100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C
  • 100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C
  • 100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C
  • 100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C
  • 100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C

100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C

Sensor suhu termistor Meat Probe sing dirancang kanggo ngukur suhu daging internal lan suhu sing cedhak karo panganan. Digawe saka stainless steel food grade lan keramik tahan panas. Desaine tahan banyu, tahan bledug lan aman kanggo mesin cuci piring! Sugeng rawuh kanggo tuku 100K 4070 2.5mm Mono Plug Ambient Temperature Probe Meat Temperature Sensor 380C saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

100K 4070 2.5mm Mono Plug Probe Suhu Sekitar Sensor Suhu Daging 380C

Panggangan Smoker Thermistor Suhu Sensor Ambient Probe Kanthi 2.5mm Mono Plug

Katrangan saka Panggangan Smoker Thermistor Suhu Sensor Ambient Probe


Sensor suhu termistor Meat Probe sing dirancang kanggo ngukur suhu daging internal lan suhu sing cedhak karo panganan. Digawe nganggo stainless steel food grade lan keramik tahan panas. Desaine tahan banyu, tahan bledug lan aman kanggo mesin cuci piring!


Aplikasi saka Panggangan Smoker Thermistor Suhu Sensor Ambient Probe



Kanggo Pawon Panjenengan
Oven, Pan, Range, utawa Sous Vide
Kanggo manggang, manggang lan masak alon
Sampurna kanggo wajan wesi
Apik kanggo circulators kecemplung

Kanggo BBQ Panjenengan
Rokok, Panggangan, Kamado, utawa Rotisserie
Awet kanggo ngrokok sewengi
Ketel, keramik lan panggangan gas siap
Pancen nirkabel kanggo rotisserie

 

 

Parameter Utama Panggangan Smoker Thermistor Suhu Sensor Ambient Probe

RESISTANCE ing 25â (ohms) B KOSTANT (25-85) SUHU â KONSTANT WAKTU TERMAL (SEC.) KONSTANT DISIPASI TERMA (Mw/â) Seri H1
NOMER BAGIAN:
R25:100KΩ ±1% 4070 -40â ï½ 350â Maks. 8 â§2.5 CWFB1104FC-122M

 

 

Customzied Conto Panggangan Smoker Thermistor Suhu Sensor Sekitar Probe

 

Sensor NTC termistor, PT100, PT500, PT1000, Thermocouple
R25(25ºC) 50 KΩ, 98.63KΩ, 100KΩ, 200 KΩ, 230KΩ, 1000KΩ
Nilai B 3950K, 3977K, 4066K, 4520K, 4537K, 4600K, 4608K, lsp
Akurasi ±1%, ±2%,±3%
Suhu Operasi -40ºC~350ºC
Probe Φ3, Φ4, Φ5, Φ6, utawa disesuaikan
SS304, SS316
lurus, mlengkung
kabel Silicon, Teflon, Stainless steel dikepang
1m, 2m, utawa disesuaikan
Konektor Audio jack plug
2.5mm, 3.5mm, 6.35mm/lurus, mbengkongaken
Liyane utawa kanggo menehi saran


Fitur Panggangan Smoker Thermistor Suhu Sensor Ambient Probe

 

* KUALITAS TINGGI - Digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi, tali tahan karat iki, lan probe saka BBQ Butler digawe awet. Digawe kanggo diresiki nganggo kain lap utawa rada sabun. AJA klelep
* PROBE HIBRID - Gunakake probe hibrida iki kanggo ngawasi daging dhewe utawa kanggo ngukur suhu sekitar ing perokok utawa panggangan
* PROBE SUHU TINGGI - Panas dhuwur? Ora masalah. Probe termometer daging iki nangani panas nganti 716 derajat ing ngendi wae sampeyan masak
* KINERJA TINGKAT - Probe daging panggangan pelet BBQ iki nyedhiyakake suhu sing luwih akurat lan umur udud, panggangan & BBQ luwih dawa.



Rincian Panggangan Smoker Thermistor Suhu Sensor Ambient Probe

 

â¿~ Food Grade Stainless Steel Probe Kompatibel karo Maveric BB-22 Digital Meat Thermometer
â¿~ Probe termometer panganan iki kanggo pawon ing suhu dhuwur - bisa tahan nganti 380°C (716°F).
â¿~ Cooking Thermometer Probe dawane: 6 1/2 inci (166 mm), hybrid probe: monitor suhu daging utawa suhu kamar (perokok / panggangan). Panjang kabel probe termometer digital: kabel mesh stainless steel 40 inci.
â¿~ Termometer probe hibrida anti banyu kanggo kulawarga EAAGD.
â¿~ Probe suhu Thermopro digawe saka baja tahan karat food grade 6,5" probe suhu uga kanggo Thermopro EAAGD.


Hot Tags: 100K 4070 2.5mm Mono Plug Ambient Temperature Probe Meat Temperature Sensor 380C, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Daftar Harga, Kutipan