Silikon KTY81 620MM PTC Thermistor
  • Silikon KTY81 620MM PTC ThermistorSilikon KTY81 620MM PTC Thermistor
  • Silikon KTY81 620MM PTC ThermistorSilikon KTY81 620MM PTC Thermistor
  • Silikon KTY81 620MM PTC ThermistorSilikon KTY81 620MM PTC Thermistor
  • Silikon KTY81 620MM PTC ThermistorSilikon KTY81 620MM PTC Thermistor

Silikon KTY81 620MM PTC Thermistor

Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC KTY84-150-620TW digawe saka chip inti AFT-KTY84-150, sing kompatibel karo seri NXP KTY83-1KΩ. Chip soldered kanggo PTFE kabel UL1332 26AWG TS Black liwat 2.0 Tembaga strip terminal, banjur enkapsulasi dening 2.0 Teflon panas shrinkable tabung, kang kompak desin. Sugeng tuku Silicon KTY81 620MM PTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Silikon KTY81 620MM PTC Thermistor


Teflon Dilapisi Silicon PTC Thermistor Sensor Suhu KTY81 KTY83 KTY84 KTY10 620 MM

 

Deskripsi Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC

 

Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC KTY84-150-620TW digawe saka chip inti AFT-KTY84-150, sing kompatibel karo seri NXP KTY83-1KΩ. Chip soldered kanggo PTFE kabel UL1332 26AWG TS Black liwat 2.0 Tembaga strip terminal, banjur enkapsulasi dening 2.0 Teflon panas shrinkable tabung, kang kompak desin .Featured karo respon cepet, stabilitas dawa lan konsistensi apik.Ampfort Spesialisasi ing produksi "bahan silikon positif koefisien suhu termistor seri KTY lan sensor suhu" kanggo "motor nyopir lan motor kontrol", model utama yaiku KTY84-130, KTY84-150, KTY84-151, KTY84-152 sawetara spesifikasi, Dawane lan warna sensor bisa dadi disesuaikan.

 

II Aplikasi Khas Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC

 

Sensor suhu kontrol gerakan, sensor suhu lan kontrol ing drive lan motor, spindles, inverter lan sistem kontrol, etc.
peralatan kontrol otomasi industri.
Deteksi suhu piranti omah lan ganti rugi.
Sirkuit presisi lan kompensasi suhu osilator kristal.
Kompensasi suhu piranti semikonduktor silikon.
Kompensasi suhu amplifier instrumentasi.
Kompensasi suhu konverter A/D.
Kontrol timing motor mikro.
Deteksi lan kontrol suhu mobil.
Deteksi lan kontrol suhu peralatan medis.
Aplikasi termistor PTC linear uga kalebu transmisi, lenga mesin lan coolant, sistem pemanas, proteksi overheating, amplifier, pasokan listrik, transduser, telemetri, komputer, amplifier magnetik, termometri, meteorologi, regulasi suhu lan proteksi suhu sing berlebihan.

 

 

Dimensi III Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC (unit:mm)

 

Silicon KTY81 620MM PTC Thermistor 1

 

nomer seri Jeneng materi

Spesifikasi / Model

Tekstur materi

2-1. KABEL LEAD UL1332 26AWG TS Ireng (OD1.0±0.1mm) PTFE
2-2. TERMINAL 2.0 Terminal Strip tembaga  
2-3. TUBE 2.0 Teflon heat shrinkable tube  
2-4. THERMISTOR R25=580Ω±40Ω AFT-KTY84-150

 

 

IV Spesifikasi Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC

 

nomer seri

Item

Syarat Test

Min.

Nor.

Maks.

Unit

3-1. Resistance Ing 25â

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

540 580 620 Ω
3-2. Resistance Ing 100â

Ta=100±1â

PTâ¦0.1mw

950 1000 1050 Ω
3-3. Tes isolasi 100VDC 100 / / MΩ
3-4. Tes voltase tahan

1250V AC 2mA

Ing udhara isih

5 / / Sek
3-5. Kisaran Suhu Operasi / -40 / +150
3-6. Rated Saiki IN / / 2 / mA
3-7. Max Saiki Imax /     8 mA
3-8. Wektu Termal Ï Ing udhara isih / / 7 S
3-9. Faktor disipasi δ Ing udhara isih 1.5 / / mW/â
3-10. Rated Daya Pmax / / / 50 mW

 

Tabel Parameter Karakteristik V R-T saka Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC

 

Celsius Fahrenheit AFT-KTY84-150
%/(K) (Ω) (K)
MIN TYP MAX
-40 -40 0.97 294 322 350 ± 8,85
-30 -22 0.94 327 356 385 ± 8,76
-20 -4 0.91 361 392 423 ± 8.7
-10 14 0.88 397 430 463 ± 8,65
0 32 0.87 434 469 504 ± 8,61
10 50 0.85 475 512 549 ± 8,58
20 68 0.82 517 556 595 ± 8,55
25 77 0.80 540 580 620 ± 8,54
30 86 0.79 562 603 644 ± 8,53
40 104 0.78 610 653 696 ± 8.5
50 122 0.75 659 704 749 ± 8.46
60 140 0.73 711 758 805 ± 8.42
70 158 0.67 768 814 860 ± 8.37
80 176 0.63 827 873 919 ± 8.31
90 194 0.62 887 935 983 ± 8.25
100 212 0.62 950 1000 1050 ± 8.17
110 230 0.62 1011 1068 1125 ± 8,66
120 248 0.58 1077 1138 1199 ± 9.17
130 266 0.52 1148 1209 1270 ± 9,69
140 284 0.51 1215 1282 1349 ± 10.24
150 302 0.50 1279 1352 1425 ± 10.8
 

 

VI Fitur Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC
 

1. KTY84 chip sensor suhu, struktur adhedhasar prinsip resistance difusi, karo koefisien suhu linear kira-kira bener, njupuk akurasi dhuwur saka pangukuran suhu. (Temperatur owah saka -40°C dadi +180°C, lan nilai resistensi owah-owahan kira-kira linear saka kira-kira 300Ω dadi 1600Ω.)

2. KTY84 chip sensor suhu, adhedhasar "teknologi Processing kumpulan silikon", wis konsistensi produk apik lan interchangeability kuwat."

3. Chip sensor suhu KTY84, komponen utama yaiku silikon, silikon pancen stabil, saengga nduweni keandalan sing dhuwur banget lan umur layanan sing dawa banget (wis banget sithik nganti 50 taun, mbaleni karakteristike jutaan kaping kurva tetep ora owah.)

4. KTY84 chip sensor suhu, elektroda punika elektroda gabungan Ni-Sn, kang linuwih dhuwur lan solderability apik.

5. Komponen standar KTY84 yaiku struktur kemasan kaca DO-35 kanthi timbal aksial. Struktur iki tenan, kontak elektroda stabil, lan bisa digunakake ing lingkungan atos kayata suhu dhuwur, asor dhuwur lan kadhemen nemen. Penampilan kasebut standar, lan nduweni ukuran cilik lan respon cepet. kauntungan.

6. Sensor suhu KTY84 wis rangkep lan disambungake karo PTFE ndadékaké lan panas shrinkable tabung, lan bisa tahan Suhu ndhuwur 200 ° C. Resistance lan lead disambungake kanthi riveting tape tembaga.

 

 

VII Sensor Silikon Aplikasi Pancegahan saka Sensor Suhu Thermistor Silicon PTC


Dawane kabel timbal minimal sing dicocogake yaiku â¥8mm.
Ing mlengkung kabel timbal, titik mlengkung kudu luwih saka 2mm adoh saka bagean awak kaca.


Rekomendasi Pemasangan lan Penanganan

Tekanan sing berlebihan ing sensor bisa nyebabake karusakan serius. Kanggo nyegah iki, rekomendasi ing ngisor iki kudu ditindakake:
Ora ana gaya tegak kudu ditrapake ing awak
Sajrone mlengkung, timbal kudu didhukung
Mlengkung cedhak karo awak kudu ditindakake kanthi ati-ati
Pasukan aksial menyang awak bisa mengaruhi akurasi sensor lan kudu dihindari
Sensor kasebut bisa dipasang ing jarak minimal> 5 mm


Soldering lan Welding
Aja sembarang pasukan ing awak utawa ndadékaké sak, utawa mung sawise, soldering.
Aja mbenerake posisi sensor sing wis disolder kanthi nyurung, narik utawa mbengkongake awak.
Nyegah cooling cepet sawise soldering.
Kanggo soldering tangan, ngendi soyo tambah ora ing Papan sirkuit dicithak, suhu soldering kudu <300C wektu soldering <3 s lan jarak antarane awak lan titik soldering> 1,5 mm.
Kanggo solder tangan, dip, gelombang utawa solder bath liyane, dipasang ing papan sirkuit sing dicithak,
suhu soldering kudu <300C, wektu soldering <5 s lan jarak antarane awak lan titik soldering> 1,5 mm.
Jarak antarane awak lan titik welding kudu> 0,5 mm. Care kudu dijupuk kanggo mesthekake yen saiki welding tau liwat sensor.

Hot Tags: Silicon KTY81 620MM PTC Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price, Price list, Quotation