Pelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis Termistor
  • Pelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis TermistorPelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis Termistor
  • Pelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis TermistorPelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis Termistor
  • Pelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis TermistorPelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis Termistor
  • Pelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis TermistorPelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis Termistor

Pelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis Termistor

Sing seri inti PTC (karo kertas terisolasi) iku salah siji jenis insulasi lumahing model anyar PTC mriyang awak panas. Metal elektroda Duwe nglumpuk pasangan sabuk sekring ing loro flanks sisih rata-rata komponèn PTC, kertas kuning jampel, struktur isih prasaja ing logam elektro de katon metu ing envelop. Sugeng tuku Pelurus Rambut 7C 110V PTC Thermistor 16mm Kuning Insulating Thin Film Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pelurus Rambut 7C 110V PTC Termistor 16mm Kuning Isolasi Film Tipis Termistor


Film Isolasi Kuning Kabel PTC Thermistor 110V 240V Pemanas Kanggo Pelurus Rambut

 

I Umum The Yellow Insulating Film Wired PTC Thermistor

 

Sing seri inti PTC (karo kertas terisolasi) iku salah siji jenis insulasi lumahing model anyar PTC mriyang awak panas. Metal elektroda Duwe nglumpuk pasangan sabuk sekring ing loro flanks sisih rata-rata komponèn PTC, kertas kuning jampel , struktur isih prasaja ing logam elektro de katon metu ing envelop; Ora prelu ditambahi ch-arging piranti suhu kanggo dadi Okconstant suhu mriyang panas lan kakiyatan jampel sing dhuwur, dipercaya, sustainable aman stabilitas daya ngasilaken panas, voltase panggunaan amba, wektu urip dawa, wangun njaba liyane dim- Ension iku macem-macem, bisa uga kudu miturut buku kasunyatan pelanggan nggawe macem-macem spesifikasi jinis.


Alur proses: Timbangan â Ball Milling â Drying â Pre-sintering Synthesis â Timbangan â Secondary Ball Milling â Drying and Granulating â Forming â Sintering â Upper Electrode â Inspeksi â Kemasan

 

 

II Aplikasi Thermistor PTC Film Isolasi Kuning

 

⺠Pelurus rambut

⺠Pangkas rambut

⺠Wax melting heater

⺠Generator uap
⺠Humidifier

⺠Ketel banyu

⺠Cairan anget

⺠Penghangat kopi
⺠Pemanas lapisan tekan polimer

⺠Hot glue gun

⺠Hocolate extruder
⺠Pengering sepatu

⺠Anget tangan / sikil

⺠Tukang pijat

⺠Pemanas terapi fisik.

 

 

III Struktur Thermistor PTC Film Isolasi Kuning



IV Spesifikasi Produk Universal - Pemanas infleksibilitas

 


Nomer bagean

Suhu lumahing

dawa Jembar kekandelan Pot dhuwur / V

Rate voltase

/V

/mm /mm /mm
YD-75CL16W11T3.5-120VK 75 16 11 3.5 3750 100~120
YD-80CL16W11T3.5-220VK 80 16 11 3.5 3750 220~240
YD-105CL15W9T3.3-220VK 105 15 9 3.3 3750 100~240
YD-180CL24W15T3.3-220VK 180 24 15 3.3 3750 100~240
YD-190CL70W13T3.3-220VK 190 70 13 3.3 3750 100~240
YD-220CL60W13T3.3-220VK 220 60 13 3.3 3750 100~240
YD-220CL60W13T3.3-120VK 220 60 13 3.3 3750 100~120
YD-220CL35W10T3.3-220VK 220 35 10 3.3 3750 100~240
YD-250CL30W13T3.3-220VK 250 30 13 3.3 3750 100~240
YD-255CL48W10T3.5-220VK 255 48 10 3.5 3750 100~240
YD-255CL60W15T3.5-220VK 255 60 15 3.5 3750 100~240
YD-260CL60W13T3.3-220VK 260 60 13 3.3 3750 100~240
YD-260CL60W13T3.3-120VK 260 60 13 3.3 3750 100~120
YD-260CL24W15T3.3-220VK 260 24 15 3.5 3750 100~240
YD-260CL48W15T3.3-220VK 260 48 15 3.5 3750 100~240
YD-260CL35W6T3.3-220VK 260 35 6 3.3 3750 100~240
YD-260CL45W24T3.3-220VK 260 45 24 3.5 3750 100~240
YD-270CL70W13T3.3-220VK 270 70 13 3.3 3750 100~240

Kabar:

1) Suhu lumahing bisa dipilih antarane 50â~280â, toleransi suhu lumahing punika ± 7â biasane. Tegangan rate bisa 6V ~ 600V, AC utawa DC.

2) Kanggo nambah suhu kanthi cepet, daya pemanasan sing luwih gedhe, sawetara pelet PTC digunakake kanggo ngumpul dadi luwih gedhe.

3) Ana rong struktur insulators, siji twining film polyimide watara piring panas; liyane nutupi pipo film watara piring panas, lan banjur shrinking termal.

