Tunggal Triple MZ6 PTC Thermistor
  • Tunggal Triple MZ6 PTC ThermistorTunggal Triple MZ6 PTC Thermistor
  • Tunggal Triple MZ6 PTC ThermistorTunggal Triple MZ6 PTC Thermistor
  • Tunggal Triple MZ6 PTC ThermistorTunggal Triple MZ6 PTC Thermistor
  • Tunggal Triple MZ6 PTC ThermistorTunggal Triple MZ6 PTC Thermistor

Tunggal Triple MZ6 PTC Thermistor

Thermistors PTC Tipe MZ6 dirancang kanggo Proteksi motor listrik lan digunakake ing saindenging jagad. Kasedhiya kanggo macem-macem produk lan uga proteksi suhu ing bagean utama ing motor listrik. Welcome to tuku Single Triple MZ6 PTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tunggal Triple MZ6 PTC Thermistor


Disesuaikan Tunggal Triple MZ6 PTC Termistor 60 ~ 180C 520mm Untuk Perlindungan Motor Listrik

 
Aku Ringkesan Saka Customized Tunggal Triple MZ6 PTC Thermistor
 
Thermistors PTC Tipe MZ6 dirancang kanggo Proteksi motor listrik lan digunakake ing saindenging jagad. Teknologi kunci kasebut dikenalake saka
Amerika Serikat ing taun 1990-an lan wis pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Kasedhiya kanggo macem-macem produk lan uga proteksi suhu ing bagean utama ing motor listrik. Contone, termistor PTC dipasang ing belitan stator motor listrik telung fase. Nalika suhu Stator nduwurke tumpukan motor listrik nganti suhu bahan insulasi bahan terisolasi, resistance PTC Thermistors wil munggah ing wektu sing padha. wangun motor listrik kang burned metu.
 



II Fitur Saka Tunggal Triple MZ6 PTC Thermistor
 
* Termistor ptc tipe Mz6 Kanggo Proteksi Motor Listrik miturut standar internasional DN440S1 / DIN44S0S>
* Ukuran chip cilik (ukuran: 1.8X0.6mm)
* Respon cepet
* Rampung sereis kasedhiya
* pagelaran stabil
* Dipercaya kanggo nggunakake dangu
* Utamane yen ora ana fase bisa nanggapi kanthi cepet kanggo nglindhungi motor listrik uga.
 


III Kurva R-T inti tunggal dan Dimensi Termistor PTC Triple Tunggal MZ6 (mm)
 
Single Triple MZ6 PTC Thermistor 1
Ing -20â nganti TK-20â,Râ¤0.25kΩï¼
Ing TK-5â,Râ¤0.55kΩï¼
Ing TK+5â,Râ¥1.33kΩï¼
Ing TK+15â,Râ¥4kΩ.
 
 
IV Spesifikasi Teknis Termistor PTC Triple Tunggal MZ6 Disesuaikan

 

Spesifikasi Teknis PTC Tunggal Telung PTC Unit
Tegangan kerja maksimal Umax 30 30 V
Normal nggunakake voltase V â¤2.5 â¤2.5 V
Dirating suhu tumindak Tk 60~180 60~180
Tk toleransi   ±5 ±5
Tk bisa diulang â³T ± 0,5 ± 0,5

Resistance ing suhu normal
T=25±1â(Vâ¤2.5V)

R25 â¤100 â¤300 Ω

resistance PTC ing sawetara
suhu (Vâ¤2.5V)

TK-5â â¤550 â¤1650 Ω

resistance PTC ing sawetara
suhu (Vâ¤2.5V)

Tk+5â â¥1330 â¥3990 Ω

resistance PTC ing sawetara
suhu (Vâ¤2.5V)

Tk+15â â¥4 â¥12 KΩ
-20â~Tk-20â   â¤250 â¤750 Ω
Tk wektu reaksi Td <5 <5 S
Kekuwatan insulasi V 2.5 2.5 KV
Suhu panyimpenan maksimum T1 maks 125 125
Suhu panyimpenan minimal T1 min -25 -25
Warna kabel timah Deleng kode warna-warni ing ngisor iki
Bobot Wt 2 3.5 g

 
 
V Warna Coding (Kanggo ratings suhu beda) Saka Thermistor PTC Triple Tunggal MZ6 Customized
 
Single Triple MZ6 PTC Thermistor 2
Kabel kuning digunakake ing antarane termistor jejer.
 
 
VI Instruksi Operasi saka Thermistor PTC Triple Single MZ6 Customized


Motor listrik kanthi pangkat insulasi sing beda-beda milih termistor suhu Tk sing beda, parameter kasebut ditampilake ing tabel ing ngisor iki (mung referensi).

Peringkat insulasi motor listrik Suhu Kerja winates Thermistor (TK)
Y 90 80~85â
A 105 95~100â
E 120 110~115â
B 130 120~125â
F 155 145~150â
H 180 170~175â
C Ndhuwur 180 Ndhuwur 180

 
 
VII Wigati kanggo soyo tambah Saka Customized Tunggal Triple MZ6 PTC Thermistor
 
Single Triple MZ6 PTC Thermistor 3
1. Lebokake kabel ing slot kabel nduwurke tumpukan motor, nggawe rapi, banjur pasang termistor PTC ing kumparan motor (kaya sing ditampilake ing gambar). 2.White soyo tambah, aja hard ngalahake utawa pencet area sensing termistor amarga wedi yen struktur presisi internal prodhuk bisa rusak.3. Nalika soyo tambah, aja arang banget narik baris metu prodhuk amarga wedi yen baris metu bisa ditarik apart.4. Sadurunge nyambungake, maca informasi teknis babagan modul kontrol suhu PTC (mantan GRB motor overheat protector) kanggo wedi sing termistor bisa rusak. 5.Sambungake garis metu kanthi aman ing posisi sambungan sing ditemtokake.
 
 
Kesalahan VIII lan Ukuran Saka Thermistor PTC Triple Tunggal MZ6 sing Disesuaikan

 

risak alesan Ngukur
Nilai resistance dhuwur banget (ukuran resistance saka garis metu dening Ohm band saka AVO meter, Nilai resistance baris siji luwih saka 100⦠ing 25â)

1. Timbal saka termistor mbukak dalan utawa ana ing kontak ala.
2. Thermistor rusak.

1. Priksa timbal termistor apa mbukak utawa ora, utawa ing kontak ala 2. Ganti themistor
Nilai resistance dhuwur banget (ukuran resistance saka garis metu dening Ohm band meter AVO, Nilai resistance baris siji luwih saka 20⦠ing 25â)

1.Timbal termistor ana ing sirkuit cendhak; 2. Thermistor rusak
 

Priksa timbal termistor ana ing sirkuit cendhak utawa ora, lan sambungake. 2, Ganti termistor
 

Kadang dadi Normal, Kadang dadi abormal,

1.Timbal termistor ana ing kontak ala; 2. Thermistor rusak
 

Sambungake timbal saka termistor lan kirim naleni tightly.
2. Ganti termistor

 

 

VIII Aplikasi Sensor Motor Termistor PTC


· Proteksi termal nduwurke tumpukan ing motor listrik.
· Watesan ngawasi suhu.
· Unit relay PTC.
· Elektronika Industri.
· Sumber daya.
· Pangolahan data elektronik.
· Mesin peralatan listrik.

Hot Tags: Single Triple MZ6 PTC Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price, Price list, Quotation