0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor
  • 0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor
  • 0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor
  • 0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor
  • 0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor

0603 Lumahing Gunung PTC Thermistor

Thermistor (Thermistor) minangka jinis unsur semikonduktor sing nilai resistance banget sensitif marang suhu. Bisa dipérang dadi koefisien suhu negatif (NTC) termistor lan koefisien suhu positif (PTC). Sugeng rawuh kanggo tuku 0603 Surface Mount PTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Permukaan Gunung CPTC Keramik PTC Termistor 0603 470 OHM 50% Limit Sensor Suhu

 

Deskripsi Thermistor PTC Keramik CPTC Permukaan Gunung 0603

 

Thermistor (Thermistor) minangka jinis unsur semikonduktor sing nilai resistance banget sensitif marang suhu. Bisa dipérang dadi koefisien suhu negatif (NTC) termistor lan koefisien suhu positif (PTC)


Thermistor.

NTC: Koefisien Suhu Negatif. Nalika suhu mundhak, resistance mudhun;

PTC: Koefisien Suhu Positif. Munggah suhu luwih dhuwur tinimbang titik suhu konversi, lan nilai resistance mundhak

CPTC: Thermistor Koefisien Suhu Positif Keramik (thermistor koefisien suhu positif keramik), termistor sing dirancang karo bahan keramik semikonduktor, bahan utama yaiku barium karbonat, lan ditambahake sawetara langka bumi, unsur akseptor, kaca lan aditif liyane. Sawise sintering suhu dhuwur, resistor semikonduktor sensitif suhu dibentuk. Wis resistance cilik ing ngisor suhu Curie. Nalika ngluwihi suhu Curie, resistance mundhak stepwise karo Tambah ing suhu. Kang digunakake kanggo overheating sensing ing baris lan muter peran ing overheating lan pangayoman overcurrent.

 

 

II Fungsi Permukaan Gunung CPTC Keramik PTC Thermistor 0603

 

Proteksi overheating: amarga owah-owahan dadakan ing resistance sing disebabake owah-owahan suhu, sirkuit sing disambungake kanthi seri karo termistor PTC bisa digunakake kanggo ndeteksi overheating kanthi akurat ing pirang-pirang wilayah. Bisa digunakake kanggo deteksi overheating FET, IC daya lan wilayah pemanasan liyane.

Perlindhungan overcurrent: Nalika arus abnormal liwat, PTC dumadakan dadi panas, lan resistensi mundhak kanthi cepet menyang negara resistensi dhuwur, saéngga mbatesi utawa mblokir arus lan nglindhungi sirkuit saka karusakan. Sawise saiki bali menyang normal, PTC uga irungnya menyang negara resistance kurang dhisikan, lan sirkuit nerusake operasi normal. Prinsip kerjane padha karo sekring, lan bisa digunakake maneh.

SMD PTC termistor (lumahing-dipasang keramik koefisien suhu positif termistor) iku komponen SMD digawe saka bahan keramik karo linuwih lan kinerja banget. Kanthi linuwih dhuwur lan karakteristik pangayoman cepet, peralatan dadi luwih aman lan bebas pangopènan. Dibandhingake karo komponen PTC organik (PPTC) lan resistor chip kanthi karakteristik sing padha, termistor PTC chip keramik nduweni keandalan sing luwih dhuwur, owah-owahan listrik kurang sawise dipasang, lan umur layanan sing dawa. Iki mbantu pelanggan nyuda ukuran peralatan lan nambah kinerja.

 

 

III Spesifikasi Surface Mount CPTC Keramik PTC Thermistor 0603

 

P/N Suhu Curie Sensing suhu Sensing suhu Tegangan sing diidini Resistance (25â) Suhu Operasi
(â) (4.7kΩ) (47kΩ) (V) (Ω) (â)
  (â) (â)      
CPS0603X471Q120 120 135±5â 150±7â 32 470±50% -20ï½160
CPS0603X471Q110 110 125±5â 140±7â 32 470±50% -20ï½150
CPS0603X471Q100 100 115±5â 130±7â 32 470±50% -20ï½140
CPS0603X471Q090 90 105±5â 120±7â 32 470±50% -20ï½130
CPS0603X471Q080 80 95±5â 110±7â 32 470±50% -20ï½120
CPS0603X471Q070 70 85±5â 100±7â 32 470±50% -20ï½110
CPS0603X471Q060 60 75±5â 90±7â 32 470±50% -20ï½100
CPS0603X471Q050 50 65±5â 80±7â 32 470±50% -20ï½90

 

 

IV CPTC Chip Thermistor Fitur Permukaan Gunung CPTC Keramik PTC Thermistor 0603

 

1) Permukaan awak porselin dibungkus kaca, sing nduweni resistensi kelembapan sing apik, linuwih lan stabilitas;

2) ukuran cilik, ora timbal, kinerja welding banget, cocok kanggo dhuwur-Kapadhetan lumahing soyo tambah;

3) Bisa nyuda jumlah port IC lan ningkatake miniaturisasi peralatan;

4) Nggunakake karakteristik owah-owahan kanthi cepet ing impedansi listrik, nduweni resistensi gangguan sing apik.

 

 

Ukuran V Permukaan Gunung CPTC Keramik PTC Termistor 0603

 

0603 Surface Mount PTC Thermistor 1

 

 

VI CPTC Chip Thermistor Aplikasi Permukaan Gunung CPTC Keramik PTC Thermistor 0603

 

1) Overheating sensing: overheating sensing ngoper sumber daya, transistor daya ing sirkuit Sato, LED daya lan IC daya;

2) Rasa panas banget saka peralatan audio-visual kayata TV LCD, kamera digital, lan stereo;

3) Overheat sensing peralatan informasi kayata komputer, printer, scanner, mesin fotokopi, lsp;

4) Panginderaan kepanasan peralatan komunikasi kayata mesin fax, ponsel, headset, lan stasiun pangkalan ponsel;

5) Overheat sensing peralatan elektronik otomotif kayata instrumentasi otomotif, drive engine kontrol ECU, sistem ABS, etc.;

6) Rasa panas banget saka peralatan elektronik rumah tangga kayata kulkas, AC, mesin cuci, lan peralatan cahya.

 

 

VII R-T kurva (Khas) Saka Permukaan Gunung CPTC Keramik PTC Thermistor 0603


Hot Tags: 0603 Surface Mount PTC Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar rega, Kutipan