 

 

Ukuran V Thermistor PTC Film Isolasi Kuning

 

Nomer Dimensi. dawa Jembar kekandelan Nomer Dimensi. dawa Jembar kekandelan
  /mm /mm /mm   /mm /mm /mm
1 15 9 2.0~3.7 20 48 13 2.0~3.7
2 16 11 2.0~3.7 21 48 15 2.0~3.7
3 22 11 2.0~3.7 22 50 13 2.0~3.7
4 23 13 2.0~3.7 23 50 24 2.0~3.7
5 24 6 2.0~3.7 24 50 30 2.0~3.7
6 24 8 2.0~3.7 25 50 38 2.0~3.7
7 24 10 2.0~3.7 26 56 11 2.0~3.7
8 24 15 2.0~3.7 27 58 6 2.0~3.7
9 30 5 2.0~3.7 28 58 13 2.0~3.7
10 30 13 2.0~3.7 29 60 10 2.0~3.7
11 30 48 2.0~3.7 30 60 13 2.0~3.7
12 35 6 2.0~3.7 31 60 15 2.0~3.7
13 35 10 2.0~3.7 32 70 8 2.0~3.7
14 35 11 2.0~3.7 33 70 10 2.0~3.7
15 35 13 2.0~3.7 34 70 13 2.0~3.7
16 36 15 2.0~3.7 35 70 15 2.0~3.7
17 45 24 2.0~3.7 36 70 30 2.0~3.7
18 48 6 2.0~3.7 37 74 30 2.0~3.7
19 48 10 2.0~3.7 38 99 16 2.0~3.7

 

 

Spesifikasi Produk Universal VI - Sabuk Pemanas Fleksibilitas

 

Kabar:

1) Suhu lumahing bisa dipilih antarane 50â~100â, toleransi suhu lumahing punika ± 5â biasane. Tegangan rate bisa 6V ~ 400V, AC utawa DC. Bentuk sing dirancang pelanggan bisa uga.

2) Produk iki dirakit kanthi pirang-pirang potongan elemen pemanas PTC, kanthi tabung nyusut sing dikencengake. Bisa ditekuk. Bisa dadi dawa banget, dawane antarane 0.1 ~ 20 m, jembare antarane 6 ~ 16 mm, kekandelan antarane 2.5 ~ 3.5 mm. Iku uesd kanggo area gedhe dadi panas suhu konstan.

 


VII PTC bisa digunakake ing lapangan ing ngisor iki


a.Nyegah frostbite lan udan: njaba nyegah frostbite kanggo peralatan listrik, pipe banyu, pipe lenga, sirkuit listrik.

b. Pangatusan, humidifying: sepatu, sandhangan, teh panas fan dryer, lemari klambi, lemari buku, shoebox, moistureproof pemanas.

c. Pemanasan banyu nggodhok: reservior water heater, shower bath, liquid heater, water transflux heater, tankless shower water heater, instant water heater, footbath, telung phase voltase, multi-voltage heat tube, inrustant-withstanding, dry-operating tabung pemanas , stainless steel, titanium, 304, 316, tabung pemanas, solar, pemanas banyu energi udara, tabung pemanas panel surya.

d. Tata rambut: pengeriting rambut, sisir panas, pelurus rambut, lilin lilin, moulter, piring gelombang rambut.

e.Peternakan tetanèn: hatcher, wiji budding warmer, teh dryer, warmer kanggo kewan, iwak, tanduran.

f.Mobil, mobil motor: Pemanas udara kanggo mobil, pre-heater kanggo tank diesel, filter, pipa, pemanas kanggo karburator, pra-panas baterei, sistem pemanas kanggo mobil listrik, kendaraan energi hibrida.

g. Pemanasan, perawatan kesehatan: luwih anget kanggo tangan, sikil, rai, pinggul, luwih anget nganggo utawa tanpa kipas kanggo jedhing, kamar turu, toko, kondisi hawa, pijet, adus sauna, wamer infra merah, radiator anget nganggo banyu mlaku, lenga, luwih anget nganggo pipa lemah , luwih anget ing amben mattes.

f. Perkakas omah: pembunuh nyamuk, wesi travel, vaporator wangi parfum.

i. Mesin, alat: wesi listrik, senapan lem panas, dadi panas kanggo sensor, piring pemanasan suhu konstan kanggo PCB, lapisan film foto, capper kantong plastik, kamar pangatusan, mesin pengikat buku, peleburan plastik, oven, pemanasan kanggo udara kompres, gerbong kereta api , plating bath, teflong, 2520, 800 incoloy, tabung panas, AC lan DC dadi panas, dadi panas karo baterei lithium, daya dhuwur tabung panas, piring panas mini.

j. Panganan, ngombe: boiler lan wamer kanggo kopi, banyu ngombe, teh, anggur, susu, susu kacang kedelai, panganan, pembuat kopi lan warmer, roaster pangan, botol susu, kasus fermentasi kanggo panganan, susu acidophilus, ngombe saler otomatis, gula lan coklat leleh.

k. Uap: adus sauna, vaporator kulit, humidifier, wetting pasuryan.

o. Perawatan medis: terapi fisik, perawatan medis, pemanas utama, peralatan terapi fisik inframerah, pengering obat tanduran.

p.Liyane: saklar suhu, saklar tundha, rokok elektronik.



Hot Tags: Pelurus Rambut 7C 110V PTC Thermistor 16mm Yellow Insulating Thin Film Thermistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan