1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor
  • 1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor
  • 1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor
  • 1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor
  • 1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor

1% 3380K 1005 Metrik SMD NTC Termistor Pengisi Daya Baterai 10K OHM Termistor

Termistor NTC minangka kristal termal semikonduktor keramik sing disinter saka macem-macem oksida logam utamane mangan, kobalt lan nikel. Iku arang banget sensitif kanggo owah-owahan suhu. Resistance nol daya beda-beda gumantung karo suhu awak. Minangka suhu mundhak, nilai resistance sudo exponentially, lan koefisien suhu minangka dhuwur minangka (3 ~ 6% / â). Owah-owahan suhu cilik bakal nyebabake owah-owahan nilai resistensi gedhe. Sugeng tuku 1% 3380K 1005 Metric SMD NTC Thermistor Battery Chargers 10K OHM Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1005 Metrik SMD NTC Thermistor 0402 10kOhms 1% 3380K Kanggo Pengisi Daya Baterai
 
Deskripsi Thermistor SMD NTC 0402
 
Termistor NTC minangka kristal termal semikonduktor keramik sing disinter saka macem-macem oksida logam utamane mangan, kobalt lan nikel. Iku arang banget sensitif kanggo owah-owahan suhu. Resistance nol daya beda-beda gumantung karo suhu awak. Minangka suhu mundhak, nilai resistance sudo exponentially, lan koefisien suhu minangka dhuwur minangka (3 ~ 6% / â). Owah-owahan suhu cilik bakal nyebabake owah-owahan nilai resistensi gedhe. Miturut kurva suhu resistensi R-T termistor, nilai resistensi sing tepat saben titik suhu bisa diukur. Ing sirkuit, suhu bisa digital corresponded liwat Nilai resistance kanggo pangukuran suhu lan kontrol.AMPFORT termistor duwe pancet wektu termal kurang kang asil ing tingkat dhuwur banget saka owah-owahan resistance kanggo kanthi akurat trek suhu.
 
 
II Fitur Thermistor SMD NTC 0402
 
1. Solderability banget lan stabilitas dhuwur ing lingkungan
2. stabilitas tuwa wektu sing apik banget
3. Akurasi dhuwur ing resistance lan B-konstan
4. Reflow soldering bisa
5. Timbal ora ana ing prodhuk.
6. Diakoni dening UL / cUL
 


 
III Aplikasi Thermistor SMD NTC 0402
 
Sensasi suhu, pangayoman lan ganti rugi ing aplikasi industri, telekomunikasi lan konsumen. Tuladhane yaiku:
⢠Pangisi daya baterei
⢠Supplier daya
⢠Peralatan kantor
⢠Kompensasi LCD
⢠Hiburan ing mobil
 
 
Gambar Dimensi IV Thermistor SMD NTC 0402 (unit: mm)
 
1% 3380K 1005 Metric SMD NTC Thermistor Battery Chargers 10K OHM Thermistor 1
 


Aplikasi sampel V: Deteksi suhu lan ganti rugi suhu kanggo smartphone lan tablet
 
Akeh termistor NTC digunakake ing smartphone lan tablet kanggo deteksi suhu lan ganti rugi suhu.
Gambar 1: Deteksi suhu utama lan aplikasi kompensasi suhu termistor NTC ing smartphone lan tablet
1% 3380K 1005 Metric SMD NTC Thermistor Battery Chargers 10K OHM Thermistor 2
 
Sirkuit dhasar yaiku sirkuit pamisah voltase kanthi termistor NTC lan resistor tetep sing disambungake kanthi seri. Nilai resistensi termistor NTC sing diselehake ing cedhak bagean ngasilake panas kayata CPU utawa modul daya mudhun kanthi mundhake suhu lan ngganti voltase output sirkuit pamisah voltase.
Owah-owahan iki dikirim menyang mikrokontroler kanggo miwiti tumindak ganti rugi suhu lan nglindhungi komponen sirkuit saka overheating.
Fig. 2: sirkuit dhasar kanggo deteksi suhu lan rugi suhu
 
1% 3380K 1005 Metric SMD NTC Thermistor Battery Chargers 10K OHM Thermistor 3
 


VI Parameter Tekno Utama (ing udara statis) Termistor SMD NTC 0402
 

P/N

Resistance (25â)
(kΩ)

Nilai B(25/50â)(K) Nilai B(25/85â)(K) Idin
Arus Operasi(25â)(mA)
Dissipation
Faktor (mW/â)
Wektu Termal
konstan (s)
QN0402X102F3450FB 1.0 3450±1% 3500 1.00
  1. 0

<3

QN0402X152F3950FB 1.5 3950±1% 3987 0.81
QN0402X222F3450FB 2.2 3450±1% 3500 0.67
QN0402X222F3950FB 2.2 3950±1% 3987 0.67
QN0402X332F3450FB 3.3 3450±1% 3500 0.55
QN0402X332F3950FB 3.3 3950±1% 3987 0.55
QN0402X472F3500FB 4.7 3500±1% 3545 0.46
QN0402X472F3950FB 4.7 3950±1% 3987 0.46
QN0402X682F3500FB 6.8 3500±1% 3545 0.38
QN0402X682F3950FB 6.8 3950±1% 3987 0.38
QN0402X103F3380FB 10 3380±1% 3435 0.31
QN0402X103F3900FB 10 3900±1% 3935 0.31
QN0402X153F3950FB 15 3950±1% 3987 0.25
QN0402X223F3950FB 22 3950±1% 3987 0.21
QN0402X333F4050FB 33 4050±1% 4100 0.17
QN0402X473F4050FB 47 4050±1% 4100 0.14
QN0402X473F4485FB 47 4485±1% 4545 0.14
QN0402X493F3937FB 49.1 3937±1% 3973 0.13
QN0402X503F4100FA 50 4050 4100±1% 0.13
QN0402X683F4150FB 68 4150±1% 4210 0.12
QN0402X683F4485FB 68 4485±1% 4545 0.12
QN0402X104F4250FB 100 4250±1% 4310 0.10
QN0402X104F4360FB 100 4360±1% 4403 0.10
QN0402X104F4485FB 100 4485±1% 4545 0.10
QN0402X154F4500FB 150 4500±1% 4582 0.08
QN0402X224F3950FB 220 3950±1% 3987 0.06
QN0402X224F4250FB 220 4250±1% 4310 0.06
QN0402X224F4500FB 220 4500±1% 4582 0.06
QN0402X334F3950FB 330 3950±1% 3987 0.05
QN0402X334F4500FB 330 4500±1% 4582 0.05
  1. 0

<3

QN0402X474F4000FB 470 4000±1% 4045 0.04
QN0402X474F4500FB 470 4500±1% 4582 0.04
QN0402X684F4100FB 680 4100±1% 4135 0.03
QN0402X684F4500FB 680 4500±1% 4582 0.03

 
 
VII Kaluwihan Saka SMD NTC Thermistor 0402
 
Termistor NTC minangka unsur resistor sensitif suhu nggunakake keramik semikonduktor kanthi koefisien suhu negatif (NTC). Tegese resistensi mudhun kanthi eksponensial kanthi suhu mundhak. Sing luwih curam kurva RT, sing luwih gedhe owah-owahan ing resistance ing sawetara suhu tartamtu. Kanthi properti iki, asring digunakake minangka sensor suhu lan uga digunakake minangka piranti proteksi suhu kanggo tujuan kayata pangukuran suhu lan ganti rugi suhu.
 


VIII Pitakonan sing Sering Ditakoni


Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.
P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China
P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.
Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.
P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.
P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.
P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina
P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

Hot Tags: 1% 3380K 1005 Metric SMD NTC Thermistor Battery Chargers 10K OHM Thermistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Harga, Daftar Harga, Kutipan