Amplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTC
  • Amplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTCAmplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTC
  • Amplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTCAmplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTC
  • Amplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTCAmplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTC
  • Amplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTCAmplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTC

Amplifier Audio 0.45W NTC 3950 100k Termistor 6.5mm Komponen Elektronik NTC

Kompensasi suhu seri NTC Thermistor MF11 ana ing bentuk kawat pin sing dilapisi resin lan duwe koefisien suhu sing luwih dhuwur, bisa digunakake kanthi akeh ing kompensasi suhu saka akeh semikonduktor lan IC sing duwe koefisien suhu lan mbutuhake kompensasi suhu, kanggo nggayuh stabilitas ing sawetara suhu sing luwih akeh. Kompensasi NTC Thermistor. Seri MF11 saka NTC Thermistors dirancang kanggo pangukuran suhu lan kompensasi suhu instrumen pangukuran lan sirkuit elektronik. Sugeng rawuh kanggo tuku Audio Amplifier 0.45W NTC 3950 100k Thermistor 6.5mm NTC Komponen Elektronik saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kompensasi Suhu MF11 NTC Thermistor 100K 5% 10% 20% Kanggo Audio Amplifier

 

I Ringkesan Thermistor MF11 NTC

 

Pangukuran suhu presisi umum, kompensasi suhu ing piranti ukur lan sirkuit elektronik.
Kompensasi suhu seri NTC Thermistor MF11 ana ing bentuk kawat pin sing dilapisi resin lan duwe koefisien suhu sing luwih dhuwur, bisa digunakake kanthi akeh ing kompensasi suhu saka akeh semikonduktor lan IC sing duwe koefisien suhu lan mbutuhake kompensasi suhu, kanggo nggayuh stabilitas ing sawetara suhu sing luwih akeh. Kompensasi NTC Thermistor. Seri MF11 saka NTC Thermistors dirancang kanggo pangukuran suhu lan kompensasi suhu instrumen pangukuran lan sirkuit elektronik.

 

II Fitur The MF11 NTC Thermistor

 

1. MF11 seri ing wangun resin radial dilapisi wangun.

2. sawetara amba saka resistance: 0.01 ~ 200Kâ¦

3. Toleransi standar: ± 5%, ± 10%, ± 20%

4. Rated daya: 0.45W

5. Konsistensi apik.

6. Kisaran suhu operasi: -35 ~ +125â

7. Wide pilihan saka nilai B

8. B Nilai toleransi: ±5%

9. Konstanta Dissipation â¥6.0mW/°C

10. Wektu Konstanta â¤30 detik

11. Stabilitas lan Keandalan jangka panjang

12. Tingkat Toleransi lan Interchangeability sing apik

 

 

III Aplikasi Thermistor MF11 NTC

 

1. Kompensasi suhu sirkuit elektronik.

2. Kompensasi suhu peralatan komputasi.

3. Kompensasi suhu daur ulang instrumen, sirkuit terpadu, osilator kristal.

4. Umume tliti pangukuran suhu lan kontrol

5. Pangukuran Suhu

6. Kompensasi Suhu Sirkuit Elektronik

Audio Amplifier 0.45W NTC 3950 100k Thermistor 6.5mm NTC electronic component 1

 

 

IV Ukuran Termistor MF11 NTC (mm)

 

Audio Amplifier 0.45W NTC 3950 100k Thermistor 6.5mm NTC electronic component 2

 

 

V Spesifikasi Termistor MF11 NTC

 

Bagian No Nilai B (25/50ÆC) Rintangan nol daya ing 25ÆC
Nilai Rated (K) Toleransi sing diidini (%) Rentang tahan (Ω) Toleransi sing diidini (%)
MF11

2600
2800
3000
3200
3600
3950
4050
4150
4250
4300

4400

4500

4600

4750

+/-10

5-7
8-24
25-119
120-359
360-1400
1500-5900
6000-12000
13000-17000
18000-44000
45000-79000

80000-144000

145000-199000

200000-299000

300000-500000

+/- 5
+/- 10

+/-15
+/- 20

 

 

VI NTC Thermistor Kulawarga Saka MF11 NTC Thermistor

 

Audio Amplifier 0.45W NTC 3950 100k Thermistor 6.5mm NTC electronic component 3

Cathetan: Kita bisa ngasilake termistor miturut syarat khusus sampeyan.

 

 

VII Tes Reliabilitas Termistor MF11 NTC

 

Item Syarat Metode Tes
1. Suhu Testing Cycling

Ora ana karusakan mekanik sing katon.

ÎRN / RN â¤20%

(ÎR = â£RN-RN'â£)

Ta:-40±3â/ 30minâ25±2â/ 5minâ Tb:160±3â/ 30minâ25±2â/ 5 menit Siklus: 5 kali

Sawise mbalekake 4 ~ 5 jam ing 25±2â, nilai nol daya resistance RN' bakal diukur.

2. Testing Cycling Listrik

Suhu sekitar. Range: 25â±2â.

Siklus: 2.000 kaping On / Off: 5 s / 55 s

Tes Saiki: 7A

Sawise mbalekake 4 ~ 5h ing 25±2â, nilai nol daya resistance nilai RN 'bakal diukur.

3.LoadLife (Endurance) Testing

Suhu sekitar. Range: 25â±2â; 7A/ 1.000±24 jam

Sawise mbalekake 4 ~ 5 jam ing 25±2â, nilai nol daya resistance RN' bakal diukur.

4. Testing Kelembapan

Ora ana karusakan mekanik sing katon.

ÎRN / RN â¤20%

(ÎR = â£RN-RN'â£)

Suhu sekitar. sawetara: 40â±2â

R.H.: 93±3% , Wektu energi: 1000±24 h

Sawise mbalekake 4 ~ 5 jam ing 25±2â, nilai nol daya resistance RN' bakal diukur.

Hot Tags: Audio Amplifier 0.45W NTC 3950 100k Thermistor 6.5mm NTC Komponen Elektronik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Daftar Harga, Kutipan