100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio
  • 100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio
  • 100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio
  • 100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio
  • 100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio

100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio

· Konstruksi Outlook: A-radial timbal resin epoxy wangun ditutupi, B-logam tag wangun lug.
· Kasus logam jinis skru utawa konstruksi liyane bisa digawe miturut panyuwunan pelanggan.
· PTC termistor Proteksi suhu 60C kanggo 130C. 60C, 70C, 80C, 90C, 100C, 110C, 120C, 130C.
· Cepet respon. Sugeng rawuh kanggo tuku 100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Suhu Sensor Kanggo Amplifier Audio saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio


Braket Fixed U Frame PTC Thermistor 60C Batas Sensor Suhu Kanggo Amplifier Audio

 

Fitur Sensor Suhu Watesan Termistor PTC


· Konstruksi Outlook: A-radial timbal resin epoxy wangun ditutupi, B-logam tag wangun lug.
· Kasus logam jinis skru utawa konstruksi liyane bisa digawe miturut panyuwunan pelanggan.
· PTC termistor Proteksi suhu 60C kanggo 130C. 60C, 70C, 80C, 90C, 100C, 110C, 120C, 130C.
· Respon cepet.
· Stabilitas dawa.
· Ukuran cilik, trep kanggo instalasi.
· Ora perlu direset sawise proteksi.


B Dimensi Bracket Fixed U Frame PTC Thermistor



C Pertunjukan Listrik Bracket Fixed U Frame PTC Thermistor

 

Item

Tegangan maks

(V)

Titik Curie (â) Penginderaan suhu (â)

Resistance nalika suhu ing 25â

(Maks) (ohm)

Resistance nalika suhu sensing ing -10 â(Max) Rintangan suhu sensor (Min)
MZ3-40C100RM60T 16 40 60 100 330ohm 470ohm
MZ3-50C100RM70T 16 50 70 100 330ohm 470ohm
MZ3-60C100RM80T 16 60 80 100 330ohm 470ohm
MZ3-70C100RM90T 16 70 90 100 330ohm 470ohm
MZ3-80C100RM100T 16 80 100 100 330ohm 470ohm
MZ3-90C100RM110T 16 90 110 100 330ohm 470ohm
MZ3-100C100RM120T 16 100 120 100 330ohm 470ohm
MZ3-40C330RM60T 16 40 60 330 1,5k om 2,2k om
MZ3-50C330RM70T 16 50 70 330 1,5k om 2,2k om
MZ3-60C330RM80T 16 60 80 330 1,5k om 2,2k om
MZ3-70C330RM90T 16 70 90 330 1,5k om 2,2k om
MZ3-80C330RM100T 16 80 100 330 1,5k om 2,2k om
MZ3-90C330RM110T 16 90 110 330 1,5k om 2,2k om
MZ3-100C330RM120T 16 100 120 330 1,5k om 2,2k om

 

 

D PTC Thermistors kanggo Overheat Sensing Protection Conto Circuit


 

E PTC Thermistors Watesan Suhu Sensor kanggo Aplikasi Industrial


Termistor PTC bisa digunakake kanthi efektif kanggo ndeteksi apa watesan suhu ing peralatan industri, cairan, lsp, wis ngluwihi.
Thermistor PTC dipasang ing kontak termal karo medium sing kudu direksa saka overheating.
Nalika watesan suhu dirating medium wis tekan, resistance termistor PTC mundhak dumadakan.
Ing sambungan karo unit kontrol, sinyal iki bisa digunakake kanggo otomatis ngalih sumber daya saka mbukak.



F Aplikasi Khas termistor PTC Sensor Watesan Suhu


· Watesan pangukuran suhu aplikasi elektronik industri.
· Pasokan daya, ngalih sumber daya.
· Peralatan omah, kayata mesin cuci piring, mesin cuci, mesin nyetrika, kompor listrik, lsp.
· Pengolahan data elektronik lan teknik komunikasi (konverter DC/DC).
· Motor windings overheating Proteksi.
· Elektronika otomotif.
· Heatsink semikonduktor, panel enclosure, transistor winates suhu.
· Aplikasi cahya.

Hot Tags: 100 Ohm 60C PTC Thermistor 16V PTC Suhu Sensor Kanggo Amplifier Audio, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan