0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor
  • 0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor
  • 0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor
  • 0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor
  • 0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor

0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor

NTC (Negative Temperature Coefficient) SMD Thermistors minangka piranti multilayer sing ngganti nilai resistansi miturut suhu. NTC SMD Thermistors ndeteksi, ngukur utawa menehi ganti rugi kanggo temperature.Ampfort nawakake Surface Mount NTC Thermistors ing pilihan saka sudhut nilai. Sugeng tuku 0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistors saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1608 Surface Mount NTC Thermistor 0603 10KOHM 3450 Kanggo Kompensasi Suhu
 
Deskripsi Thermistor NTC Surface Mount 0603
 
NTC (Negative Temperature Coefficient) SMD Thermistors minangka piranti multilayer sing ngganti nilai resistansi miturut suhu. NTC SMD Thermistors ndeteksi, ngukur utawa ngimbangi suhu. ... Ampfort nawakake Surface Mount NTC Thermistors ing pilihan saka sudhut nilai.

 
II Fitur Thermistor NTC Surface Mount 0603
 
Multilayer SMD NTC karo elektrods utama
Penghentian penghalang nikel
Stabilitas tuwa jangka panjang sing apik banget ing lingkungan suhu dhuwur
stabilitas resistance Superior sak soldering
(owahan <1%)


 


III Aplikasi Thermistor NTC Surface Mount 0603
 
Sensor suhu, pangayoman lan ganti rugi ing aplikasi otomotif, industri, telekomunikasi lan konsumen. Tuladhane yaiku:
Pangisi daya baterei
Penyetor daya

 
 
Gambar Dimensi IV Thermistor NTC Permukaan NTC 0603 (unit: mm)
 
0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistors 1
 
 
V Parameter Tekno Utama (ing udara statis) Termistor NTC Permukaan Gunung 0603
 

P/N R25 (25) B(25/50â)(K) B(25/85â) Ir Faktor disipasi (mW/â) Wektu termal (s)
(kΩ) (K) (25â) (mA)
QN0603X102F3650FB 1 3650±1% 3700 1 1 <5
QN0603X152F3950FB 1 3950±1% 3987 0.81
QN0603X222F3450FB 2.2 3450±1% 3500 0.67
QN0603X222F3950FB 2.2 3950±1% 3987 0.67
QN0603X302F3450FB 3 3450±1% 3500 0.58
QN0603X302F3950FB 3 3950±1% 3987 0.58
QN0603X332F3450FB 3.3 3450±1% 3500 0.55
QN0603X332F3950FB 3.3 3950±1% 3987 0.55
QN0603X472F3500FB 4.7 3500±1% 3545 0.46
QN0603X472F3950FB 4.7 3950±1% 3987 0.46
QN0603X502F3500FB 5 3500±1% 3545 0.44
QN0603X502F3950FB 5 3950±1% 3987 0.44
QN0603X682F3500FB 6.8 3500±1% 3545 0.38
QN0603X682F3950FB 6.8 3950±1% 3987 0.38
QN0603X103F3380FB 10 3380±1% 3435 0.31
QN0603X103F3450FB 10 3450±1% 3500 0.31
QN0603X103F3610FA 10 3550 3610±1% 0.31
QN0603X103F3900FB 10 3900±1% 3935 0.31
QN0603X103F3950FB 10 3950±1% 3987 0.31
QN0603X153F3950FB 15 3950±1% 3987 0.25 1 <5
QN0603X223F3950FB 22 3950±1% 3987 0.21
QN0603X223F4050FB 22 4050±1% 4100 0.21
QN0603X333F4050FB 33 4050±1% 4100 0.17
QN0603X473F3960FA 47 3920 3960±1% 0.14
QN0603X473F4050FB 47 4050±1% 4100 0.14
QN0603X473F4150FB 47 4150±1% 4210 0.14
QN0603X503F4150FB 50 4150±1% 4210 0.13
QN0603X683F4150FB 68 4150±1% 4210 0.12
QN0603X104F3950FB 100 3950±1% 3987 0.1
QN0603X104F4100FA 100 4050 4100±1% 0.1
QN0603X104F4250FB 100 4250±1% 4310 0.1
QN0603X154F4250FB 150 4250±1% 4310 0.08
QN0603X154F4500FB 150 4500±1% 4582 0.08
QN0603X224F4300FB 220 4300±1% 4343 0.06
QN0603X224F4500FB 220 4500±1% 4582 0.06
QN0603X334F3950FB 330 3950±1% 3987 0.05
QN0603X334F4300FB 330 4300±1% 4343 0.05
QN0603X474F4000FB 470 4000±1% 4045 0.04
QN0603X474F4500FB 470 4500±1% 4582 0.04
QN0603X684F4100FB 680 4100±1% 4135 0.03
QN0603X684F4500FB 680 4500±1% 4582 0.03
QN0603X135F4500FB 1300 4500±1% 4582 0.02

 

 

Aplikasi Contoh VI: Deteksi suhu kanggo paket baterei piranti seluler

 

 

Kabeh baterei sing bisa diisi ulang lan baterei lithium ion utamane kudu dipantau lan dilindhungi dening sirkuit pangisi daya sing cerdas, amarga piranti komunikasi seluler sing narik daya saka baterei kudu bisa digunakake ing macem-macem lingkungan, kalebu operasi suhu rendah lan dhuwur.
Minangka piranti deteksi suhu sing disenengi, termistor NTC digunakake ing sirkuit protèktif. Termistor NTC bisa ndeteksi suhu sekitar kanggo macem-macem tujuan, gumantung saka sistem baterei. Utamane kanggo ngisi daya cepet, suhu sekitar kudu diukur, amarga ora kabeh baterei ngidini ngisi daya ing sawetara suhu panas lan adhem. Biasane, suhu ngisi daya 0 °C nganti 45 °c kanggo ngisi daya alon, lan 5 °C, 10 °C nganti 45 °C kanggo pangisi daya cepet dianjurake dening pabrikan baterei gumantung saka kimia baterei.

 

Termistor NTC minangka bagean saka unit kontrol pangisi daya sing cerdas (ndeleng sirkuit ing ngisor iki), sing njamin suhu sekitar ana ing kisaran sing ngidini ngisi daya cepet. Sajrone ngisi daya termistor NTC bola-bali ngukur suhu kabeh 5 nganti 10 detik lan bisa ndeteksi kenaikan suhu sel baterei ing pungkasan siklus pangisian daya utawa disebabake kahanan pangisian daya sing ora normal.
Sajrone discharging, termistor NTC uga nindakake kompensasi suhu kanggo pangukuran voltase, sing mbantu ngukur daya sing isih ana ing baterei.


Gambar 3: Deteksi suhu kanggo paket baterei piranti seluler

0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistors 2

 

 
 
VII Kaluwihan termistor SMD NTC
 
Termistor NTC minangka unsur resistor sensitif suhu nggunakake keramik semikonduktor kanthi koefisien suhu negatif (NTC). Tegese resistensi mudhun kanthi eksponensial kanthi suhu mundhak. Sing luwih curam kurva RT, sing luwih gedhe owah-owahan ing resistance ing sawetara suhu tartamtu. Kanthi properti iki, asring digunakake minangka sensor suhu lan uga digunakake minangka piranti proteksi suhu kanggo tujuan kayata pangukuran suhu lan ganti rugi suhu.
 


VIII Pitakonan sing Sering Ditakoni


Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.


P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China


P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.


Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.


P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.


P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.


P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.


P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina


P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / prau.

Hot Tags: 0603 10KOHM Surface Mount Thermistor 3450k Surface Mount Resistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Price list , Kutipan