni adhedhasar owah-owahan dadakan ing suhu. Beda karo fotolistrik

detektor utawa weker ionisasi, termistor mung mbutuhake panas kanggo ngaktifake.

 

1. kamar hotel Upscale
2. Produk omah pinter
Pangukuran suhu kanggo elektronik omah (alarm kebakaran)

100k 4200 Power NTC Thermistor Epoxy Resin Negative Temperature Coefficient Sensor 3

100k 4200 Power NTC Thermistor Epoxy Resin Negative Temperature Coefficient Sensor 4

 

 

VI Deteksi Suhu Termistor ing Weker Kebakaran


Cara termistor, ora kaya conto sadurunge, nggunakake deteksi panas kanggo ngaktifake. Weker diaktifake

yen termistor ndeteksi suhu dhuwur. Deteksi suhu termistor ora mbutuhake asap

kanggo ngaktifake lan duwe weker palsu luwih sithik. Thermistor nggunakake suhu sekitar bangunan lan

mung bakal aktif nalika suhu mundhak eksponensial. Cara termistor bisa dipercaya ing babagan iki

conto weker geni amarga bakal ana sawetara weker palsu lan tingkat tandha luwih cepet, nanging cara termistor

uga serbaguna.

Hot Tags: 100k 4200 Power NTC Thermistor Epoxy Resin Sensor Koefisien Suhu Negatif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan