3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor
  • 3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor
  • 3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor
  • 3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor
  • 3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor

3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor

Cangkang aluminium. Gampang banget pas, suhu konstan, safety, suwene suwe. Pemanas PTC cocok banget ing suhu 260â. Perkakas utama: pelurus rambut, curler rambut (crimper), pemanas leleh lilin, humidifier, ketel banyu, warmer cair, warmer kopi, pemanas lapisan polimer, pistol lem panas, extruder coklat. Sugeng tuku 3.5K 30MM Plastik Resin Coating PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

3.5K 30MM Lapisan Resin Plastik PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Termistor


Aluminium Keramik Plastik Resin Coating Shell Thermistor PTC Heater untuk Wax Melting Heater

 

Sawetara conto panggunaan
1) Cangkang aluminium. Gampang banget pas, suhu konstan, safety, suwene suwe. Pemanas PTC cocok banget ing suhu 260â. Perkakas utama: pelurus rambut, curler rambut (crimper), pemanas leleh lilin, humidifier, ketel banyu, warmer cair, warmer kopi, pemanas lapisan polimer, pistol lem panas, extruder coklat. Pemanas cangkang aluminium liyane, kayata pemanas banyu, pemanas diesel, pemanas udara, pelurus rambut, crimper rambut, deleng kaca liyane ing situs web iki.

2) Cangkang Keramik. Iku cocok banget kanggo daya kurang lan 50 ~ 250â, Perkakas utama: nyamuk destroyer, aroma emanater, massager, straightener rambut.


Katrangan

 

Konfigurasi liyane ditampilake ing gambar âManeka warna cangkang aluminiumâ

Jinis Khusus keunggulan kekirangan liyane
Cangkang aluminium Cangkang aluminium, kanthi kabel lan film insulasi Tumindak panas sing cepet, daya gedhe Nihan iku konduktor listrik, bisa mengaruhi sirkuit; iku ora bisa cilik banget ing akeh Cocog kanggo pemanasan cair, pemanasan udara, pemanasan permukaan
Cangkang Keramik Cangkang keramik, kanthi kabel lan insulasi keramik Biaya murah, akeh cilik, cangkang insulasi Ora cocok kanggo daya gedhe, gampang kokain Cocog kanggo akeh banget cilik, kurang daya
Cangkang plastik Cangkang plastik, kanthi kabel lan insulasi plastik Biaya murah, akeh cilik, cangkang insulasi Ora cocok kanggo daya gedhe, lan suhu dhuwur Cocog kanggo akeh banget, bisa dipasang ing papan sirkuit
Cangkang lapisan resin Lapisan resin, kanthi kabel, isolasi resin Biaya murah, akeh cilik, cangkang insulasi Daya cilik banget, konduksi panas sing ala, mung suhu sing sithik Cocog kanggo akeh banget, bisa dipasang ing papan sirkuit
Pemanas karo pengontrol suhu Kanthi pengontrol suhu kanggo ngontrol suhu obyek pemanasan suhu obyek dadi panas bisa ± 2â akurasi Biaya dhuwur, akeh gedhe, struktur luwih rumit Cocog kanggo ngontrol suhu ing sawetara cilik

 

 

Kabar ing piranti.
1) Sawise diuripake, daya panas dhisikan gedhe, banjur suda, pungkasane dadi ajeg. Daya steady state gumantung ing kahanan piranti. Luwih cepet konduksi panas, sing luwih dhuwur yaiku daya stabil; luwih dhuwur yaiku suhu permukaan, luwih dhuwur yaiku daya steady state.
2) Suhu permukaan PTC bisa dikontrol dhewe, sirkuit kontrol lan sirkuit proteksi bisa uga diilangi ing pirang-pirang peralatan.
3) Suhu lumahing mundhak (utawa sudo) bab 8â, nalika voltase diwenehake mundhak (utawa sudo) 2 wektu.
4) Produk PTC kita dipercaya, tuwa, nanging yen dipasang kanthi ora bener, produk pungkasan bisa uga longgar, daya utawa suhu bisa uga ora stabil.
5) sambungan podo perlu kanggo loro utawa luwih sambungan PTC.

 

 

produk saiki

 

Cangkang aluminium unsur pemanas suhu konstan.



Nomer bagean

Suhu lumahing

dawa Jembar kekandelan Pot dhuwur / V Tegangan Rated/V
/mm /mm /mm
LG-70CL30W21T6.8-220V1 70 30 21 6.8 3750 100~240
LG-100CL40W25T6.8-12V1 100 40 25 6.8 1500 6~12
LG-135CL30W21T6.8-220V1 135 30 21 6.8 3750 100~240
LG-135CL31.5W40T7-220V1 135 31.5 40 7 3750 100~240
LG-140CL320W40T7-220V1 140 320 40 7 3750 100~240
LG-145CL31.5W20T5.5-220V1 145 31.5 20 5.5 3750 100~240
LG-210CL40W25T6.8-36V1 210 40 25 6.8 1500 12~36

Kabar:
1) Suhu lumahing bisa dipilih antarane 50â~280â. Tegangan rate bisa 6V ~ 600V, AC utawa DC.
2) Toleransi suhu permukaan biasane ± 7â.
3) Bentuk sing dirancang pelanggan bisa uga. Ukuran lan foto cangkang aluminium sing ana ditampilake ing ngisor iki.
4) Kanggo pelurus rambut PTC, curler, pemanas banyu, pre-heater diesel, bukak kaca liyane ing situs web iki.

 

 

Cangkang aluminium saiki

 

Macem-macem jinis cangkang aluminium kanggo ngrakit pemanas PTC ditampilake ing gambar ing ngisor iki.

Ana macem-macem wujud lan ukuran, kajaba gambar. Hubungi sales kita kanggo informasi rinci.

Cangkang keramik PTC unsur pemanas

 

Nomer bagean

Suhu lumahing

dawa

/mm

Jembar

/mm

kekandelan

/mm

dhuwur Rate
Pot / V voltase / V
TK-50CL35W20T7-220V1 50 35 20 7 3750 100~240
TK-50CL50W25T7-220V1 50 50 25 7 3750 100~240
TK-50CL50W25T7-24V1 50 50 25 7 1500 6~24
TK-100CL35W20T7-220V1 100 35 20 7 3750 100~240
TK-100CL50W25T7-220V1 100 50 25 7 3750 6~24
TK-100CL12W8T6-24V1 100 12 8 6 1500 100~240
TK-200CL35W20T7-220V1 200 35 20 10 3750 100~240
TK-200CL50W25T7-220V1 200 90 28 10 3750 100~240
TK-200CL12W8T6-24V1 200 12 8 6 1500 6~24

 

 

Pemanas PTC kanthi pengontrol suhu


Cangkang aluminium, unsur pemanas cangkang keramik bisa dikontrol dening pengontrol suhu. Siji jinis yaiku jinis kontrol suhu, suhu sing dibutuhake bisa disetel dening pelanggan lan dikontrol dhewe. Jinis liyane yaiku jinis pangaturan voltase, voltase sing ditrapake bisa diatur luwih murah utawa luwih dhuwur, banjur suhu bakal luwih murah utawa luwih dhuwur.

Kabar:

1) Suhu lumahing bisa dipilih antarane 50â~280â. voltase rate punika 220VAC;

 

 

Cangkang plastik unsur pemanas PTC

 

Model

lumahing

suhu / â

dawa

/ mm

Jembar

/ mm

kekandelan

/ mm

Ditrapake

voltase / V

HI pot / V Daya / W
SK-50CL10W7T4-220V1 50 10 7 4 220 1500 0.1~0.3
SK-50CL10W7T4-12V1 50 10 7 4 12 1500 0.1~0.3
SK-80CL10W7T4-220V1 80 10 7 4 220 1500 0.1~0.3
SK-80CL10W7T4-12V1 80 10 7 4 12 1500 0.1~0.3
SK-100CL10W7T4-220V1 100 10 7 4 220 1500 0.2~0.5
SK-100CL10W7T4-12V1 100 10 7 4 12 1500 0.2~0.5

 

 

Kabar:
1) Suhu lumahing bisa dipilih antarane 50â~120â. Tegangan rate bisa 6V ~ 400V, AC utawa DC.
2) Toleransi suhu permukaan biasane ± 7â.

 

PTC bisa digunakake ing lapangan ing ngisor iki

 

a. Nyegah frostbite lan udan: njaba nyegah frostbite kanggo peralatan listrik, pipa banyu, pipa lenga, sirkuit listrik.

b. Pangatusan, humidifying: sepatu, sandhangan, teh panas fan dryer, lemari klambi, lemari buku, shoebox, moistureproof pemanas.

c. Pemanasan banyu nggodhok: reservior water heater, shower bath, liquid heater, water transflux heater, tankless shower water heater, instant water heater, footbath, telung phase voltase, multi-voltage heat tube, inrustant-withstanding, dry-operating heat tube, stainless baja, titanium, 304, 316, tabung pemanas, solar, pemanas banyu energi udara, tabung pemanas panel surya.

d. Tata rambut: pengeriting rambut, sisir panas, pelurus rambut, lilin lilin, moulter, piring gelombang rambut.

e. Peternakan sapiturute: penetasan, wiji budding warmer, teh dryer, warmer kanggo kewan, iwak, tanduran.

f. Mobil, mobil motor: Pemanas udara kanggo mobil, pra-panas kanggo tank diesel, filter, pipa, pemanas kanggo karburator, pra-panas baterei, sistem pemanas kanggo mobil listrik, kendaraan energi hibrida.

g. Pemanasan, perawatan kesehatan: luwih anget kanggo tangan, sikil, rai, pinggul, luwih anget nganggo utawa tanpa kipas kanggo jedhing, kamar turu, toko, kondisi hawa, pijet, adus sauna, wamer infra merah, radiator anget nganggo banyu mlaku, lenga, luwih anget nganggo pipa lemah , luwih anget ing amben mattes.

f. Perkakas omah: pembunuh nyamuk, wesi travel, vaporator wangi parfum.

i. Mesin, alat: wesi listrik, senapan lem panas, dadi panas kanggo sensor, piring pemanasan suhu konstan kanggo PCB, lapisan film foto, capper kantong plastik, kamar pangatusan, mesin pengikat buku, peleburan plastik, oven, pemanasan kanggo udara kompres, gerbong kereta api , plating bath, teflong, 2520, 800 incoloy, tabung panas, AC lan DC dadi panas, dadi panas karo baterei lithium, daya dhuwur tabung panas, piring panas mini.

j. Panganan, ngombe: boiler lan wamer kanggo kopi, banyu ngombe, teh, anggur, susu, susu kacang kedelai, panganan, pembuat kopi lan warmer, roaster pangan, botol susu, kasus fermentasi kanggo panganan, susu acidophilus, ngombe saler otomatis, gula lan coklat leleh.

k. Uap: adus sauna, vaporator kulit, humidifier, wetting pasuryan.

o. Perawatan medis: terapi fisik, perawatan medis, pemanas utama, peralatan terapi fisik inframerah, pengering obat tanduran.

p. Liyane: saklar suhu, saklar tundha, rokok elektronik.

Hot Tags: 3.5K 30MM Plastik Resin Coating PTC Koefisien Suhu Positif Pemanas Thermistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan