150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu
  • 150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu
  • 150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu
  • 150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu
  • 150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu

150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu

Seri WMZ41 nduweni kisaran suhu kerja sing wiyar, umur layanan sing dawa, hemat energi, emisivitas inframerah sing dhuwur, suhu konstan otomatis, tegangan kerja sing amba lan linuwih. Sistem Pemanasan Listrik kanggo wiwitan suhu rendah kanggo mobil lan motor, pemanasan tambahan kanggo Piranti Medis, produk baking / pangatusan, peralatan omah (air conditioner, pemanas udara, pengering rambut, pemanas banyu, lsp.), alat elektronik (solder listrik). wesi, bedhil hawa panas, lsp). Welcome to tuku 150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Suhu Sensor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Sensor Suhu


Custom Made Square Circular Chip Febrile PTC Thermistor WMZ41 Kanggo Heat Air Gun Pemanasan

 

I Umum saka Custom Made Square Circular Chip Febrile PTC Thermistor

 

Seri WMZ41 nduweni kisaran suhu kerja sing wiyar, umur layanan sing dawa, hemat energi, emisivitas inframerah sing dhuwur, suhu konstan otomatis, tegangan kerja sing amba lan linuwih. Sistem Pemanasan Listrik kanggo wiwitan suhu rendah kanggo mobil lan motor, pemanasan tambahan kanggo Piranti Medis, produk baking / pangatusan, peralatan omah (air conditioner, pemanas udara, pengering rambut, pemanas banyu, lsp.), alat elektronik (solder listrik). wesi, bedhil hawa panas, lsp).

 

II Part Numbering saka Custom Made Square Circular Chip Febrile PTC Thermistor

 

â´ Seri: WMZ41

âµ Profil Chip: Chip A-Square, chip B-Circular

ⶠCurie Temp.:50 - 50â 75 - 75â 85 - 85â 105 - 105â 120 - 120â

â· Ukuran Chip: 1225S:â 12.0*2.5 241025S: L24*W10*T2.5

⸠Rintangan Daya Nol Nilai RN: 102- 1Q 4R7-4.7Q 15R-15Q 101-100Q

â¹ Toleransi saka Resistance: V - 25% M - 20% K - 10%

⺠Tegangan Rated V220 : 220V V007: 7V V024:24V V012:12V

 

 

III TABEL SPESIFIKASI Kripik Persegi Custom Made Square Circular Chip Febrile PTC Thermistor

 

150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Temperature Sensor 1

Ora.

Ukuran

operate

Tegangan (V)

Maks

mlebu

saiki (A)

Maks

lumahing

Suhu (â)

L (mm) W (mm) T (mm)
1 24 8 2.0-3.0 12~240 4

+60~300

Bisa disesuaikan

miturut customer

syarat

2 24 10 2.0-3.0
3 24 13 2.0-3.0
4 24 15 2.0-3.0
5 30 6 2.0-3.0
6 30 8 2.0-3.0
7 30 10 2.0-3.0
8 30 13 2.0-3.0
9 30 15 2.0-3.0
10 35 6 2.0-3.0
11 35 8 2.0-3.0
12 35 10 2.0-3.0
13 35 13 2.0-3.0
14 35 15 2.0-3.0

Cathetan: Spesifikasi khusus bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

 

 

IV TABEL SPESIFIKASI Kripik Edaran Custom Made Square Circular Chip Febrile PTC Thermistor

 

150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Temperature Sensor 2

 

Ora.

Ukuran

operate

Tegangan

(V)

Maks

mlebu

saiki

(A)

Maks

lumahing

Temp

(°C)
D (mm) T (mm)
1 07 2.0-3.0 12~240 4

+60~300

å¯æ ¹æ®å®¢æ·è¦æ±å®å¶

2 09 2.0-3.0
3 010 2.0-3.0
4 012 2.0-3.0
5 014 2.0-3.0
6 016 2.0-3.0
7 020 2.0-3.0

Cathetan: Spesifikasi khusus bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

 

 

V Advantage saka Custom Made Square Circular Chip Febrile PTC Thermistor

1. Lembaran aluminium kanthi pemanasan cepet luwih kompak lan luwih efisien.
2. Ikatan sing sehat, ramah lingkungan, tanpa lem luwih sehat.
3. Daya tahan Ultra-dawa tanpa oksidasi, umur layanan nganti 6000 jam.
4. Efisiensi termal saka pemanas PTC dhuwure 99%.

 

 

VI Aplikasi Utama The Custom Made Square Circular Chip Febrile PTC Thermistor


Kondhisi hawa, tirai hawa panas, dehumidifier, pengering, pengering, pemanas, Yuba, mobil, lan liya-liyane kudu nyedhiyakake hawa sing anget ing peralatan kasebut.

Hot Tags: 150 DEG Square Chip Circular 100OHM PTC Thermistor 24mm PTC Temperature Sensor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan