0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor
  • 0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor
  • 0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor
  • 0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor
  • 0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor

0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor

Ampfort Superior seri SMD PTC termistor nggunakake bahan keramik luwih homogen, kang mbisakake kanggo nuduhake kinerja banget ing tes linuwih lan reflow lan gelombang-soldered ing suhu nganti 280 ° C. Sugeng tuku 0805 Keramik 470 OHM 50% lumahing Gunung termistor 0603 32V SMD PTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Termistor


Permukaan Gunung CPTC Keramik PTC Termistor 0603 470 OHM 50% Limit Sensor Suhu

Deskripsi The 0805 Keramik SMD PTC Thermistors


Termistor Ampfort Superior seri SMD PTC nggunakake bahan keramik sing luwih homogen, sing ngidini dheweke nampilake kinerja sing apik banget ing tes linuwih lan reflow lan soldered gelombang ing suhu nganti 280 ° C. Amarga sifat kasebut, dheweke nduweni kualifikasi adhedhasar AEC-Q200 Rev-C lan nyukupi syarat sing ketat kanggo digunakake ing aplikasi elektronik otomotif sing ngalami owah-owahan suhu sing kerep lan cepet.



IIFitur The 0805 Keramik SMD PTC Thermistors


* Rentang suhu respon: 70 ° C nganti 145 ° C kanthi langkah 10 K
* Cocog kanggo reflow lan gelombang solder nganti 280 ° C
* Kualifikasi kanggo AEC-Q200 Rev-C
* RoHS tundhuk

* Kualifikasi adhedhasar AEC-Q200 Rev-D

* Reflow mung solder

* Disertifikasi kanggo IEC 60738-1 lan IEC 60730-1, lampiran J15 lan J17

* Tanggepan sing cepet lan dipercaya

* Persetujuan UL kanggo UL1434

* Terminasi kaleng tanpa timah



III Aplikasi The 0805 Keramik SMD PTC Thermistors


Aplikasi sing bisa digunakake kanggo sensor watesan suhu iki yaiku pasokan listrik kayata konverter AC/DC lan DC/DC, pangisi daya lan bungkus baterei, utawa ballast lampu. The SMD PTC termistor uga bisa digunakake ing pengontrol penggemar notebook supaya suhu kritis. Ing elektronik otomotif, cocok kanggo aplikasi kayata pemantauan suhu sistem lampu berbasis LED.

* Kualifikasi adhedhasar AEC-Q200 rev. D

* Cocog kanggo reflow soldering

* Cocog kanggo aliran soldering mung kanggo jinis karo kode pesenan pungkasan ing A562

* Tanggepan sing cepet lan dipercaya

* Kompatibel karo RoHS

* Persetujuan UL kanggo UL1434 Certified sesuai karo IEC 60738-1 lan IEC 60730-1; Lampiran J15 lan J17

* Terminasi bebas timah (kaleng) kanggo ukuran kasus EIA 0603 lan 0805

* Keramik bebas timah kanggo ukuran kasus EIA 0603 lan 0805

* Proteksi suhu liwat komponen daya

* Konverter DC / DC

*SMP

* Notebook

* Perkakas omah

* Dimmer

* Ballast elektronik

* Elektronika otomotif

* Proteksi sekunder saka paket baterei



IV Spesifikasi Termistor PTC Keramik SMD 0805


P/N Suhu Curie Suhu sensing (4.7kΩ) Tegangan sing diidini Resistance (25â) Suhu Operasi
(â) (â) (V) (Ω) (â)
CPS0805X471Q120 120 135±5â 32 470±50% -20ï½150
CPS0805X471Q110 110 125±5â 32 470±50% -20ï½140
CPS0805X471Q100 100 115±5â 32 470±50% -20ï½130
CPS0805X471Q090 90 105±5â 32 470±50% -20ï½120
CPS0805X471Q080 80 95±5â 32 470±50% -20ï½110
CPS0805X471Q070 70 85±5â 32 470±50% -20ï½100



Ukuran V The 0805 Keramik SMD PTC Thermistors



Kurva VI R-T (Khas) Termistor PTC Keramik SMD 0805

 


Hot Tags: 0805 Keramik 470 OHM 50% Surface Mount Termistor 0603 32V SMD PTC Thermistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaiake, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah , Price, dhaftar Price, Penawaran